Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzajdíku - díky. Mně se fakt moc líbí. Chci ho ukázat manželovi, jestli bude taky tak nadšený ![]()
Čau holky ![]()
Kačiku a Adel gratuluju ke kontrolám ![]()
Míno tý plodovky se vůbec neboj, už jsem ti psala, že to nic neni… Mě to taky jenom něčim postříkali a fakt to nic neni.
Miiri já používám na zácpu lněný semínko. Dám si ho plnou lžíci do bílýho jogurtu, hodně rozkoušu a pak ještě zapiju tak půllitrem vody. No a jinak si do toho jogurtu kazdý ráno sypu ovesný vločky a jim to nalačno. Zatim to funguje, jakože mám problémy už od narození… Anička to zdědila po mě a před vánocema se stalo, že nebyla 12 dní… To byl děs, ale pomalu se to zlepšuje
Miiri, jsem zvědavá, kdy ti ten metřík skočí na pátej měsíc, asi si takovej udělám taky, fakt se mi líbí. Mohla bych mít oba, ne? ![]()
Ahojky,tak se dnes znovu vracím.Miláček mi odešel na noční,tak jsem doma sama s ufňukanou fenou.Je hrozná-rozmazlená,teď u mě seděla a pořád fňukala,tak jsem musela vstát a zeptat se,co chce.Začala tu lítat jako potrhlá a zavedla mě ke granulím. ![]()
ADELINO nevím,nevím s tou váhou asi na tom budeme podobně,nerada bych tě urazila-nevím kolik vážíš,já opravdu dost.
bojím se,abych vůbec přes to sádlo cítila mimi. ![]()
Gratuluji k úspěšným ko a držím palečky i na nohou těm,které přijdou.
Pa pa
Hildo - myslím že na pátý měsíc to skočí tak 17+něco, je fakt, že ten metřík je na tohle dobrý. ![]()
To lněné semínko nebo vločky zkusím, díky za tip.
Dobrou noc
Miiri
Dobré ránko holky,
doufám, že jste se všechny dobře vyspaly
Mě teď po tejdnu čeká úklid, moc se mi do toho nechce
Jsem tady totiž po tejdnu ráno sama, tak toho musim využít. Tak všem zatim pěknej den, hlavně těm, který jsou v práci ![]()
Ahojda Těhulky. Včera jsem tu celý den nebyla, tak dočítám.
Byli jsme s manžou v Hradci a v CA jsem si koupila pěkný těhu rifle a za 750,–. Jsem nadšená.
Zítra se jdeme podívat na kočárek, ale myslím, že jen podívat, je moc brzy.
http://kocarky-autosedacky.sbazar.cz/…o782434.html
Miiri, dneska moc držím palečky. Všechno určitě bude dobrý ![]()
Kačiku, velká gratulace ke ko. Tak mrňousek je spáč, jo?
Neboj se, on ti to vynahradí ![]()
Adelino, tobě taky moc gratuluji. Je dobře, že je vše v pořádku ![]()
Dobré ráno, kdy myslíte, že je tak ta pravá doba na nákup kočárku? Tak sedmý měsíc?
Zuzi, já si myslím, že je teď ještě brzy, takže se zítra na něj půjdu jen podívat. Kočárek budu kupovat asi někdy v létě.
Cauves
Zuzajdik no podle toho jake jsou cekacky........
Pokud maji kocar skladem tak neni problem, ale pokud objednavaj dodaci lhuta muze byt klid 1-3 mesice a to je 7 mesic pozde.....
JA planuji nakup koncem zari........ale jen pokud uz bude kocar skladem
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , kontrola+tripple 17.5., těh. 16+0
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , těh. 15+5
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 15+3
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , kontrola 15.5.,těh. 15+3
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 15+3
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 15+1
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , kontr. 17.5., těh. 15+0
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , ko 30.5., těh. 14+4
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+trip.test 23.5., těh. 14+1
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 13+6
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 13+3
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 13+1
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 14.5., screening vad 11.5., těh. 13+0
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko a trip.t.30.5., těh. 12+3
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 31.5, těh. 11+4
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , kontrola 25.5., těh. 11+3
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Čauky
Míno termín mi sedí ![]()
Dnes jsem byla na krev to bylo ale skumavek Brrrrr
Ach jo a teď zas 3 týdny čekat než uvidím prcka,doufám že už aspoň nebude zase spát ještě dnes jsem ztoho trochu špatná že spinkalo
![]()
My taky asi budeme kočárek kupovat někdy o prázdninách!
ahoj holky, diky za gratulace, nedovedete si predstavit (nebo spis dovedete), jak jsem si oddechla, kdyz ze me po tydnu konecne prestaly odchazet zbytecky srazene krve… stejne si ale porad rikam, jak pri prvnim tehu jsem si vubec nepripoustela, ze bych mohla potratit, teda hodne jsem se snazila jist zdrave apod., ale ani me nenapadlo, ze by mohly byt nejake problemy. (kdyz tedy pominu posledni dva mesice, kdy jsem lezela, abych neporodila predcasne) a u tohohle druheho jsem porad jak na trni…
lumi , ja myslim, ze mne netrumfnes. merim 1,76 a vazim ted krasnych 89 kg
. pri prvnim tehu jsem rodila s 98 kg a jen jsem se valila, tak predpokladam, ze ted to bude jeste horsi. samozrejme jsem mela krasne predsevzeti, ze pred otehotnenim zhubnu - ale predsevzeti je jedna vec, a slaba vule druha… jsem hrozna, no, ja to vim.
zuzi , k nakupu kocarku - ja bych si ho klidne ted uz vybrala, ale objednala. my ho meli u aji koupeny (a nechany v obchode) od rijna (a rodila jsem v unoru), takze dost s predstihem. vetsina slusnych obchodu umoznuje uskladneni do porodu, a nektere dokonce i vraceni do cca 2 mesicu po porodu (kdyby to nevyslo…).
Já zatím nemám v plánu kočárek kupovat, ještě vůbec ani nevím jaký, i když doba hledání už se za chvíli bude počítat na desítky hodin proseděných u netu. Momentálně asi vede ta Cam Cortina X3, jen mám trochu strach, aby neměla moc nízko rukojeť - jsme v rodině všichni hodně vysocí, tak aby nebolela záda.
Mám teď spíš ještě starosti se svatbou, takže výbavička přijde na řadu až v létě..
Ahoj těhule!
Adelino - váhou se teď nezabývej, jsou důležitější věci. Říkám si, že hubnout budu až po porodu , už teď mě to trošku děsí
Při prvním těhu jsem jela do porodnice s váhou cca stejnou, na jaké jsem teď těhu začínala
Ale je to už skoro 15 let. Tenkrát jsem přibrala 15kg a shodila skoro 23kg. To teď budu chtít shodit tak 30, to bude ale húústýý
Prostě patřím mezi ty, které se podívají na chleba a přiberou. Zase na druhou stranu, na to, že už skoro 16týdnů ležím (jsem po IVF, takže ležím od úplného začátku), tak jsem zatím přibrala „jenom“ 3kg. Hlavně ať je mimi v pořádku ![]()
Miiri