Poradna duly
Jana Čurdová
Koukám na seznámek,to budu určitě poslední kdo porodí,budu jen tiše závidět,že už máte drobečky u sebe. A přelom říjen listopad je tedy fakt nabitý - neodpovídá to té době kdy byla ta vichřice,vypadával proud a tak se lidičky víc tulili?
![]()
krasny ranko:-)
ja se taky hlasim z prace:-) i kdyz se mi vubec pracovat nechce, tatka je dneska doma a vali sunky, no treba alespon uklidi:-)
jeee to je krasny byt prvni na seznamu takze ne ze mne nekdo predbehnete ![]()
No vcera jsme to sice splacali na ten bodik, ale hokej to byl krasnej koukatelnej, jen ty nervy vzdycky kdyz vyrovnaly, asi v zajmu psychyckeho zdravi prdiska bych se na to nemela koukat:-)
No mi doma mazem tedy tatka maze brisko uz asi mesic…na strie trpim uz ted je mam na nohach a bocich…no jo kdyz nekdo tloustne/hubne a zase tloustne:( ale treba to alespon zmirni projevy a bude jich min… takze mazem jak o zavod…taky jsme koukala na ty drahzsi, ale 300 se mi davat nechce, koupila jsem si olejicek pro tehulky v rossmanu a zatim dobry:-) + to jeste natiram niveou
Mino drzim palce at neco uzasnyho pro milacka vymyslis:-) ja s tim mam taky problemy, nic nechce, nepotrebuje…tak si vetsinou koupime blbosti a spolecnej darek mame totiz narozky 14 dni po sobe:-) i kdyz letos jsme si dali ten nejkrasnejsi, podle vypoctu vychazi datum poceti prcka +- na moje narozeniny:-) A hlavne na sebe davej pozor zadny padani… ikdyz mam co rikat malem jsme zbuchla ze stolicky kdyz jsem vesela kravinu na zaclonovou tyc:( ale fakt jen malem snazim se davat si pozor, jenze jak ma clovek nekam dosahnout kdyz je jak ustreleny kecky:-)
Zatim pa pa jdu predstirat pracovni cinnost:-)
Raveno ty si první a já v seznámku poslední,to mi budou vybrovat nervy
Prosím tě,v kolik ráno jezdíš
A domů přijíždíš večer,viď
Já kdysi dojížděla ze Zákup do Děčína a vydržela jsem to přesně rok,už jsem nemohla vidět z vlaku pořád ten stejný výhled,měla jsem pocit že jen cestuju a cestuju. Myslíš,že my dvě to dnes v práci jako jediné vytrhneme
![]()
Jinak musím říct,že jsem hodně šikovná,právě jsem v pracovní době zvládla na 10 minut solárko
![]()
ahoj holky, po delsi dobe se hlasim. lezela jsem v nemocnici
hrozici potrat. krvacela jsem a mela pekny bolesti. mimi je zatim v poradku, uz jsme i doma, ale musim porad lezet, vubec nic nedelat a brat utros. a taky mi dr. dal prasky na nervy, ja uz jsem fakt zrala na zhrouceni… manza musel zustat doma s malou na osetrovani a starat se o ni, proste blba situace. vubec si nedovedu predstavit, kdybych mela lezet treba cele tehu, jak bychom to s malou resili…
Ježiš Adel to je smutný,ale určitě až mimi ještě kousek povyroste tak se to všechno urovná a bude to dobrý.Miiri taky musí pořád ležet a teď to nechci zlehčovat,my co nemusíme bychom možná na pár dnů rádi ulehli
Moc držím palečky a na nervíky si dej místo prášků radši něco dobrýho
Zase se ozvy ![]()
Míno s tou vychřicí máš pravdu, pokud si dobře vzpomínám, tak se nám oběma moooc líbilo, že nešel proud…
Adel držim palce ať se to brzy spraví. Hlavně že je mimi v pořádku. Hlavně buď v klidu a nenervuj se, jak říká Mína, dej si něco dobrýho ![]()
Jinak holky, nemáte některá kočár maxi cosi speedy? Procházím bazary a do jednoho jsem se tam zamilovala
Pravda teda je, že ho vůbec nepotřebuju, ale on je taaaaak pěknej a za pěěěěknou cenu… Jo a ještě mi řekněte, jestli byste taky kupovaly kočár takhle brzo. Kdybych se totiž rozhodla ho koupit, tak by prodávající určo nečekal několik měsíců…
Hildo kočárek máme vybraný už dávno, a dokonce jsme si ho na prodejně osobně otestovali - pěkně rozebrat a složit,to je důležitý zkusit aby pak ten dojem z prvního pohledu nevyprchal.Teď jen čekáme až nám sdělí,co to bude a podle toho bude barva. Koupit ho ale chci až tak v sedmém měsíci. Nejsem vůbec pověrčivá-u obou jsem ho normálně měla doma a kadou chvili se na něj chodila koukat,ale dřív mi to přijde zbytečné.
Dobré dopoledne děvčata ![]()
Adelin to mě mrzí že jsi měla problémy ale určitě už bude dobře ![]()
Míno neboj poslední kdo bude mít mimi u sebe budu určitě já!!!Natálku jsem přenášela 12dní a nakonec mi to vyvolávali a teď to bude určitě taky tak ![]()
Ten těhotenský pás do auta sem si zrovna o víkendu pujčila od švagrové,taky dost jezdím tak jsem zvědavá???
Teda holky vy ste jelita
Takhle hazardovat se zdravim.........
Ja u JEndy padla 2×, poprve asi v 5tt na prdel- pak z toho byli dvojcatka jednovajecna se bunky z padu rozdelili, no nakonec jedno se prestalo vyvijet a pak jsem padla asi v 16tt ale nastesti do snehu ![]()
Adelino, doufam, ze to bude v poradku
No a porody, ja rodila 2 dny pred TP, tak ted doufam, ze to bude v 38tt, chtela bych jeste ty vahy trefit ![]()
Jinak ja otehotnela 8.2 vim to presne, brala jsem clostilbegyt a chodila na folikuly........a vichrrice urcite nebyla
Ahoj holky.
Adelin - už to bude dobrý, přečkali jste to nejhorší.
To ležení je dlouhé, ale nenech se pak zmýlit tím, že ti bude dobře, prostě lež, to mimi za to stojí ![]()
Já dala tomu svýmu mimi pěknej záhul u toho hokeje. Prostě neumím fandit vleže. Pořád jsem se zvedala a rozčilovatly, no to byly nervy ![]()
Ušmudlanej bodík, ale zaplať pánbůh za něj.
Miiri
Hokej byl fakt nervák,já do toho tak napůl ještě sledovala přes PIP výměnu manželek (poslední dobou je to suchý
),nechápu proč se lidi chodí dobrovolně ztrapňovat před celý národ.
No tak mě to přijde za tu ostudu hodně málo,peníze se rázem rozkutálí a hanba zůstane. Já si myslím,že co je doma má zůstat doma. A sousta rodin mi nepříjde tak chudých,že by ty peníze byla motivace
Já bych to prostě nepodstoupila ani za zlatý prase
![]()
Mino jeste mne predbehnes:-) nebo ja si to prodlouzim a ty zkratis a sejdem se na porodnim sale:-)
Jezdim v 6 od Lidlu a prijizdim 18-18:30 zase k Lidlu… no a kdyz jedu busem tak jezdim Quikem 6:30 a vracim se podle prace nekdy utecu i driv…Ale radsi jedzim autem je to pohodlnejsi, rychlejsi a levnejsi:-) a hlavne mi kdykoli zastavi to se autobusakum moc nechce:-)
To si pis ze to vytrhnem kdyz uz tam musime smrdet:-) ale volal mi milacek ze uklizi ten bordel co jsme o vikendu vyrobili:-) tak alespon neco pozitivniho na te dnesni praci je:-)
Adelino drzime palecky at je vse brzy jak ma byt!!
Budeme kupovat novy kocarek, uz mam vybrany cca tak v srpnu:-) chceme pro nej zajet…Barvu neutralni, aby byl pripadne i pro bratricka/sestricku ![]()
taky mi prije 50tisicovek malo za tolik ostudy, ale asi jim to musi byt jedno kdyz do toho jsou… Mne se naposled libil dil se vsima:-)