Poradna duly
Jana Čurdová
Já u vás zůstanu, ale doufám, že porodím v říjnu, taky nechci přenášet. Verunka se mi narodila přesně na den podle termínu dle UTZ. ![]()
Narodila se v neděli jako já a to se říká, že jsou to šťastní lidé. A můj TP dle UTZ je 28.10. a to je neděle, takže to vidím docela jasně. ![]()
Taky přeju dobrou noc a krásné sny
Miiri
No holky, mě to vychází na 2. listopadu, takže hodně pravděpodobně v říjnu
To bych měla mrknout do diskuze, co? Tak vám přeju krásnou noc, málo čůrání a sladké sny
Doufám, že zítra bude co číst tak jako dnes ![]()
Teda holky, vy jste se dnes rozjely s tím psaním
My jsme před chvílí s přítelem dokončili výrobu první série svatebních oznámení, už nám ale došel materiál, takže pokračování až v pondělí. Takže teď jdeme konečně baštit ![]()
Ahojky. No jako obvykle jsem noční ptáče jelikož dostat přítele od počálu je fakt umění!
Marťásku a co bys o mě chtěla vědět? Abych toho nenapsala zbytečně moc
Jak já se rozkecám… ![]()
Jinak na obídek jsme měli mrkvu s hráškem - nic moc, ale bylo to u babičky, takže jsem nepohrdla. Stejně se mi nic vařit nechtělo ![]()
Hele, babky, v 16tém týdnu by už mohlo být vidět jestli to bude holčička nebo chlapeček, ne? Mě je to sice úúúúplně jedno, ale chci vzít přítele aby se kouknul a dozvěděl se to stejně jako já!
Tož dobrou noc a hezký sníky
Dobré ráno, Těhulky.
Zase ráno zvracení. Já se toho snad dokonce těhu nezbavím ![]()
Jinak u nás pěkně prší, takže to dneska bude asi doma odpočívání. Možná se vrhnu i na úklid.
Ještě teda musím manželovi usmažit asi 3 kg řízků. Jsou na stavbě, tak potřebují „občerstvení.“ ![]()
Všem přeji pěkný den, i když asi uplakaný. ![]()
Napoly, zasílám seznámek. Tak se tam mrkni, co všechno máme u sebe uvedené.
** Seznámek **
Těhulky Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , kontrola+tripple 10.5., těh. 15+0
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 14+5
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , kontrola 15.5.,těh. 14+5
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 14+5
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 14+3
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , kontr. 17.5., těh. 14+2
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , těh. 13+6
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 13+1
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 12+5
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 12+3
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 14.5., screening vad 11.5., těh. 12+2
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , kon. 9.5., trip.t.23.5., těh. 11+5
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 10+6
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , kontrola 25.5., těh. 10+5
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Dobré i když deštivé ráno.
Před chvílí mi volala tchýně, že má pro mně navařeno a dokonce tchán upekl bábovku s čokoládou, tak mně přijedou navštívit. To je tak příjemné, když se o vás někdo stará
A tchýně teda vaří moc dobře. Máma bydlí na moravě, takže tam to nehrozí a aby sem přijela na měsíc a bydlela u nás, to ne, to budu raději jíst polívky z pytlíku
Vidím ji moc ráda, ale ne bydlet na měsíc. ![]()
Koukala jsem a myslím, že už tak za týden by mohl někdo založit leden 08, to to letí co?
Vždycky když ležím v klidu, tak se pozoruju, jestli do mně mimísek neťukne a zatím nic ![]()
Pa Miiri
Ahojky holky,k tomu ultrazvuku-mě Míša-manža ojednal(jak už jsem psala) na 3D ultrazvuk do Plzně a tam mu řekli,že nejideálnější je to v 21 týdnu,tak asi jak kde.Stojí 800,–kč a dostanete DVD a fotku.Jedeme tam 20.6 moc se těšíme.Už se nemůžem dočkat až ucítíme pohyby miminka.
Přeji hezký den-u nás v Sokolově neprší,je dusno,tak asi bude
pa Lucka
Ahoj holky:-)
No ten hokej vcera acho jo uz to vidim zitra projedeme s Canadou a hura do CR:-( a nebude zadne fandeni…
U mne byli bublinky jenom 2 dny za sebou na skoro stejnym miste +- kolem 7 vecer, urcite to byl prcek a ne streva, proste to bylo neco uplne novyho a i kdyby nahodou nebyl tak ja si tomu budu vesele verit:-)
Vcera a predevcirem uz nic, no rikam si ze se treba otocil a nez prokopne
licko tak uz zadny budblinky nebudou:-) Taky se tesim az mi bude slapat po vnitrnostech a ja budu vedet ze je v poradku:-) nevim jestli jste to cetli, ale v rijnu je smutno, jeden miminek odesel:0( Nejak mi to neudelalo dobre, uz aby bylo 17 a ja ho mohla videt jak se tam mrska…
Martasku to zvraceni je vazne des, nastesti se ted prcek tvari ze uz je po vsem:-) tak at i ten Vas si to brzy rozmysli:-)
Mirii ma pravdu u vas se vic keca:-) tak bych rada zustala i s Vami…proste na obou frontach:-)
Napoly ptala jsem se holek v rijnu a pry je to mozny, ze uz se doktori trefili v 16 a 18 tt:-) Tak doufam ze mne to v 17 tt taky reknou, ze se prcek pochlibi… Ja jsme strasne zvedava a i kdyz mi to ze zacatku bylo jedno tak ted bych si moc prala Viktorku…
zatim se mejte krasne tatka chce jidlo:-)
Ahoj,
teda Lumi, to je to 3D v Plzni pěkně levné, v Gennetu za CD a fotku 1200,–. Ale řekli mi, že se domluvíme až na místě, podle toho co bude vidět, jak se mimi ukáže.
Já myslela, že je to vždycky vidět dobře ![]()
Marťásku s tím zvracením je mi tě vážně líto, mně bylo ze začátku jen špatně, ale zvracet
Snad to brzy přejde a mimi ti dá vědět o sobě lepším způsobem ![]()
Miiri
Raveno - klidně tady s náma taky povídej, aspoň nás bude více
Nám tady cca před týdnem ubyly dvě mimi, taky to je moc smutné ![]()
Ale snad se jim všem povede brzy znova otěhotnět aby byly zase šťastné.
Miiri
Ještě se musím pochlubit, před chvílí odjela tchýně s tchánem - přivezli mi oběd. Tak jsem měla hovězí vývar s domácími nudličkami, bram.knedlík masíčko a zelíčko, a nakonec skvělou bábovku s čokoládou a oříškama
Teď sotva dýchám, nedala jsem si moc, ale přesto
Vypadám o pár měsíců více těhotná ![]()
Miiri
Jeee, Miiri, ty mne delas chute! To by melo byt trestny ![]()
Ja se teda dneska na obed vsomrovala k babicce, ktera chudak jeste nic netusi, a ta pravila, ze „vypadam spatne“
coz mne docela zvedlo naladu, ze jeste snad nevypadam az tak tehotne ![]()
V utery se chystame s pritelem oznamit radostnou novinu nasim maminkam, tak ted vymyslime humorne scenare, jak to probehne ![]()
Zdravim vas vsechny v tento posmourny den a preju spokojena briska ![]()
zdravím všechny,
ještě zpátky k těm plenám- zatím se můj názor na papírové nemění,u druhého se to maximálně osvědčilo. A to jak si Miiri psala o těch návlekách na vložky - to mi příjde jak hodně špatný fór
![]()
Raveno já musím podstoupit genet.vyšetření ,a tak proto sem zvolila PHU, kdysi jsem ležela na porodnici v Ústí a mám z toho trauma ještě dnes. Mě zatím těhu nijak neomezuje,tak cestování není žádný problém. Jinak v Lípě chodím na gyn k dr.Minaříkovi ![]()
Koukám,že už jste všichni po obědě a já ho mám teprve nedodělaný v troubě,no kdo dlouho líhá ten...... ![]()