LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
7.5.07 08:51

Koukám na seznámek,to budu určitě poslední kdo porodí,budu jen tiše závidět,že už máte drobečky u sebe. A přelom říjen listopad je tedy fakt nabitý - neodpovídá to té době kdy byla ta vichřice,vypadával proud a tak se lidičky víc tulili? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.5.07 09:08

krasny ranko:-)
ja se taky hlasim z prace:-) i kdyz se mi vubec pracovat nechce, tatka je dneska doma a vali sunky, no treba alespon uklidi:-)

jeee to je krasny byt prvni na seznamu takze ne ze mne nekdo predbehnete :lol:

No vcera jsme to sice splacali na ten bodik, ale hokej to byl krasnej koukatelnej, jen ty nervy vzdycky kdyz vyrovnaly, asi v zajmu psychyckeho zdravi prdiska bych se na to nemela koukat:-)

No mi doma mazem tedy tatka maze brisko uz asi mesic…na strie trpim uz ted je mam na nohach a bocich…no jo kdyz nekdo tloustne/hubne a zase tloustne:( ale treba to alespon zmirni projevy a bude jich min… takze mazem jak o zavod…taky jsme koukala na ty drahzsi, ale 300 se mi davat nechce, koupila jsem si olejicek pro tehulky v rossmanu a zatim dobry:-) + to jeste natiram niveou

Mino drzim palce at neco uzasnyho pro milacka vymyslis:-) ja s tim mam taky problemy, nic nechce, nepotrebuje…tak si vetsinou koupime blbosti a spolecnej darek mame totiz narozky 14 dni po sobe:-) i kdyz letos jsme si dali ten nejkrasnejsi, podle vypoctu vychazi datum poceti prcka +- na moje narozeniny:-) A hlavne na sebe davej pozor zadny padani… ikdyz mam co rikat malem jsme zbuchla ze stolicky kdyz jsem vesela kravinu na zaclonovou tyc:( ale fakt jen malem snazim se davat si pozor, jenze jak ma clovek nekam dosahnout kdyz je jak ustreleny kecky:-)

Zatim pa pa jdu predstirat pracovni cinnost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.07 09:39

Raveno ty si první a já v seznámku poslední,to mi budou vybrovat nervy :lol: Prosím tě,v kolik ráno jezdíš :?: A domů přijíždíš večer,viď :cry: Já kdysi dojížděla ze Zákup do Děčína a vydržela jsem to přesně rok,už jsem nemohla vidět z vlaku pořád ten stejný výhled,měla jsem pocit že jen cestuju a cestuju. Myslíš,že my dvě to dnes v práci jako jediné vytrhneme :?: :lol: :lol: :lol:

Jinak musím říct,že jsem hodně šikovná,právě jsem v pracovní době zvládla na 10 minut solárko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
7.5.07 09:39

ahoj holky, po delsi dobe se hlasim. lezela jsem v nemocnici :arrow: hrozici potrat. krvacela jsem a mela pekny bolesti. mimi je zatim v poradku, uz jsme i doma, ale musim porad lezet, vubec nic nedelat a brat utros. a taky mi dr. dal prasky na nervy, ja uz jsem fakt zrala na zhrouceni… manza musel zustat doma s malou na osetrovani a starat se o ni, proste blba situace. vubec si nedovedu predstavit, kdybych mela lezet treba cele tehu, jak bychom to s malou resili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.07 09:43

Ježiš Adel to je smutný,ale určitě až mimi ještě kousek povyroste tak se to všechno urovná a bude to dobrý.Miiri taky musí pořád ležet a teď to nechci zlehčovat,my co nemusíme bychom možná na pár dnů rádi ulehli :) Moc držím palečky a na nervíky si dej místo prášků radši něco dobrýho :lol: :lol: Zase se ozvy :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.5.07 09:51

Míno s tou vychřicí máš pravdu, pokud si dobře vzpomínám, tak se nám oběma moooc líbilo, že nešel proud…
Adel držim palce ať se to brzy spraví. Hlavně že je mimi v pořádku. Hlavně buď v klidu a nenervuj se, jak říká Mína, dej si něco dobrýho :D
Jinak holky, nemáte některá kočár maxi cosi speedy? Procházím bazary a do jednoho jsem se tam zamilovala :D Pravda teda je, že ho vůbec nepotřebuju, ale on je taaaaak pěknej a za pěěěěknou cenu… Jo a ještě mi řekněte, jestli byste taky kupovaly kočár takhle brzo. Kdybych se totiž rozhodla ho koupit, tak by prodávající určo nečekal několik měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.07 09:58

Hildo kočárek máme vybraný už dávno, a dokonce jsme si ho na prodejně osobně otestovali - pěkně rozebrat a složit,to je důležitý zkusit aby pak ten dojem z prvního pohledu nevyprchal.Teď jen čekáme až nám sdělí,co to bude a podle toho bude barva. Koupit ho ale chci až tak v sedmém měsíci. Nejsem vůbec pověrčivá-u obou jsem ho normálně měla doma a kadou chvili se na něj chodila koukat,ale dřív mi to přijde zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.5.07 10:22

Dobré dopoledne děvčata :)
Adelin to mě mrzí že jsi měla problémy ale určitě už bude dobře :wink:
Míno neboj poslední kdo bude mít mimi u sebe budu určitě já!!!Natálku jsem přenášela 12dní a nakonec mi to vyvolávali a teď to bude určitě taky tak :roll:
Ten těhotenský pás do auta sem si zrovna o víkendu pujčila od švagrové,taky dost jezdím tak jsem zvědavá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.5.07 10:37

Teda holky vy ste jelita :-D Takhle hazardovat se zdravim.........
Ja u JEndy padla 2×, poprve asi v 5tt na prdel- pak z toho byli dvojcatka jednovajecna se bunky z padu rozdelili, no nakonec jedno se prestalo vyvijet a pak jsem padla asi v 16tt ale nastesti do snehu :-D

Adelino, doufam, ze to bude v poradku

No a porody, ja rodila 2 dny pred TP, tak ted doufam, ze to bude v 38tt, chtela bych jeste ty vahy trefit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.5.07 10:38

Jinak ja otehotnela 8.2 vim to presne, brala jsem clostilbegyt a chodila na folikuly........a vichrrice urcite nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.5.07 10:42

Ahoj holky.
Adelin - už to bude dobrý, přečkali jste to nejhorší. :) To ležení je dlouhé, ale nenech se pak zmýlit tím, že ti bude dobře, prostě lež, to mimi za to stojí :)
Já dala tomu svýmu mimi pěknej záhul u toho hokeje. Prostě neumím fandit vleže. Pořád jsem se zvedala a rozčilovatly, no to byly nervy :wink:
Ušmudlanej bodík, ale zaplať pánbůh za něj.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.07 10:48

Hokej byl fakt nervák,já do toho tak napůl ještě sledovala přes PIP výměnu manželek (poslední dobou je to suchý :? ),nechápu proč se lidi chodí dobrovolně ztrapňovat před celý národ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.5.07 10:58

Mino asi kvuli te castce 50 tacu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.07 11:03

No tak mě to přijde za tu ostudu hodně málo,peníze se rázem rozkutálí a hanba zůstane. Já si myslím,že co je doma má zůstat doma. A sousta rodin mi nepříjde tak chudých,že by ty peníze byla motivace :? Já bych to prostě nepodstoupila ani za zlatý prase :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.5.07 11:15

Mino jeste mne predbehnes:-) nebo ja si to prodlouzim a ty zkratis a sejdem se na porodnim sale:-)
Jezdim v 6 od Lidlu a prijizdim 18-18:30 zase k Lidlu… no a kdyz jedu busem tak jezdim Quikem 6:30 a vracim se podle prace nekdy utecu i driv…Ale radsi jedzim autem je to pohodlnejsi, rychlejsi a levnejsi:-) a hlavne mi kdykoli zastavi to se autobusakum moc nechce:-)
To si pis ze to vytrhnem kdyz uz tam musime smrdet:-) ale volal mi milacek ze uklizi ten bordel co jsme o vikendu vyrobili:-) tak alespon neco pozitivniho na te dnesni praci je:-)

Adelino drzime palecky at je vse brzy jak ma byt!!

Budeme kupovat novy kocarek, uz mam vybrany cca tak v srpnu:-) chceme pro nej zajet…Barvu neutralni, aby byl pripadne i pro bratricka/sestricku :-)

taky mi prije 50tisicovek malo za tolik ostudy, ale asi jim to musi byt jedno kdyz do toho jsou… Mne se naposled libil dil se vsima:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí