LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
16.5.07 10:07

My osobně kamarádky nejsme,znám ji,že k nám sem chodí a kamarádí nebo spíš se tu dobře zná s jednou naší zaměstnankyní (bohužel tou největší drbnou :lol: ) A taky jsem se k nim do ordinace něco naběhala s Kubou když byl malý,měl neustále píchané ucho.
Jo,a musím uznat,že bych do ní neřekla že už bude bába :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 10:07

Mirii tak stim jsem se nastesti jeste nesetkala, ze by nekdo osklive mluvil o umelym oplodneni, ono kdyby to ty skaromluvily potkalo tak by rychle zmenily nazor!!! Kdyz to holt nejde prirodni cestou tak se tomu musi malinko pomoci! Znamy tak maji chlapecka a dokonce jezdi na srazy deti z umelyho oplodneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 10:10

Moje mati ma kamaradky…se mi nechce ani verit:-) a protivna na babu je az az… no ono kdyz clovek maturuje s 3 mesicnim miminem, tak mohla byt babou o hodne driv:-) vzdyt ji bude 47 letos:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 10:13

Lidi jsou fakt zlý, Miiri to nechápu takový názory,prostě je to mimo můj rozsah pochopení. Asi bych s takovými debily společnou řeč nenašla a nikdy bych z nich kamarády mít nemohla. Mě to v dnešní době příjde naprosto normální cesta k miminku a Nobelovku tomu,kdo to vymyslel.
Je to něco podobného jak s adopcí - osobně bych do ní nikdy nešla ale vzhlížim k takovým lidem s obrovskou úctou :!

Blbci byli,jsou a budou :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 10:16

Míno - taky jsem chtěla napsat, že s tou pomocnicí doma jsem zatím spokojená. Musím říct, že není byt jako naleštěný, ale uklizeno je dobře a pořádně (zatím). Ráno ji napíšu sms v kolik má přijít (podle toho kdy odejde manžel ať tady nepřekážíme) a ona dorazí. Až má hotovo, tak odejde. Zabouchne dveře bytu a hotovo. Tak snad to vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 10:17

Jdu se na chvíli natáhnout, tak vás opouštím , ale nebojte já se vrááátííím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 10:19

Mino, podle myho ani nevi co mluvi! A stou Nobelovkou mas pravdu, kolik lidem to pomohlo k vysnenemu miminku!!! No ja asi kdyby to vubec neslo tak bych to chtela zkusit s adopci…nastesti nemusim, protoze by mne urcite prevalcoval papirovaci system CR…osobne bych byla i pro aby si deti mohly osvojit i homosexualni pary… Ten kdo projde tou jejich masinerii mam muj obdiv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 10:20

Prostě Raveno možná je protiva ,ale jen doma :lol: :lol: Vypadá zachovale :) :! A kočár jí bude slušet. A co se týče hádání s ní,buď ráda i za to, o mě rodiče ztratili zájem a diktátorská matka zakázala i otci se mnou komunikovat, a co mi zbylo jiného než se s tím vyrovnat. Na 100 procent se s tím nesmířím nikdy,ale žít sem se s tím naučit musela. A rodiče přítele jsou bohužel už po smrti,přišel o ně tragicky. Takže naše mimi nebude mít žádnou babi ani dědu,ale za to spoustu bráchů :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 10:23

Ja vim, taky kdyz je protivna moc se sni prestanu na chvili bavit a pak je to zase dobry:-) Taky nejsem bez chyby… Noo nevim jestli bude chtit vozit, aby prisla na kafe ji prosim prumerne 1/2 a to bydli cca 5 min pesky od nas… Noo holt ja jsem ted precitlivela a ona v prechodu…vrazedna kombinace:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 10:26

Tak to je vražedný :lol: :lol:

Miiri dej si šlofíčka za nás,já jdu dojíst své celodenní zásoby :! Je to fajn,že si s úklidem spokojená, to je dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 10:34

jeee zrovna jsem Mirii chtela napsat at si odpocine i za nas:-)…ale uz jen 14 dni a kousek a pak taky budu hajinkat pres den:-) Dokonce mi to vyjde tak uzasne ze ta moje kamaradky v tom samem tydnu zustane na rizikovym…dela totiz ve fabrice a kdyz uz se jim to po tak dlouhy dobe povedlo je zbytecny riskovat......holky to bude paradni leto…2 hrosici u bazenu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
16.5.07 11:17

Čau holky, odcházím na kontrolu, DRŽTE MI PALEČKY, pak se ozvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
16.5.07 11:29

Jasan Hildo,určitě přineseš samý dobrý zprávy :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 13:06

Hildo drzime vsechny palecky co mame:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
16.5.07 13:40

Ahojky!

Maminy jak to děláte, že pořád něco píšete? Já to fakt nestíhám už ani číst :cry:

Včera jsem byla na kontrole, vše je OK. Mimčo mi zamávalo ručičkou, bylo to úžasný! Jen mi měli brát krev, ale minule, když mě objednáväli, tam byl takovej frmol, že mě zapoměli objednat na dopoledne (po o už je odvezená krev-vzorky) a nebo mi aspoň říct, že nemám jíst zemlbábu. No nic, zemlbába byla výborná a na krev zajdu příští týden, Naštěstí to mám kousek. Jen půjdu s Kubou, tak bude legrace :D Za měsíc jdu na velký UTZ, tak se těším, snad už bude vidět pohlaví.

Mějte se hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital