Poradna duly
Jana Čurdová
ty jo, keramicky zuby? to jsem jeste nevidela. ja mam normalni bilou vypln na dvojce, tam jsem kdysi doplacela asi 200. ale ono to bylo tak, ze na ty predni se tak nedoplacelo jako na ty vzadu. ted jsem to nijak uz nezjistovala. a rovnatka bych potrebovala taky, ach jo. ja je mela mit uz pred deseti, dvanacti lety, ale malem jsem se pozvracela u otisku, doktorka na me zacala rvat, ja to nejak nezvladla a utekla jsem. a tak mam krivy zuby porad
. ale myslela jsem, ze jsem docela exot s tim, ze se mi zuby nevejdou do pusy (rostou mi brutalne pres sebe, mezi nektery nedostanu ani zubni nit), a ted koukam, ze nejsem sama. tak to me trochu uklidnuje
.
Čau holky,
přeji vám z Třeboně krásnou deštivou neděli
Jsem moc ráda že prší, protože naši maj na zahradě třešně a díky tomu suchu jsou hrozně drobný, takže musí pěkně zapršet ![]()
Koukám, že tady probíráte zubaře. Na této půdě jsem taky jako doma. Za bílou plombu doplácím v průměru 500 ,– a za porcelánovou korunku jsem doplácela 2000,–. Míno, byla jsem tam taky asi 10× než mi dr. vyspravil celou pusu
Zuby mam po mámě úplně hrozný, takže taky počítám s tím, že budu pořád platit jak mourovatá
Teda ale Míno skoro 6000 je docela maso za 4 plomby…
jinak prcek kope víc a víc, předtim to byly tak dvě kopnutí za dlouhou dobu a teď vždycky kopne tak 6×, takže je už snadný to zachytit ![]()
Tak se holky zatim mějte a užívejte volnej den ![]()
Krásnou neděli.
My jsme byli včera s manželovýma rodičema ve Zbečně na takový soutěži country kapel, bylo to venku a bylo tam hrozně fajn. Jak tam ta muzika řvala, tak mimčo řádilo, jako o život. Tak nevím, jestli se mu to líbilo nebo chtělo ať už od tamtud vypadnu ať má klid ![]()
Jinak u zubaře taky platím, má pevnou taxu, za jednu návštěvu 1000,–Kč. Mám taky špatný zuby. Jo a 22.6 jdu na nasazení zatím horních rovnátek
Jsem na to zvědavá. Mám hodně hluboký skus, tak to musí dr napravit. Doufám, že to zvládnu, někteří mně děsí, že to bolí. Pak tak v září mi budou dávat i spodní. Pak už budu jak terminátor ![]()
Dneska mám strašně práce na PC, ani se mi do toho nechce, ale co se dá dělat ![]()
Ahóóój Těhulky.
Jaký byl víkend? Něco nového? ![]()
Jdu dočítat a hodím seznámek ![]()
ahojky. Tak včera jsem se večer neukázala, protože vypli elektřinu, tak jsme měli intimčo se svíčkama ![]()
Hele, nechcete obrátit list??? To čtení o zubech mě děsí
úplně mi běhá mráz po zádech…brrrr
![]()
Holky, to už je neděle??? To to letí........ ![]()
No teda s těma zubama jste mě teda dostali
Hrozný částky ![]()
Musím zaklepat, ale tohle se mě teda moc netýká. Teď na poslední kontrole jsem poprvé něco platila a to za bílou výplň 400,– a už to se mi zdálo o čertech ![]()
Jinak jsem zjistila, že jsem konečně začala přibírat na váze. Z toho mám fakt radost, protože minule doktor frflal.
A taky se mi zdá, že v tom bříšku něco cítím a myslím, že to střeva nejsou ![]()
Ahoj holky, Marťásku, mně prosím napiš do seznámku ultrazvuk 11.6. a pak kontrolu 20.6.
Včera večer jsme po dlouhé době vyrazili večer do centra, byly oslavy Olomouckého kraje a od půl desáté do půl jedenácté hrály na náměstí Buty. Vzhledem k tomu, že by se mimouškovi měla tento týden vyvíjet ouška, tak to byl jeho první koncert ![]()
Dnes už za sebou máme nákup vína na svatbu a ŽÁDÁNÍ O RUKU. Naštěstí velmi neformální, mamce víno, taťkovi šunku, jen tak před obědem. No, dají mu mě ![]()
Tak, poslední týden svobody!!!!!!!!!!
ahoooooj vsem,
no vikend za mnou, bylo to tentokrat nejaky narocny ani jsem nestihla nakukovat:( no co ale zas posledni kratky vikend…ja uz se taaaaaaaaaaaaaaak tesim na stredu, skoro to vypada jako bych byla nejaky nemakacenko
ale vazne uz tahnu z posledniho, dneska jsem odpoledne usnula jak spalek a to jsme jen byly v Usti pro skrinky a oblecky…Vcera vecer jsme mely kulturu sly jsme na muzejni noc v CL…muzeum jiz 20 let stejny, ale pak tam bylo sermirske predstaveni a to zas nebylo tak spatny
no po vecerni prochazce se spalo … malem jsem usla ve vane a to jsem nemela ani pivko ![]()
Jooo a taky uz se muzu pochlubit v patek si prcek kopnul do my ruky…zatim jen jednou ale lepsi nez vubec
![]()
tedy to tema se zubarem holky nic moc a jeste tolik stranek, uplne mne z toho rozbolely zuby…brrr ja tedy nastesti mam jen plnou pusu blomb a zatim nic horsiho mne nepotkalo, mozna nejsou nerovnejsi, ale mne se libi:-) segry to mely o hodne horsi… doufam ze prcek nezdedi po babicce upirky!!!
Taky jsem si privezla plnou tasku oblecku na mimi:-) a fakt mi dela dobre se v nich prehrabovat…uchylacka
uz aby jsme mely komodu a mohla jsem si je tam krasne skladat…pomalu bych si mela udelat seznam co a v jakych velikostech mam…a co jeste chybi…
nevim jestli se ted v praci dostanu na net a vecer se nevracim dom zustanu u kamaradky v Praze az do stredy…tak se mejte krasne a ve stredu na mne myslete maji nam rict vysledky 2 screeningu, verim ze to bude Ok kdyz nevolaly (doufam jen ze nezapomnely)
krasny zbytek vecera
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 6.6., UZV 12.6., těh. 19+2
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 7.6., těh. 19+0
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , ko 12.6., těh. 18+5
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , ko 12.6.,UZV 18.6., těh. 18+5
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , UTZ 19.6., ko 20.6., těh. 18+3
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 18+2
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 18+2
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , UZV 11.6., ko 20.6., těh. 17+6
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , UZV 7.6.,amnio 8.6., těh. 17+2
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 17+1
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , ko 27.6., těh. 16+5
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 16+4
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 4.6., těh. 16+3
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko 21.6., těh. 15+5
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 21.6, těh. 14+6
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , AFP 6.6.,amnio 15.6.,ko 22.6., těh. 14+6
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Ahojky holky,
zdravím vás na konci víkendu.
Marťásku to je super, že cítíš mimi.
Jdu na kontrolu a na velký UTZ ve čtvrtek a doufám, že bude všechno v pořádku, že mimi bude mít všechno tak, jak má být. Taky jsem zvědavá, jestli předvede i to svoje bohatství, ať víme, co to bude. ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala a řešila s váma všechny ty radosti a starosti, které nás čekají. ![]()
Za týden mám jít na tripple testy a mám trochu strach, máme totiž v rodině holčičku s Downovým syndromem.
Jinak jsem první 3 měsíce prožila v polospánku, ale bez nevolností, zatímco od konce toho 12. týdne je mně pořád špatně. Nemáte s tím některá zkušenost? ![]()
Ahoj děvčata,
nezlobte se,že Vám sem tak vpadám bez zaklepání (
),ale tak nějak jsme se s holčinama v našem měsící shodly,že nám tady na emimču chybí trochu víc smajlíků ![]()
Tak jsem Vám jen chtěla dát vědět,že probíhá anketka,kde můžete hlasovat,zda byste si přály jejich přírůstek či nikoli ![]()
Anketa je tady
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak máte-li zájem,tak hlasujte
Třeba to zapůsobí ![]()
Ještě jednou se omlouvám a díky za prostor ![]()
Petisa z Února 2007
Vítám tě tady Petule26, budeme rádi, když tady s náma budeš. Napiš pak něco o sobě (podle seznámku, ať tě tam může Marťásek zařadit
).
Věřím, že ti tripple dopadnou dobře, určitě ti budu nejen já držet palečky, všechny co mám
Mně vyšly dobře až na nízké hodnoty HCG. Ve čtvrtek jdu na velkýUTZ, tak jsem zvědavá, snad bude vše OK ![]()
tak to je teda mazec. K počálu jsem se dostala až teď a to jen díky tomu, že se má drahá polovička šla koupat! Dneska mám nějakej plačtivej večer
nejdřív jsem bulela u Chirurgů, pak u Moulin Rouge a nakonec u toho, jak jsem mladýmu vysvětlovala, že po mě všeho chce moc… Takže se ráno nejspíš probudím s očima jako křeček ![]()
Zuzi, tak se ti to už blíží, co?
To je mazec! A ne že zapomeneš hodit foku do galerky ![]()
Petule26 - tož vítej, holka
A ty nevolnosti ti fakt nezávidím… To musí být pech..
Miiri - já jdu ve čtvrtek taky na utz, tak na tebe budu myslet…ale velkej mě teprve čeká…
Holky, já vím, že se (snad) nemám čeho bát, ale pořád mi to nedá…ten utz ve čtvrtek - jak budu sedět a čekat v čekárně…pak než mi dr řekne, že prcek je v poho… a pak ten šílenej pátek.....a čekání na výsledky… ještě,že jde přítel se mnou!!! No bude to dlouhý.....
Dobré ranko,
dnes budu stručná - jsem zavaléná prací až do pozdního odpoledne,ale večer chceme jít do bazénu,tak doufám,že mi vůbec na to síly zbydou.
Vítám novou těhulku - podle tripllů typuji,že se přimícháš někam k nám na konci seznámku.
Jinak k těm nevolnostem-když si dočteš diskuzi zpětně,tak zjistíš jak sem si vychvalovala že mě se nějaké zvedání žaludku netýká a od konce třetího je to přesně naopak. Ale už to mám vychytané - hned ráno po cestě do práce koupím dva loupáky a pěkně za jízdy je sním - a za chvíli je to dobrý a můžu fungovat ![]()
Napoly v pátek jsem s tebou ![]()
Zuzajdíku jak zapiješ svobodu ![]()