LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
11.5.07 10:31

miiri , vsak ja se taky vzdycky utesuju, ze jsem sice tlusta, ale aspon tehotna… :wink: mimochodem jsem od zacatku tehu nic nepribrala, naopak mam o kilo min jak na prvni prohlidce - aspon neco pozitivniho bylo na tech nevolnostech :D .
ale s tim hubnutim po porodu - ja jsem si u aji myslela, ze to pujde tak nejak samo. kojila jsem rok a pul - a ani po roce a pul jsem se nedostala na vahu pred tehotenstvim. pritom vsechny maminy kolem me ujistovaly, ze po porodu to vsechno shodim… musim rict, ze neco jsem shodila teprve az kdyz jsem kojit prestala, zacala jsem se citit mnohem lip. predtim mi dost vadily prsa - s tema min. eckama, co jsem po porodu mela, se poradne nedalo cvicit. vlastne ted jsem uz docela rozhodnuta, ze ted budu kojit max. do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.5.07 10:39

Adelino, co znamená pod těmi tvými metříky ten nápis: aktuální tabulka na str. 259?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.5.07 10:51

zuzi , zadny zajimavy tajemstvi to neni, to se tyka diskuse snazilek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.5.07 11:32

Áhojky děfčata :D
Včera jsem rezignovala na všechno. Zase mi na zádech seděla nějaká depka! Ale dnes už se cítím skvěle! Dneska totiž u nás začínají pivní slavnosti, takže už se těším na nějaký grilovaný masíčko. MŇAMKY!! :wink: Tož bych měla jít hodit plaváčka, ať jsem „krasavica“ :lol:
Dneska k nám přišel chlápek ohledně internetu. S fakturou na 10 000!! No málem mě omývali… Ale aspoň to máme předplacený na rok a naši nám budou dávat půlku protože ho mají doma napíchlej taky. Jinak za tuhle sumu mám vybranej kočárek - teda vlastně se rozhoduju mezi dvouma! Za dva týdny jdu na tripla a pak na ko, takže už se těším na fotéčku a až přinesu domů nějakej novej malej hadřík :P JUPÍÍÍÍ :D :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.5.07 11:52

Ahoj NAPOLY, na ty pivní slavnosti myslím od rána. Jen ať vydrží počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.5.07 12:17

no to mi povídej! Pořád čučím z okna jestli náhodou nepřibyl nějakej mráček, ale zrovna se začíná vyjasňovat, tak doufám, že nebude žádnej lijavec 8) A když jo, tak se tam schováme někam pod stříšku … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.5.07 12:17

tak u nas fouka silenej vitr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.5.07 12:30

U nás to taky děsně fouká, ale je teplo. Pivní slavnosti,jo? No vy si žijete, tak jste mi udělali chuť, že bych si dala skleničku pivka. Doma mám tak vodu, colu a čaj. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.5.07 12:36

to já se taky těším, až budu usrkávat zlatavého moku. Ale jak znám svou drahou polovičku, tak bude běhat od stánku ke stánku a ochutnávat… Nebo budu sprintovat já :P No už aby bylo po Hvězdné bráně ( to by bylo neštěstí, kdyby ji přítel neviděl 8O ) a mohli jsme vyrazit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.5.07 13:18

Teda holky tady je vichr jako blázen. Musela jsem rychle sebrat prádlo a truhlíky na balkoně dát na zem, protože venku to teda lítá. Jen ať mi něco nespadne na moje autíčko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.5.07 13:19

Miiri - tak co? Jak ti dopadly výsledky? Určo dobře :! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.5.07 13:20

Hlásím že u nás svítí sluníčko ale taky MOOOOOC fouká!!! :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.5.07 13:20

hele, jenom si tam v Čechách ten vichr nechte!! Aspoň do zítřka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.5.07 15:54

Ahoj, tak jsem volala na výsledky tripple- tak mám nízké Hcg, jinak všechno negativní. Za normálních okolností by mi doporučili amnio, ale v mém případě by byli pro, abych nešla, že budeme spoléhat na UTZ, ještě půjdu na UTZ ve 20.tt a pak za dalších 14 dní na echo na srdíčko. To by mělo stačit.
I když je to takhle, tak se mi ulevilo, byly to hrozné nervy.
Marťásku doplň mi prosím ko 17.5.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.5.07 16:02

Tak to je super. No i když tomu moc nerozumím, ale hlavně, že je všechno v poho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí