LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
15.5.07 13:55

A z toho mám taky strách,říkala jsem až bude malá ve škole,budou psát písemku tak si ji za tu hodinu stihne akorát podepsat :roll: Že bych jí nechala ubrat to -ová :?: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.5.07 14:00

mino, dobrej napad, ale to ti pres matriku neprojde :wink: .
teda tys mi ale vrazila brouka do hlavy. to prijmeni je takovy tvrdsi a ne zrovna lehce se vyslovuje. ja bych asi byla spis pro klasiku - takova anna, jana (i kdyz jinak se mi to jmeno nelibi), iva apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 14:04

Kato mne by doma Tea ani Tamara neprosli, ale krasny jsou jenze nezni ani trochu cesky a zadny cizacky nebere:-) proste konzerva

Mirri Klaudie a Matylda nejsou zrovna calek meho caje, ale alespon jsou ojedinely a zvlastni… No Oliver je naprosto uzasny jenze doma mi ho vyskrtli uz v nultym kole:(
No stim kocarkem to vyjimecne vim, protze si ho koupila moje znama:-), ale jsem presvedcena ze spousta prodavacek to nevi:-) a budes jim muset rict ze se to pise Jane:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 14:15

To příjmení je hrozný,ale co naplat,taťka by neunesl,že to není po něm :lol: Když mě se ty klasický jména nějak nelíbí - no je to děsný problém,už ať vím co v tom domečku mám :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 14:19

jeee tak to ja mam vyhodu, tatka ma 4 pismenny prijmeni:-) Ševr/Ševrova …takze taky muzu cokoli…no holky nezni bajecne Viktorie Sevrova:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.5.07 14:26

mino , jasne, tak z toho tveho prevdvyberu se mi nejvic libi Linda Gedeonova. at si tatinek rika co chce :wink: . linda lindicka, jde to zdrobnovat, jo jo. a to okamzite vymysleni hanlivych reakci to spis vypovida neco o tatikovi, ne :D ? rekni mu, ze kazdy nepremysli takhle jak on :D …

raveno , a co kluk - viktor sevr :P ? to by teda bylo jmeno :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 14:40

Adelin to ne Viktor se mi nelibi, o klukovi neni rozhodnuto, tatka chce furt Kubicka coz mu nechci dovolit:-) ja tak nejak pocitam porad s holcickou:-) pripadne budu zkouset jeste Matyase, Tomas a pak nevim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.5.07 15:03

raveno, ja - jakkoli mam taky oblibena jmena koncici na š - bych asi matyase ani tomase nedavala, kdyz ma takove prijmeni. matyas sevr… bratranek ma to same, dve š po sobe, a moc dobre se to nevyslovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 15:06

ja vim taky sem o tom premyslela, ale neprijde mi to tak hrozny:-) Ale budu to resit az mi reknou ze moje Viktorka ma pindika:-)… skoda ze Oliver se neda zdrobnelovat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 15:11

Hplky a jak se vam zda jmeno Vitek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.5.07 15:19

Vítek je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.5.07 15:46

Taky mě mrzí, že Oliver se nedá zdrobňovat, jedině Olí. Fakt nevím. Aby nám jednou ty naše děti neřekly, že jsme se jim pěkně pomstily. Kluk se mi ještě líbí Dominik, ale ségra má holku Dominiku, tak je to blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 15:51

Mirii stejne nam to v puberte vyctou ze maj blby jmeno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.5.07 15:52

Holky, teď jsem koukala do ostatních diskuzí a v jedné se připojil tatínek s dotazem co manželce koupit jako dárek po porodu, no není boží? :D Můj manžel by se na tyhle stránky nikdy nepodíval, to ho fakt nebere, jó to takhle stránky s „jinejma ženskejma“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
15.5.07 16:00

Zdravim vsechny! Ani ne tak po dlouhe dobe, ale kdyz vy jste hrozne upsany! :D kdo to ma docitat :?: :wink:
Dneska jsem jela v MHD se skolkou - a byli tam cca 3 kluci, zbytek hokly! :? hruuuza! Takze snad abychom se zamerily na ty holcici jmena :D
Zuziku, se svatbou se vubec netrap! na me taky jeste ceka, pritel se nedal presvedcit, ze jako az s miminkem, takze 20. cervenec to jisti :) a to ted mame oba zkouskove, nic nestihame a pripravy na svatbu uz vubec ne :roll: no, se uvidi, jak to dopadne, ale co jsem tehu, zacinam byt flegma 8)
Tak se vsichni moc opatrujte!
(Zitra vyrazim na tripple test, tak snad bude vse ok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí