Poradna duly
Jana Čurdová
Raveno hodně jednoduše řečeno vyšetření srdce,cév mimi a měření průtoku krve
.Mína. píše:
Raveno hodně jednoduše řečeno vyšetření srdce,cév mimi a měření průtoku krve
Diky zjednodusene je to pro mne akorat pochopitelny…a to delaji na UZ ve 20 tt? Mne prave o tom nic nerikali, ale to by tatka asi koukal!!! Jede s nami tedy jestli dostane dovcu, predbezne mu ji schvalily, jenze u nich se to meni z hodiny na hodinu:-(
Raveno mě už to dělal dr. v Gennetu teď jak jsem byla na UZV,mají tam špičkové přístroje - valila jsem oči a můj gyndr.taky když jsem mu to vyprávěla. Ale mimi se mi tam hrozně mlelo a tak to bylo jen takové zevrubné - říkal že to vypadá že to bude v pořádku a že podrobně se tím bude zabývat v tom 20.t.
Ono toho moc přitom vyšetření vidět není - uvidíš jen takové nesmyslně barevné mapy na obrazovce - (teda pokud tam budou mít barevnou plazmu jako v Gennetu).Dělal tam různé osy a grafy - to je pro mě taky mimo mísu ![]()
No jestli to je standartni vysetreni tak mi ho taky budou delat
to nevadi ze neni nic videt, hlavne ze vysledek je OK ale stejne ty technogie jak jdou dopredu koho by to pred 20 lety napadlo:-) plazmu maji ale nevim jestli barevnou UZ je ve stupnich sedi:-) Jeeee jak o tom mluvime uz se strasne tesim uz by mohlo byt 12.6 - ikdyz je to zrejmne predposledni UZ kdy prcka uvidim, pak uz mam napsany jen ve 30tt a pak nic:( az stanice na svete
Ahoj holky ![]()
právě sem dorazila z KO a super mimísek sebou na UTZ pěkně házel,testy mám v pořádku
a další KO mám 21.6 to půjde poprvé i manžel a jestli se mimi pěkně natočí tak se dozvíme i pohlaví
![]()
Jo a další testy mám 8.6
Kačíku tak to je skvělý,že neseš samý dobrý zprávy.
Už se nemůžu dočkat,až budeme vědět kdo co čeká - já bych měla mít jasno koncem června-řekli že výsledek bude 2 týdny po amniu (ten zrychlený výsledek se dělá jen při podezření na vadu). A pak začne nakupovací mánie ![]()
Jo a Kačíku všimla sis,že máme úplně na stejno termín
Budeme rodit v tandemu ![]()
Jo všimla budem se předhánět kdo vyhraje
![]()
Taky se moc těším až budem vědět co to je ať můžu začít nakupovat jen doufám že se prcek nebude schovávat ![]()
V tomto mám výhodu - ať se schovává jak chce,stejně bude odhalen
![]()
Kačiku gratuluji ![]()
jo holky, já už chci taky vědět co to bude, ale řeknu to asi jen vám a možná manželovi, on se totiž ještě nerozhodl jestli to chce vědět
Doufám, že bude pindík ať máme taky mužskýho potomka
Žádný tušení nemam, při Aničce jsem byla přesvědčená, že to bude kluk, tak teď radši netušim nic. Ale je to pěknej provokatér, vždycky čekám s rukou na břiše třeba hodinu jestli se ozve a když mě to přestane bavit, dám ruku dolu tak čutne. Dám ruku zpátky a čekám a zas nic…
Děkuji mimochodem já zpětně taky gratuluji co jste měly KO ![]()
Taky bychom rádi klučíka ale kdo ví
mimísek si stebe dělá prču co?To teda brzo!
já už chci takýýýýýý cítit pohyby ![]()
Hildo,Kačíku - tak to my chceme holčičku (pátý kluk v rodině už by bylo moc). Případně to vyhandlujeme,co
![]()