Poradna duly
Jana Čurdová
míno - no aby ses nedivila
I když u nás by to taky byl zázrak. I když kámošky jsou bezdětný a celkem dobře vydělávající, takže se samy nabízí, že jim musím říct, co to bude ať ví jakou barvu koupit. Ale když o tom tak přemýšlím, tak mám vlastně jenom 2 kámošky
![]()
Napoly,
tak to ja vlitla do postele papirkem s // a prej co to jako je a co to znamena:( taky se mi chtelo ho necim pretahnout:-) a pak porad rikal ze dokud to nerekne doktor ze to neplati:(
Napoly,
tak to ja vlitla do postele papirkem s // a prej co to jako je a co to znamena:( taky se mi chtelo ho necim pretahnout:-) a pak porad rikal ze dokud to nerekne doktor ze to neplati:(
U nas byla romantika..........
ukazala jsem Vladov test, sedel u pc hry............rikam, vidis je? A on, hm, a co to je? Tak rikam, ze jsem asi tehotna,..........
on. Hm to je super, a s kym to mas?
no pak se omlouval..........ale rikal, at se neupinam na mimino, ze je to jen test a ta carka je slabulinka
ravena - no za normálních okolností bych to taky tak udělala, ale zrovna v televizi dávali Hvězdnou bránu, tak jsem to musela 45 minut vydržet. Teda když nepočítám reklamy
![]()
Mino taky si myslim ze te prijemne prekvapi:-) a kor kdyz budou mit malou sestricku
Koukam ze ty nase drahe polovicky se vytahly:-) no alespon se to pozdeji da prezentovat jako vtipna historka:-)
Koukam ze ty nase drahe polovicky se vytahly:-) no alespon se to pozdeji da prezentovat jako vtipna historka:-)
s tou otázkou - CO TO JE? To se mě taky zeptal. Tak jsem řekla - tys neviděl TAXI? Tak si to vem a běž se zeptat do lékárny! ![]()
No, prej není blbej a vidí tam 2 čárky, ale že není baba, že to nikdy nezkoušel! A ptá se - a to jako 2 čárky znamenají 2 děti?
To mám doma chlapa, co?
![]()
Napoly:-) to je uzasny smeju se az se mi z toho chce curat…mas doma veselo:-)
Teda ty vaše story jsou super. My měli klasickou romantiku, udělala jsem si test a pak jsem šla za manželem do restaurace, kde měl jednu schůzku. Já nechala testík na umyvadle. Přišli jsme domů a já jsem mu řekla, že mu chci něco ukázat, tak ať si jde umýt ruce. Koukal divně, ale šel. A tím že už to zná z dřívějška, tak věděl, která bije
Ale pro jistotu chtěl ještě vidět chytrý papírek z testíku aby to porovnal a ujistil se. ![]()
Miiri
mormálně jsem měla přepadovku v práci,mladej za mnou dorazil (tedy Kubík=12 letý) a vyrazili jsme na oběd. A teď už jsme i s nákupy doma. Všude lidí jak před vánoci
to není normální.
Holky jdu něco podělat po domácnosti a možná večer sem zpátky (jestli se dostanu k notebooku
že by to na mě dneska lezlo
![]()
BAF.
Teda vy jste se „rozkecali“ ![]()
Míno, ty nemáš strach teď chodit do solárka? ![]()
Adel, tak doufám, že teď to bude už dobrý. Oni nás ty mimísci musejí trošku potrápit. Pěkně odpočívej a brzy se ozvi. ![]()
Po kočárcích taky už nakukuji, ale 100% vybráno není. Je ještě čas
Když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, tak jsme měli zrovna výročí. Byli jsme na večeři a já manžovi dala malý miminkovský botičky. Měl v očích slzičky. Bylo to fakt dojemný. Ráda na to vzpomínám
Čau holky,
teda tady je co číst
Tak jsem si to s tim kočárkem prozatim rozmyslela. Je opravdu ještě brzo, ale po kontrole příští týden už koupim něco prťavýho
Nemůžu to vydržet
Jo a taky něco pěknýho na sebe, nějak mam míň a míň věcí k nošení ![]()
Míno tady je to taky horší než před vánoci, probíhá tu Anifest a je tu děsně cyklistů, bože jak já je nenávidim… Už aby byl říjen, to zase všichni zmizí ![]()
Ahoj,
tak mimo to, že je manžel na soustředění, tak dneska spí dcera u kamarádky. Jsem dnes v noci úplný sirotek
Ale né, vlastně bude tady se mnou náš kocour, i když s ním moc nepokecám ![]()
Míno - teď mi to taky došlo, nebojíš se na solárko? Koukala jsem do diskuse na virtuální porodnici, protože jsem chtěla používat samoopalovací krém a dr. tam psal, že v žádném případě. I když na solárko jsem slyšela spoustu rozdílných názorů. Někdo říká jo, někdo ne. ![]()
Miiri