Poradna duly
Jana Čurdová
No já si to těhotenství teda hodlám užít a na mimčo nechvátám
Když se narodila Anička, tak jsem byla tak unavená, že jsem si často říkala jak to bylo bezva, když byla ještě v bříšku
Na miminko se těšim moc, ale zase zmizí ten zaběhnutej klid co teď mám… Už aby bylo to bříško, pořádnej kopačák
Těhotný břicha se mi odjakživa líbily a pamatuju si, jak jsem se s břichem cítila skvěle
Akorát teda to oblečení… Posledních pár dní se vě mě dějou nějaký změny, mam šílenou chuť na sex
Úplně bych vraždila… Včera si malou vzal ven děda, doufám, že dnes přijde zas, jinak se do večera zbláznim…
Teda Hildo, tak to já bych potřebovala alespoň zlomek té tvé chutě na sex. Hrozně manžela odbývám. Prostě na to nemám vůbec chuť a když, tak už že mě je líto manžela, tak na to hupsnem. Tak ti přeji, aby přišel děda ![]()
Ahoj holky
JA mam taky chut na sex, ale doma nikdo nebyl, tak jesteze mam nahradu ![]()
Jinak vsechny zdravim, nejak nestiham......malej je prudic v posledni dobe, a mne se desne nic nechce......
Tak holky nic
Děda nepřišel, s manželem jsme se chytli a s malou šel ven on. A mam takový tušení, že naše hádka bude mít ještě dohru
úplně to ve mě vaří a vlastně ani nevim proč… Hormony zatracený. Představte si, že jsem ve vzteku zlomila lopatu naší Aničky, byla na několik kusů jak jsem s ní třískla o zem…
Ahoj holky,
tak já na sex nemám ani pomyšlení
chudáček manžílek
a hormony mám taky nějak poblázněné sem pořád naježená a teď sme se s mojim nebavili 3dny a vlastně ani nevím proč a kdyby zamnou nepřišel tak bych to vydržela i dýl což je u mě divné! ![]()
Ahoj,
teda vy provokujete s tím sexem, víte že nesmím
Ne vážně, jen si to užívejte, ale až mi to povolí, tak vás doženu, ani nebudete vědět jak rychle ![]()
Jinak ti naši chlapi by měli ty naše hormony chápat. Oni nejsou těhotní a my je chápeme, nebo se snažíme ![]()
Ten můj brouček zítra ráno odjíždí, těšila jsem se, že si orazím, ale jak říkáte ty hormony, už teď mi začíná být smutno
Jsem jako dítě, ach jo ![]()
Miiri
Ahojky všem těhulkám. Už je to pěkná doba, co jsem sem psala - teda spíš na snažilky a čekatelky. A teď už se „přiftěřuju“ kam jen můžu. Sbírám informace.
Jinak abych přidala taky něco - mě se do sexování taky moc nechce. Spíš máme s přítelem i malej strach, i když normálně můžem…
Zrovna dneska jsem 13+0…Hrozně rychle to všechno uběhlo. To asi proto, že se toho hrozně moc stalo. Můj první doktor-chytrej pan primář, kvůli kterýmu jsem přišla o mimčo. To už jsou skoro 2 roky. Nejspíš samovolný potrat, ale podle něho se mi jen „zbláznily hormony“ a tím se vysvětlilo to vysoké hcg - 1600 jednotek. Teď, asi 3 měsíce zpátky jsem za ním byla znovu, že mám pozitivní testíky a 14 dní zpoždění. Tak mě prohlídl a řekl, že na mě nic těhotnýho neshledává, že jsem si asi něco vsugerovala. Tak jsem poděkovala a šmárovala jsem k jinýmu.
A předevčírem jsem toho prďouska viděla jak sebou šije a vrtí se a úplně mi vyhrkly slzy do očí.
Jejda, to jsem se teda pěkně rozepsala, co? Doufám, že jste to překonaly až sem. Ale znáte to…
Přeji všem maminkám těhulkám ty nejkrásnější dny aa rostoucí bříška. Pa NAPOLY
Ahoj Napoly - vítám tě mezi náma
A taky moc gratuluju k těhu ![]()
Ono občas člověk narazí na blbýho doktora, tak raději od něj rychle pryč. Myslím, že dobrých doktorů je ještě pořád dost a my si zasloužíme skvělé zacházení, no ne? ![]()
Miiri
Ahoj holky, kolik už ste přibraly kilo? Já 3 kg, ale je fakt, že se v ničem neomezuju. Na sex poslední dobou taky nemám chuť, tak doufám, že se to už brzo změní. Naštěstí přítel na mě bere ohledy, no stejně mu nic jinýho nezbývá ![]()
tak hezkej víkend
Dobre ranko
vitam Napoly, ja si te odnekud asi pamatuji, to tve vypraveni o tehu mi neco rika…no hlavne ze jsi v poradku a mas v brisku zdrave miminko
No u nas vcera probehl docela uzasnej vecer
Jsem usnula jak spalek a nebyla schopna vstat k Jenikovi kdyz rval.........musel manzel ![]()
Ad pribirani, mam -3 kila, ale bricho uz neschovam ani omylem......
Ahoj holky,
tak to u nás včera nakonec dopadlo dobře
Teda jako celej večer jsem nepromluvila, ale pak bylo usmíření
Holky stává se vám taky někdy, že ležíte v posteli, začnete kašlat a při tom vás bodavě bolí v břiše? Jako vazy nebo co… Jo a já mam kilo dole, ale to bude tim, že jsem začala zdravě jíst a málo. Předtim jsem vyloženě žrala ![]()
Napoli vítám tě mezi námi a přeju spokojené mimi ![]()
Holky, já už se nemůžu dočkat tý svojí kontroly, mam dneska ňákou depku…
Zdravím všechny ![]()
Manžel mi odjel a chudák dcera se o mně stará. Občas mi to nedá a něco málo udělám, ale pak to břicho začne bolet, tak zase raději ležím a tak pořád dokola. ![]()
Jinak já mám nahoře necelá 3 kg. Pupík už taky neschovám ![]()
Miiri
ahojky maminky,tak dnes máme po sluníčku,že?
HILDO,jsem na tom stejně,poslední dobou hodně kýchám a pokaždé mě píchne,někdy i při vstávání z gauče apod.Prý je to normální.Musím se smát tvým špekům
.Kdyby jste viděly mě,tak si myslíte,že jsem v 9měsíci,protože jak už jsem psala, tak jsem silná.Zatím jsem takřka nepřibrala nic,kolísám s 1kg.Ale určitě to doženu
.Ani o to moc nestojím,ale hlavně at přiberu tolik,kolik bude naše mimi potřebovat. ![]()
Na sex mám větší chut,pokud zrovna nemám migrénu.Někdo to bere jako výmluvu
,ale já tím trpím strašně moc,trochu mi to zmírňovali tablety,které jsem musela brát pravidelně,ale ted je raději kvůli mimi neberu a je to horší.Např. mi začala včera a trvá ještě dnes
.
Mějte se krásně ![]()
Přeji krásný den. A díky za hezké uvítání.
KA-TKA - no znáš mě nejspíš z „čekatelky na // spojte se“ nebo tak něco. V tu dobu jsem byla zrovna v Irsku. Jinak jsme na tom docela podobně - já jdu na triple test 23.5 a v ten den i na kontrolu. Chci vzít i přítele, aby se kouknul na prďouska. Už se nemůžu dočkat, ale mám trochu bobky z toho testu, i když tak nějak vím, že to bude v pohodě!
Včera nám zapojovali internet, tak teď jsem tady pečená vařená. Přítel mi říkal, že jsem se za těch 24 hodin změnila, ale kdo by se divil?!? Je to super si takhle pokecat a společně se těšit? Kolik znáte maminek, které mají stejný měsíc??? Já osobně žádnou, ale „virtuálně“ už dost.
Tak teď se jdeme něčeho nadlábnout a pak se ještě stavím.AJOJ
Ahoj holky ![]()
Napoly copak máš dneska dobrýho? My budem mít jitrničku s brambůrkem… To s tim internetem znám. My ho teda máme zapojenej už dlouho a mě dlouho nezajímal, ale jen do tý doby, než jsem zjistila, že existujou takovýhle fóra. Od tý doby jsem tu neustále a s manželem se hádáme ![]()
Jinak holky, pěkně to psaní flákáte, neni co číst, hejbněte s tim trošku
![]()