LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
15.5.07 19:37

Tak jsem povecerela parky s horcici a docela se bavim......

no jinak holky taky nechapu co je na tech kocarkach tak drahe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 20:03

Holky, mám to listové, jsem úplně vyřízená a v podstatě už nemůžu stát, jak mě bolí záda :twisted: A to kynuté těsto v tom dešti prostě nechce kynout. No nic, jdu se na chvíli učit, než to bude, a pak druhá fáze.. Ať se v Praze vytáhnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 20:07

NAPOLY, kde jsi viděla tu Cortinu za 16 000? Já jsem ji viděla v Olympii za 19 999,–-… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.5.07 20:25

na dolním náměstí je teď přestěhovanej obchod. Když jdeš po té straně jak jsou občanky směrem k tržnici, pak tam je točená zmrzka s polevou, hamburgery… A je to pod takovým malým podloubím. Kdysi tam bývaly boty. Je to ulice myslím Panská. Zrovna dneska jsme se tam byli podívat.

Nepřihlášená NAPOLY 8)

• Citovat
  • Upravit
4424
15.5.07 20:27

Jo, už vím, díky, v pátek tam skočím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 22:13

Hotovo, jdu spát, dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 07:55

Krasne ranko tehulky:-)
nooo tak ze vcerejsiho prituleni a mluveni o chlapeckych jmenech nic nebylo:( nez se Kuba dostal do postele tak uz jsem mela pulnoc…
Nevim mam nejaky tuseni ze mi tam zitra najdou Viktorku s pindikem:-) a pak budou boje Kubik junior jo/ne/jo ach jo :( …No hlavne aby byl prcek v poradku, kdyztak Viktorku jisti 2 pokus:-)
zacinam byt pekne nervozni uz 2 den mam divny tlaky a pobolivani briska…doufam ze se jen prcek pere o misto :oD…jeste ze je zitra Ct a nekdo chytrej se na to mrkne:-)

tak zati papa jdu predstirat praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 08:22

čauky,

dočetla jsem diskuzi a musím říct ,že se dobře bavím :lol: Odpoledne už nechci doma zapínat PC,ale chyba-je s vámi super zábava.

Lumi tvoji dr.nechápu, já už byla dvakrát na vag.UZV s přítelem a v Praze v Gennetu mi řekli,že tam všechno můžeme absolvovat spolu,tedy i ten odběr amnia. Asi to tvé lékařce přijde perverzní kdyby ti manžel náhodou viděl někam :lol:

Teda holčiny,my teda večer probrebentili o těch jménech - přednesla jsem vaše názory a on mi na to řekl,že u holky dlouhý jméno nedlouhý jméno - nakonec se provdává za nějakýho Skočdopole a bude vymalováno. No a nově jsme pro chlapce pracovně objevili Šimon a nebo Samuel,tedy toto byl přítele objev.Chápete to :?: :?: On takový konzervant :D

P.S.-vůbec jsem nemohla spát,tak krásně pršelo a já čumákovala do dvou hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 08:36

Mino tak to je super takovy krasny klucici jmena, ta moje konzervicka by je snad ani bez pohorseni nevyslovila:( No osobne bych se tezko rozhodovala, ale asi bych vybrala nakonec Samuel, Sam, Samik…to je vazne pekny…

No to ja naopak spala jak drevo:( ani nevim ze prselo:-) jen kdyby mne rano nebudil ten zaludek…a ja uz myslela jak budu mit svatej klid v 2 trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 08:49

Raveno a taky lítáš v noci na malou :?: Já dnes rekord - 4× :! A žádný značkování,čůrám jak Amina :!
A ráno jsem tak trochu už nahmatala malé převýšení v podbříšku :) Váha je pořád mínus 2 kg od normálu,ale je vidět,že mimi roste,tak je to v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 08:54

Normalne litam 2-3×, ale dneska ne, tak bud jsem to zaspala nebo vubec nebyla:-)…Nooo ja mam peknej pupek, a jen zkoumam kde uz je tvrdy a kde jsou to moje vlastni zasoby:-), ale vzhledem k tomu ze na vaze nepribiram porad jen +3 a brisko je vetsi a vetsi tak doufam ze je to prdolka…no uz by mel mit k 20cm…ja se na nej tak tesim:-) ale z hruzou jsme zjistila ze po tomhle UZ mne ceka uz jen 20tt a pak az 30tt to nevydrzim 10t aniz bych ho mohla videt:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 09:01

Krásné ráno.
Napoly - jak jsi včera popisovala tu cestu do prodejny kočárků, to jsi mi vážně udělala chutě. :)
Samuel je moc pěkný jméno. Já jsem včera taky nadhodila téma o jménech a bylo mi naznačeno, že ruším - dávali Kriminálku New York. Dobrý ne? :?
Jsem taky na zítřejší ko zvědavá, začínám mít zase strachy, jestli je vše v pořádku. Jsem zvědavá, jestli uvidí pindíka? :D Jestli ne, tak jdu příští týden na UZ soukromě, je to za 300 v soukromé klinice a tam se vám 15 minut věnují a všechno ukazují, půjdu tam s manželem a dcerou. V normální poradně vždycky dlouho čekám a na to manžel nemá trpělivost no a dcera je ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 09:02

Bude to potom dlouhý,zkraje to je samé vyšetření a do 20 t. se stále něco děje a pak už se to začne táhnout. No,zase příjde na řadu pořizování výbavičky pro mimi. Nějak to sfouknem,nakonec si řekneme,jak to šíleně uteklo.
Mám jen už teď depku jak budete pěkně všichni hlásit,že už máte své prďochy u sebe a já budu poslední a nervózní jak pr… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 09:05

Míno - to jsi teda rekordmanka. Já max. 3× za noc, ale teď se snažím, jdu čůrat těsně před usnutím - tak v 23.30 a pak kdybych měla padnout, tak se nenapiju :? Dneska v noci jsem nebyla výjimečně ani jednou - nebo o tom nevím 8O
Raveno - taky jdu zítra, tak se těším! Mám taky nahoře 3 kg, někdy 3,5 , ale už se to pár dní drží stejně, tak jsem ráda. Všem, co jsou pod svou váhou tiše závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 09:08

Miiri neboj,bude to v pořádku. A ještě něco -i muži mají své dny :lol:

Můžu vědět kam se případně chystáš do té soukromé ord? Kámoška teď byla na UZV někde v Modřanech a přijela šíleně natěšená (určitě proto,že jim toho pindíka našli :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí