Poradna duly
Jana Čurdová
Mino jenze ty nemas jedinacka na kteryho si 10 let cekala a navic ona je ten ochranitelsko-kvocnovsky typ zeny (nemyslim to urazlive, jen ma pocit ze vse musi mit pod kontrolou, protoze ti mladi nemaji zkusenosti:-) no a ja jsem naopak vychovana k samostatnosti a k tomu co si neudelam a nezaridim to nemam…no vim ze to nemysli spatne a ze by za Kubika dychala a mne ma rada, ale mne nemuze nikdo v 27 rikat 4× zasebou jestli jsem dostatecne oblecena a jine podobne hlasky! To si nedovoli ani vlastni rodice:-) takze proste stret 2 naprosto odlisnych pristupu k zivotu..
nahodou Filipek je moc pekny jmeno, taky jsme o nem uvazovala, ale Kuba ho nechtel
Hildo Anezka a Annicka se vazne zamnenuji a zdrobneluji skoro stejne:( osobne bych to nedavala
Kato Matyase zas tak moc nedavaji, spis Mateje:-) Ale podle tabulek vede Honza, Tomas a Kuba…
Raveno tak to musím uznat,že máš s matinkou svatou trpělivost. A hlavně, že ten tvůj pochopil,že teď ho budeš opečovávat ty a ne mamá. No nejhorší varianta by byla,kdyby ti stále říkal,že maminka to nedělá tak ale tak. To bych ho poslala domu
![]()
A co se vám víc líbí Karolína a nebo Laura ![]()
No mne se libi Klárka, pak Tea, Tara, Tamara ale to jsou vsechno jmena, ktere manza zavrhl
a klucici bych chtela MArtin, ale to taky neproslo. takze to bude bud Josef, nevo Vladimir
Teda holky, vy máte ty jména zmáknutý. My jsme tentokrát ještě ani nezačali vybírat. Minule jsme chtěli Olivera, tak nevím, možná, kdyby to byl kluk, tak ho dáme. Ale pro holčičku, to fakt nevím. Mně se minule líbila Klaudie a Matylda, ale manžel i dcera mi dali najevo, že jsem snad spadla z višně. Takže tudy cesta asi nepovede.
Miiri
no kez bych mela, vzdycky mne to vytoci, ale snazim se kvuli Kubovi preci jen je to jeho mama, a moje taky nejni dokonala:-) coz vlastne nejsme nikdo. Jak se znam jestli mi zacne kecat do vychovy bouchnu jak atomovka… to pak teprve bude bomba:-) uz to ze mi opakuje ze musim davat pozor ze preci nosim jeji vnouce!!! (a nezni to moc vftipne) a tesi se ze za rok bude v duchodu a uz maji plan an piskoviste a kupuji bazen na zahradu…mne desi
Tak tuhle hlasku by mi rekl 1× a sel by k mamince, nastesti ho to jeste ani nenapadlo
ani mne uz nenuti k nim jezdit moc casto (tim myslim tydne), myslim ze pochopil ze bude mit doma vetsi klid ![]()
Mne se libi obe jmena, ale Karolinka se da vic zdrobnovat a zkracovat:-)
Dneska jsem se dozvěděla pro mně novinu a to že kočárek Jané se čte Chané. Možná jste to věděly, ale já teda ne. Ještě, že jsem to nevybalila na nějakou prodavačku v krámě. ![]()
Zuzajdíku , možná už jsi to tady psala, kdy máš tu svatbu?
Miiri tak to je pro mě taky novina a myslím,že to ani většina prodavaček neví.
![]()
Koukala jsem do seznámku a některé holky se nám tady skoro neobjevují. Doufám, že je všechno v pořádku, že jen nemají čas.
Jinak dortík v cukrárně byl výýýbornýýý
Nějak mně přecházejí chutě, doufám, že to nezakřiknu.
A taky poslední dobou nemám večer vůbec hlad ani chutě. Nevím, jestli to mimčo přes den tak přecpu, že večer nic nechce nebo jsem nějaká divná. ![]()
No tak ja to s Jene vedela, ale nekdy rikam Jane a nekdy chane..........a myslim, ze prodavackam je to fakt jedno, ty to neresi........
Všimly jste si , že už holky založily leden 2008? To to letí co? ![]()
karolina x laura - jsem pro karolinu. ja mam na jmeno pozadavek, aby melo vic variant, dalo se obmenovat jak dite roste, bylo pouzitelne pro mimco i pro babcu… karolina je uplne idealni, s laurou toho moc nenadelas…
anezka a anna - hildo, do toho bych rozhodne nesla, bude se to plest. mam v okoli jak male anicky, tak anezku, a vsem se rika „anča“ nebo „aňa“. a terezka pujde k anicce pekne.
filip je pekny jmeno, kdyz je k tomu vhodny prijmeni (aby to P na konci nevadilo).
jinak ja hledam jmena aspon trislabicna, protoze mame kratounke dvouslabicne prijmeni, a treba jan (jakkoli se mi libi pro svou variabilnost) u nas nepripada v uvahu
.
jinak s vyslovnosti jane jsem se jednou pobavila v krame, prave ze mi prodavacka nerozumela. pro ni to je proste JJJJane
. a dalsi vesela, pro prodavacky extremne narocna znacka je bebe-jou
.
Svatbu mám 9.6., mám na to ten spodní metřík.
Jinak ty prodavačky u kočárků - přijde mi to fakt hrozný, já jsem byla v pátek mrknout na tu Cortinu a věděla jsem o ní podstatně víc než prodavačka, a to jen z netu. Fakt nevím, ale myslím, že kdyby to byla moje jediná práce, tak bych ty kočárky přece musela mít prošňupaný skrz naskrz. Prodavačka byla v podstatě ráda, že jsem jí o kočáru něco prozradila..
Móóc děkuji za názory,konečně lepší argumenty než mi říká přítel- když sem navrhla Linda on hned pinda
No to je zdůvodnění. Příjmení bude mít po taťkovi - Gedeon/Gedeonová,takže k tomu jde všechno,i něco divočejšího ![]()
Holky já se tak těším na ten veletrh příští týden ![]()
Zuzajdíku, já jsem se taky vdávala 9.6. Tak ať to všechno vyjde ![]()
Na kočárky jsem se pořádně ještě koukat nebyla, pořád spoléhám na ten veletrh, ale pak už začnu asi vážně vybírat pořádně. V létě bych ho chtěla koupit. Na internetu měli Cam Cortinu s dodáním 10 dní, to je super. ![]()
teda mino , ted kdyz jsi odtajnila prijmeni, bych pro karolinu nebyla
. je to hroooooooooooooooozne dloooooooooouhy - Karolina Gedeonova… asi bych se divala po kratsich jmenech, dvouslabicnych… ja mela za svobodna petislabicne prijmeni, jeste ke vsemu nemecky psane, k tomu trislabicne jmeno, a byla jsem docela nestastna, kdyz jsem se mela nekde podepisovat. a do nekterych kolonek jsem se ani nevesla… jak jsem ted vdecna za vyvdane petipismenne
. urcite vem v potaz, ze s timhle prijmenim prozije kus zivota…