LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
9.5.07 19:52

** Seznámek **

Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , kontrola+tripple 17.5., těh. 15+5
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , těh. 15+3
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 15+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , kontrola 15.5.,těh. 15+1
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 15+1
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 14+6
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , kontr. 17.5., těh. 14+5
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , ko 30.5., těh. 14+2
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+trip.test 23.5., těh. 13+5
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 13+4
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 13+1
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 12+6
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 14.5., screening vad 11.5., těh. 12+5
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , trip.t.23.5., těh. 12+1
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 11+2
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , kontrola 25.5., těh. 11+1

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky

Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
9.5.07 19:53

Ještě jsem koukala, že dneska měla mít ko Adelina. Tak doufám, že se brzy ozve :)

A zítra Kačik. Tak držím pěstě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.5.07 20:38

No hokej dopadl asi tak,že to nikoho nepřekvapilo,tedy možná jen naivku :lol:

Já si za chvilku jdu pobrečet k poště pro tebe - co jsem těhu,bulím u toho jak debil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
9.5.07 20:40

No, vidíš Míno, proto já na takovýhle pořady ani nekoukám. Dřív jsem se na to občas podívala a řvala jsem a to jsem ani těhotná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
9.5.07 20:41

Jo a u hokeje se mi taky chtělo brečet. :cry:
Ani Slováci to nezachránili. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.5.07 20:46

Ach jo..........tak moje rodna hruda, taky odleta domu...........a ze na finale slavaci meli, ze????

Mino, ja taky bulim jako debil, staci malicky podnet a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.5.07 20:47

Takže sem normální :?: :lol: -Katko dík za uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.5.07 20:48

Jo jo jsi, neboj :-D

A super ze Ko dopadla dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.5.07 20:52

No právě hledám na netu info o amniocentéze - tedy lépe asi nic nečíst,jednak všude píší trochu něcó jiného (přijít s plným močákem,vpich po umrtvení ) a pak se dočtuže se to neopichuje a že ani močák nemusí být plný. Tak sem z toho mimoň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.5.07 07:59

Krasny ranko tehulky,
Mino drzime palecky na dobry vysledky…S tim brecenim je to hruza, natahuju ted porad a nemusi to byt ani smutny, ani dojemny:-( no co alespon nastavajici tatka z toho tehotenstvi taky neco ma:-)
Minule jsem se malem rozbrecela na UZ, takze ted to asi opravdu obulim :oops:
Zuzajdiku gratulace k vysledkum…a doufam ze u vsech dopadnou taky tak dobre :! :!

Mirii zitra na tebe budeme myslet…urcite vse bude tak jak ma byt!!!
A urcite gratulace i kdyz malym, ale pohybum, to se taky pocita:-)
Jeee ja se tak tesim az prcek bude tancit :D poradne ne jen obcas sem tam neco malinkyho:-)

No k tem testum, mne delali screening ve 12tt, ted jdem v 16tt (resp. 17) a pak jeste mam napsanej 20tt a myslim 32tt… A co jsem pochopila je to standard, i kdyz nekde pry 12tt nedelaji…tak nevim…ale klidne bych chodila kazdy tyden, alespon bych videla prcka i ty odbery bych prezila…

No hokej smula, ale Rusove fakt byli rozjeti a meli zkusenejsi hrace…tak zas prist rok…

Jooo a dneska ve 3 rano zas budicek…takze ted bych spala jak zabita:(

zatim se mejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.5.07 08:22

Ahojky všem,

tu vaši nespavost bych tak trochu brala,hlavně kdyby na mě lezla přes den :lol: . Říká se ,že těhotenství není nemoc, ale já se cítím jak kdyby na mě sedlo několik nemocí naráz - mořská nemoc (to jsem si dlouho lebedila,že nemám zviháky žaludku),taky mě hryzla moucha Cece a mám spavou nemoc (určitě v nejvyšším stadiu - spím jak zabitá a v noci odskakuji pouze odpustit močák) :) :) Bojím se,že na mě leze i tulení nemoc - nic se mi nechce dělat a taky nic nedělám :lol: :lol: :lol: A do toho se mi střídají deprese namíchané s okamžiky neodůvodněné euforie-prostě sem tak trochu magor :lol: :lol: :lol: Jo,a můj přítel by ještě dodal,že jsem teď frigida :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
10.5.07 08:24

Dobré ráno,
holky, tak jsem si nedávno, když jste psaly, kde jste která spadla, říkala, jaká jste nemehla (neberte to osobně :wink: ).. A dnes jsem se válela jak dlouhá, tak široká přimo na hlavním náměstí. Nosím ještě malé podpatečky, jeden se mi zasekl mezi dlaždice, to jsem ještě ustála a botu vyprostila, ale v zápětí jsem zakopla a už to bylo:) Hned se ke mně přihnal nějaký pán a starostlivě mě zvedal, ale byla jsem z toho vedle, úplně se mi zamotala hlava a musela jsem si jít koupit pití.. No, ono to věčné: Dávej na sebe pozor! má něco do sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.5.07 08:29

No,Zuzajdíku!!! A vidíš,je to hned. Doufám ,že máš taky kolena modrá :lol:
Já nosím pořád příšerný podpatky,sem na to zvyklá,spíš bych se zabila v keckách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.5.07 08:37

Dobré ráno.
Holky buďte na sebe opatrný!!!
K tomu pláči - včera jsem byla na genetice na těch tripple odběrech a přede mnou tam byla paní s asi 2měsíčním miminkem, kterému brali krev. To mimi tak strašně plakalo, no a já v čekárně samozřejmě taky. Lidi koukali, ale já jsem s tím nemohla nic nělat. Řvala jsem jak želva :)
Míno - kamarádka byla tady v Praze asi před 4 lety na amnio a prý jí to břicho na lehké umrtvení něčím jen postříkali, pak to odebrali, udělali kontrolní UTZ a pak měla sedět asi hodinu v čekárně. Pak asi 3 dny klid doma. Tak nevím, asi je to fakt všude jiné. Ale neboj, určitě to bude dobrý, my ti tady budeme tady všichni držet palce :)
Já taky děkuji za vaši podporu na zítřejší výsledky, budou odpoledne a jsem už teď pořádně nervózní. :?
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.5.07 08:40

Mino tak vsechny tyhle nemoci vcetne frigidnosti, mam nebo jsem mela taky…nooo ted uz tedy nespim, ale usinala jsem i ve stoje kdekoli, v jakokoli dobu:(… takze bych rekla ze tehotenstvi sice nemoc neni, ale vsechny mozny pritahuje jako magnet :D
Dneska jsem jak kdyby mne v noci prejel parni valec:)

Zuzajdiku ja dneska malem zbuchla na mokry dlazbe a to mam kecky:( jen tak tak jsem to ubalancovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí