LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
9.5.07 07:52

krasny ranko vsem:-)
tedy vcera jsem si pochvalovala ze mi je az moc dobre, jako bych ani nebyla tehulka, no tak jsem to zakrikla dneska od 3 nespim, zaludek jak na vode, zada se taky ozvaly:( a jeste po svatku hromada prace:(…no dneska to bude stat za to…

Mino drzime palecky at ti to dobre dopadne… Jeee 2 postylky to mne ani nenapadlo…jedna pro kocku druha pro mimi…taky o tom popremyslim :lol: :D :D :D

mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
9.5.07 08:29

Dobré ráno, tak jsem dnes byla na kontrole, měl tam už výsledky z genetiky, všechno je v nejlepším pořádku, já i mimuško:) Další kontrola 30. 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.5.07 12:16

Ahoj těhulky :D
Zuzajdíku - gratuluju ke kontrole.
Raveno - já mám to samý, už včera jak jsem usnula, tak jsem byla za půl hoďky vzhůru a pak zase od 3 jako ty. Hrůza. A to jsem šla ráno na tripple testy. Teď ještě vydržet do pátku na výsledky, snad to bude ok, musí :)
Pak mi brali ještě krev na ko na štítnou žlázu. Tak jsem si pak musela udělat radost a koupila jsem si větrník a jahodový dortík. :oops:
Míně držím palečky !!!
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.5.07 12:37

Caute

Teda s nespavosti, asi neco bylo ve vzduchu,. Ja to prikladala caji co jsem vecer vypila, ale asi to nebylo ono.........celou noc jsem byla jenn v polospanku, spise vzhuru......

Zuzajdi super, KO je v poadku, teda na tripple uz nemusis??? Nebo jak?

Mino, drzim palec na KO

Miiri ja mam taky problemy se stitnou zlazou :-D A byla jsem minuly ctvrtek a v pohode..........ted al z asa jdu za mesic na KO
To uz jsi byla na TT???? Nejak brzy ne? Abys nemela zkreslene vysledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
9.5.07 14:04

Ka-tko, se mnou je to těžký, já vlastně ani nevím, co to ty tripple testy jsou. Prosím, prosím o objasnění :oops: Každopádně tohle byly výsledky nějakého sreeningu v nemocnici, kde jsem byla před třemi týdny (ve 12tt). Tam mi dělali ultrazvuk a brali krev a měli z toho nějak poznávat vývojové vady. Říkali mi tam, že když bude vše OK, tak mi nebudou volat a nevolali, takže jsem to tak brala, ale bylo příjemné to dnes slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.5.07 14:13

Zuzajdiku tohle co ti delali je presnejsi nez tripple testy, ale zatim to neni samozremost pro vsechny tehule, nedelaji to vsechny pracoviste......

Tak proto se ptam jestli jden na ty tripply, nebo ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
9.5.07 14:34

Ahoj holky,
na těch testech ve 12. týdnu jsem byla taky, říkali mi, že se to dělá ponovu, tak jsem myslela, že všude… Ani nevim co to bylo, prostě mi vzali krev… Ale ty TT se dělaj i tak, nebo ne? Vůbec se v tom nevyznám, pořád se to tak mění.
Zuzajdiku gratuluju moc ke kontrole :D Doufám, že takhle pěkně to půjde dál s náma všema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.5.07 14:44

Ka-tko - tripple se dělají v 16tt, dr z genetiky mi říkala, že musím být minimálně 15+1. Ještě jsem s ní měla dneska konzultace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
9.5.07 14:51

Ahojky!

Tak tohle asi nedoženu…užívali jsme si prodloužený víkend a tady přibylo přes 10 stránek. Koukám, že přibyly další těhulky, tak vítám.
Hlásím se k těm, co neví, co jsou triple testy. Prostě mi v 16tt vezmou krev - a řeknou na co (u 1.těhu jí brali ve 12tt). A pak prej v 30tt. A cukrovka. Vždycky koukám, jak je to jinde jinak. Krev, UTZ, cukrovka… Občas mám dojem, že každá bydlíme v jiný zemi a ne v jinam městě. Stačí jinej Dr. Ale důležitý je, že je vše OK. Já ani nemám moc strach, že by nemělo. Jo a možná možná jsem cítila první malinkej pohyb (i když to byla spíš sugesce), ale myslím, že tak za týden za dva už by to mohlo začít. Už se těším.
Gratuluju všem k úspešným kontrolám, já jdu příští úterý a mám se tam potkat s kámoškou, co má termín v neděli, tak jsem napnutá, jestli se tam sejdeme.
Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
9.5.07 14:51

Aha, tak to je fajn, to vždycky potěší když člověku udělají jen tak něco nestandardního :lol: No, já teda tím pádem myslím, že na další testy asi nepůjdu. Až ve 20. týdnu se mám objednat zase do nemocnice na ultrazvuk a nějaké asi další testy.. Ale to zase nevím, co bude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.5.07 15:04

Naše dr dělá screening v 1.trimestru (12tt) pak tripple (16tt). Dělají to všem, tak nevím. Ale třeba se na tripple nemusí :?:
Když už to tady Baboon načala - mimochodem gratuluju :lol: - tak se taky musím přiznat, že tak od soboty nepravidelně cítím nějaký pohyb. Je to úplně jiné než střeva- to prostě poznáte. Je fakt, že musím ležet v naprostém klidu a ruku na břiše, ale ten pocit je boží :lol: Za pár týdnů už to bude častější a silnější.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.5.07 15:08

Holky, začala 2.třetina v hokeji, musím jít fandit, o přestávce zase nakouknu. :)
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.5.07 15:26

Hlásím návrat z PHY - móc děkuju za podporu :! Taky mi brali krev a dr.mi vysvětlila,že je to hlavně proto,aby se zjistila fukčnost a něco jako kvalita placenty. Ty triple testy mě čekají 11.6. a musím je absolvovat ikdyž jdu hned na to 15.6. v 10,00 hod na amniocentézu :cry: A taky mě objednali teď 22.5. na UZV šíje a nosní kůstky.
Tak mám pocit,že budu jak ty důchodci,lítat každý týden po nějakém vyšetření :lol: :lol: Ale příjemně mi to tak aspoň utíká :lol: :lol:

Holky,včera muselo fakt něco být,za celou dobu sem neměla žádný zdvihanec žaludku a večer sem myslela že bude po mě :cry: Ještě teď mám z toho hroznou nechuť .Brrrr :cry:

Zuzajdíku gratulace ke KO a Miiri držím všechny palce co mám ať je v pátek dobrý výsledek :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.5.07 17:48

Tak teda ten hokej jsme projeli :( A jedeme domů.
Ach jo, už nebude žádné fandění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
9.5.07 19:45

Ahóóój těhulky.

Zuzi, moc gratuluji ke ko a k výborným výsledkům testů. Supéééér :D

Miiri, tobě držím moc palečky a v pátek nám určitě oznámíš taky super výsledky :wink:

Míno, takže taky zatím všechno dobrý, viď? Ty testy taky dopadnou určo dobře :wink:

A už se u některých objevilo i první vrnění, jo? Tak to je super. Taky už se nemůžu dočkat.

A hokej? Škoda mluvit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital