LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
7.5.07 19:46

Miiri ty máš taky kocoura :?: A spí s vámi v posteli :?: My máme britského modrého a úžasný jméno Mourek :lol: :lol: :lol: A chová se jak českej Honza,pořád spí a když nespí tak jí :lol: A má už normálně lidský gesta - chrápe jak dřevorubec a na zádech :lol:

Není důvod proč se solárka bát,nic se nesmí přehánět,to je jasný.Jen je potřeba mít jistotu,že tam vědí co to je správná hygiena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.5.07 19:58

Zdravim vsechny!
Mam ted za sebou „jarni uklid“, a kupodivu jsem ani nespadla ze schudku:)
Jenom vylit piti a rozbit 1 talir se mi podarilo:roll:
Ad. solarko: mne teda Dr. taky rikal, ze solarko nebrat - ani ne tak kvuli hygiene, jako spis, ze hrozi pigmentove skvrny v tehotenstvi i tak, takze solar by bylo zbytecne pokouseni… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.07 20:55

To bysme nemohli chodit ani na sluníčko :lol: Já se spíš vyhybám jemu :lol:

Chce to všechno s mírou,jak už sem psala. :lol:

Dobrou, a opatrujte se :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.5.07 21:10

Míno my máme obyčejného kocoura je bílo mourovatý - 6 let. Spí nám u nohou a ráno jakmile zjistí, že jsi vzhůru, tak na tebe vyleze a vynucuje si mazlení :) Nevím, jak to budeme dělat, až bude mimi. Chceme začít zkoušet zavírat dveře do ložnice a otevře si dcera do pokoje, aby si navykl spát tam. Nechci aby spal s mimískem v postýlce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.5.07 21:16

tak se opět hlásím. My máme 2 hafáky. Ta jedna je v pohodě, ale s tou mladší fenkou je problémeček. Chrní s náma v posteli a když ji zkoušíme dát do kuchyně a zavřít, tak usneme tak za 2 hodiny protože tam chodí a funí a kňučí a škrábe na dveře… No prostě je to hrozná herečka protože nejde o to, že spí s náma v posteli, ale o to, že spí na měkým! :) Takže taky nevím, jak to udělat. Sice by to moc nevadilo, ale spíš mi jde o to, že v zimě budou měnit srst, takže bude zase po baráku samej chlup! Na léto je nejspíš dáme na dvůr, ale to bude masakr kvůli kočkám! No snad se to nějak vyvrbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
8.5.07 07:39

Dobré ránko maminky :D
všem přeju krásnej deštivej den :D Jsem strašně ráda že prší, příroda tu vodu úplně hltá, úroda zachráněna :D Navíc tohle počasí mi vždycky dělalo dobře.
TAK VSTÁVEJTE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
8.5.07 08:02

Dobré ráno, Těhulky.

My včera večer byli na ohňostroji a super. Měla jsem strach, že bude pršet, ale vyšlo to. Dneska pršelo a taky si myslím, že je to dobře. Je i mnohem lepší vzdoušek.

My dneska čekáme návštěvu, takže jdu uklízet, vařit a musím ještě něco nakoupit. Moc se mi nechce, ale zase se na ně těším. :D

Všem přeji krásný sváteční den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.5.07 10:36

Krasny uplakany rano tehulky :-)

Ja mam taky chlupatyho milaska, davala jsem jeji foto do rijna do fotogalerie:-) Jmenuje se Mafie, i kdyz ji vetsinou rikam Masiku:-)
Je to asi ta nejrozmazlenejsi a nejsvehlavejsi kosiska co znam, ale je to muj milasssek…Taky se dost bojim co bude az bude prcek s nama, myslim ze bude hodne zarlit, ale snad to nejak zvladnem. Hlavne aby prcek nebyl alergickej…
Miiri taky nechci aby lezla prckovi do postylky, jenze netusim jak to uhlidam, mame 2+1 a hlavne Masicek umi otvirat uplne vsechny dvere…A zavirat ji na klic to bych nedokazala (odemykat se jeste nenaucila:-))… zatim do postele chodi k ranu nejdriv opusinkovat a potom pritulit, jinak spi ve svym kosiku na perinaku, jenze ten budeme davat pryc, musime predelat jeste loznici…

Jooo holky myslite ze to kocky vyciti? Protoze posledni dobou se hodne zmenila, je jak lepidilko a porad se chce semnou mazlit a hrozne rada lezi ted na brisku i kdyz treba jen tam polozi hlavu…a to predtim nedelala…

to pocasi je hrozny chce se mi spat a vubec nic nedelat:-(, ale priroda tu vodu potrebuje…

tak zatim pa pa a uzivejte volnicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.5.07 11:49

Krásné svěží ráno,
ten vzdoušek je super, skvěle se spalo. Celé těhu i byla pořád zima a konečně mi začíná být teplo, prý to tak má být.
Dneska máme k obědu pečená kuřecí stehýnka a bram.kaši, já se na to tak těšííím :lol:
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
8.5.07 16:08

ahojky všem přítomným - no v tuto chvíly spíš nepřítomným 8) Tak tu máme zase svátek - teda já mám svátek pořád :P U nás je zrovna zataženo, ale po obědě se brutálně rozpršelo! Pak chvilku svítilo sluníčko a teď se zase nejspíš schyluje k lijavci. No aspoň mi to zaleje kytičky :D Kde jste všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.5.07 17:12

Mirii no to mne zacina byt velky teplo hlavne v kramech:( az omdlevaci teplo:( Kuba je vzdycky ze mne nervozni a uz radsi chodi nakupovat sam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.5.07 17:40

ahojky,

tak mi taky vůbec nevíme jak to budeme s micíkem dělat až bude mimi,protože doteď byl on náš capoušek a máme ho pořád u sebe :lol: A Miiri to jsem fakt zvědavá co ten váš udělá až mu zavřete dveře,protože ten náš do nich tak buší,že to musíme vzdát a otevřít.Tudy pro nás cesta nevede - asi koupíme dvě postýlky :lol: :lol: :lol:

A taka ještě máme dva pejsky,ale ty bydlí ve svém na zahradě,naštěstí :lol: :lol:

Zítra jedu na to první vyšetření na genetiku do PHY,začínám mít nervíky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
8.5.07 18:48

Miiri s těma stehýnkama jsi mi udělala fakt chutě. No ale já se dneska taky špatně neměla, byla jsem u našich na koprovce, jednom z mých nejoblíbenějších jídel :D Na tu musim chodit k mámě, protože Tomáš jí nesnáší.
Míno nestresuj se, všechno bude v pohodě :D Budem tady na tebe všechny myslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
8.5.07 19:09

míno - neboj…zítra ti budem držet pěstičky a myslet na tebe.
jinak teda kuřátko jsme měli včera, ale dneska by mi taky nevadilo :roll: Měli jsme špagety a ty mi poslední dobou moc nelezou :? Už pomalu ztrácím inspiraci. Nevím, co mám vařit. Přítel máčky nemusí, takže buď maso a brambory, maso se šťávou a těstoviny, maso a rýže a rizoto
(teď jsem si nebyla jistá s I/Y v rizotu - od slova RÝŽE, ale s měkým I..divný 8O ) Takže nevím, co bych měla vymýšlet. Navíc to, co teď chutná mě, tak je „celkem dobrý“ pro něj.Mě by švihlo, fakt! No, teď mě napadlo, že bych mohla udělat polívku…Tož zatím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.5.07 20:18

Krásný večer,uf to mi ted dalo zabrat přečíst vše od minule.
Držím palečky všem kontrolám.Bude vše OK nebojte. :)
Hezky jsem se pobavila,jak reagovali vaši manžílci-přítelové na vaše těhu,fakt bomba(hl. u Napoly).
Kočárek máme také vybraný,ale v daleko nižší cenové relaci než jsou ty vaše.Líbil se mi,když s ním chodily maminky po městě a pak jsem na netu zjistila,že je fakt levný.Snad bude i praktický. :lol: Jinak oblečky už také nakupuji,aby toho nebylo najednou moc,když se mi něco líbí,tak to koupím. :P Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí