LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
15.5.07 10:38

Zuzajdiku… to ja mela vic klucicich co se mi libi:-) holcici jsme mela jen Zoe a Viktorku:-) problem je ze se nelibi tatkovi, vsechny mu prijdou ujety jako ja :o
Tomasek je krasny jmeno, taky ho mam na pripadnem seznamu, jestli jeste dojde na do vyber…A u bratranku, navic s 15 letym rozdilem je to jedno:-) nejak jsem na ty klucici jmena koncici na -as ujeta (Matyas, Tadeas, Tomas) jeste se mi libi Honzik (jenze to ma 1/2 republiky), Oliver, Kubik (jenze toho uz doma mam:-()

Mino mne se taky vzdycky rano podari „spapat“ si jidlo na cely den:-)

Mirii byla to fakt krava:( Ty se mas rano supky do cukrarny, uz abych taky mohla:-) i kdyz mi moc sladky nejede, spis ostry a kysely:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 10:43

Zkus nechat starosti na druhých a myslet jen na sebe a malý,ono to vždycky nějak dopadne. A doufám,že pak dáš do galerky nějaké foto z obřadu a aspoň fotku s koláčky :P já bych si dala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 10:44

Zuzajdiku, ja nakonec svatbu jako tehulka nechtela, je pravda ze mi to je ted trosku lito, ale co uz je to jedno…No ja bych urcite vypadala jako princezna kulicka:-) tak treba se mi podari do pristiho leta neco schodit, tedy jestli mne tatka jeste bude chtit :wink:
A navic si vubec nedovedu predstavit ze bych ted resila neco jako svatbu…tolik veci a nervu:-) tak drzim palecky at vse dopadne na 1*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 10:45

Jo, to je moje heslo: Však to nějak dopadne! Ale potřebovala bych umět si ho říkat častěji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.5.07 10:52

raveno, na ty jmena matyas, tadeas, tobias… je ujeta vetsina holek. tyhle jmena proste znej!!! ale chlapum se to nelibi, stejne jako simon apod. nejdradsi by meli ondrasky a lukasky a davidky… ach jo.
u nas je taky boj. manza matyase nechce (u aji jsme ho meli jako klucici variantu, ale to svolil jen proto, ze vedel, ze je to holka :wink: ) a ja zas nechci jeho vyber - no podrzte se - jaroslav!!!
nejak to budu muset vybojovat, na druhou stranu tech matyasu je ted uz fakt hodne. ale jarouse nechci uplne zoufale, takze nas nakonec bude cekat asi kompromis. shodneme se treba na ondrejovi, ale ten zase ma svatek koncem listopadu, a to prckovi neudelam. jeste by se mi mozna libil (kdyz pominu simonka a jiny jmena, ktery se mu nelibi) radovan. no uvidime, je jeste cas.

no jinak jsem dnes rano jela akutne k zubarce po probdele noci - a mam paradni zanet nervu. takze mam v zubu umrtvovaci plombu a za 14 dni pujde zlobivej nerv pryc… taky se to muselo stat pri tehu, no ale co nadelam. pred vanocemi mi tahala nerv hned ze zubu vedle a vypadalo to i na rentgenu, ze je vsechno ostatni OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 10:55

Raveno, já jsem to ze začátku pořád měnila, nejdřív jako že jo, pak zase že ne, nakonec, když už jsme všem oznámili, že teda ne, tak jsem se jednoho dne večer rozhodla, že teda nakonec jo :oops: Všichni si o mně mysleli, že jsem úplný blázen, ale přeci jen - jako těhotná jsem si to mohla dovolit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 10:57

Radovan je krásný, ale nechci, aby se mimčo jmenovalo po tatínkovi a měla jsem je doma dva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 11:03

Adelin moje kamarádka má ten samý problém,už ví že budou mít kluka a ten její si zamanul,že to bude KAREL :! :! :! Chudákovi malýmu to určitě zůstane tak i tak,protože už mu jinak neřeknou,přestože říkala že to jméno dá jen přes svojí mrtvolu :lol:

No mužských jmen použitelných je fakt málo. Ach jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 11:19

Zuzajdiku presne tak v tehotenstvi si clovek muze uzit zmeny nalad nazoru a vsichni to berou:-) no u mne uz to nejde, protoze nez bychom to zaridili tak bych se jen pred odavajiho prikulila jako obrovska snehobila koule:-) a to se mi vazne nechce…no tak bude prcek moderne na nasich svatebnich fotkach a budu mit druzicku nebo druzaka:-)…

Jeee ja nejak ty Karly, Pepiky, Frantiky vsechny mozny Slavky nemuzu:(, alespon ze trva na tom Kubickovi (kdyz ono je to krasny jmeno, ale jsem za:,–(ne proti pojmenovavani po rodicich a prarodicich - jsem zvedava jak me za:,–(y budou za:,–(ove az mi reknou ze to bude klucina ach jo :wink: ) a kdyz uz mne hodne stval tak jsem mu rikala ze stejne to do listu v porodnici budu psat ja :-) a jeste mu dam moje prijmeni!!

Adelin taky jsem si rikala ze je to nespravedlivy, ze 2 roky zadny antibiotika a v 5tt jsme mela docela osklivy zanet dutin a cpali mi je:(
Nastesti se zubama problemy nemivam…drzim palecky at to moc neboli…brrr mne ceka tehu zubar v patek
Nooo ja nevim vsechny jmena co jsem si vybrala mi kamaradky a matky hanej:-) hlavne tedy Viktorku a Mates jim taky nevoni…jsou asi divny :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.5.07 11:28

raveno, viktorka je nadherny jmeno!!! nenech si ho rozmluvit, podporujeme te!!! ja jsem mela pro holcicku dorotku, mariannu, magdalenu a viktorku, manza souhlasi kupodivu s dorotkou, takze mame jasno. jinak jak jsi psala o tech infantilnich obrazcich z ikey, to me hrozne rozesmalo. manza je teda v tomhle v pohode, zarizeni baraku je na mne, pry vi, ze mam vkus (ano, takhle hezky mi to rika) a ze to vyberu dobre. ale sama jsem se driv trochu stydela za barvicky a infantilni obrazky… ze bych jako uz mela bych trochu usedlejsi. no a ted s malou to je parada - s tim ditetem v baraku ma najednou clovek takovou jakoby omluvu pro to, ze ma na zdech zviratka, textilni polstare ve tvaru zvirat, jidelni keramiku se zviratkama… :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 11:44

Vid taky si myslim ze je to uzasny jmeno a navic se tak nejmenuje 1/2 CR, oni sice vsichni rikaj blazniva Viktorka od splavu, tak jim rikam ze i britska kralovna byla Viktorie:-)

Noo Kuba ma o mem vkusu ma jiste pochybnosti, ale zatim je u nas doma vse tak jak chci a nakonec uzna ze je to hezky…je bohuzel zatim ovlivnen dlouholetym pusobenim sve matinky a ta o vkusu nema moc pojeti:-) barvy sede, hnede, bile proste sterilni a vse moooc uklizene brrr…nooo ikdyz nejdriv byla v soku z mych barevnych sten (asi jestli to na Kubicka nebudem mit negativni vliv), a hadejte co se stalo, dneska uz je ma taky barevny:-) i kdyz moc kombinovat neumi resp. vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
15.5.07 12:02

Teda holky, já to dneska nějak nestíhám :D
Adel držim palce ať zuby nebolí, taky jsem si s nima už něco vytrpěla :(
Co se týče jmen tak já mám jasno, Anežka nebo Honzík :D Ještě jednou holčičí variantou je Terezka :D A taky si myslim, že za tu bolest, kterou musí žena u porodu vytrpět, by taky měla mít výhradní právo pojmenovat potomka :D Já zbožňuju jméno Anežka, ale manžel říká, že máme doma Annu, tak je to blbý. Jako kdyby ty jména byly stejný nebo co. Co si o tom holky myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.5.07 12:06

Hildo v tomhle davam za pravdu tvemu choti

Anna a Anezka jsou hodne podobne a treba kamoska rika male Aní, nebo podobne a to muze holky mast

A jinak Tadeas a MAtyas..... krasna jmena, ale az budou skolaci tak jich bude ve tride minimalne 5 od kazdeho

Honzik je to same, ale ja si moc nemuzu vybirat, protoze k prijmeni Cesky toho moc nevymyslime :-D

A holcicka bude asi Jitka, nebo Anicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 12:21

Raveno bavím se těma tvýma popiskama tvé budoucí tchýně,já se jen těším,až ty moji dva draci přivedou slečny (jako milující matka synů určitě kriticky vyhodnotím,že příšerný) a oni budou drbat mě :lol: :lol:

Vy mi teda s těma jménama dáváte,vůbec mě to nikam neposunulo. Prostě musím mít holku,jinak si nemám z čeho vybrat :cry:
Co Filip :?: Blbý :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.5.07 12:26

Mne se Filip libi a i Franta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...