LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
2.5.07 12:36

Katko já se láduju rajčatama taky jak o život :lol: A beďarů mám svých dost :lol: že by z těch rajčat? :lol:

Holky víte z čeho mám zas strach já :?: jsem tmavší typ,normálně se výborně opaluju ale v každém těhu se mi v ksichtíku nadělaly pigmentové skvrny,že jsem vypadala jak debil a na 100 m mi zářil „bíbr“ jak carskému důstojníkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.5.07 12:38

Mino co je bibr????

A jinak na ty skvrny je pry nejaky super krem, ale i super drahy, nekde bezela diskuze.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 12:47

No vypadala jsem jak když mám pod nosem velký černý knír :lol: :lol: myslím si,že na tyhle těhotenský skvrny nic moc nezabírá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.5.07 12:48

Mino, ale je to jen prechodny jev, a za to mimi to stoji, ne????

Ja mam pod nosem jemne svetle chloupky, a muzskej m i porad rika, at si oholim knira..........to mne vzdy nastartuje :-D

A taky mi rostou chloupky kolem pupiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.5.07 12:57

Miiri sestry, jo? To jsi mě potěšila :D To je zrovna povedená fotka, jinde takhle nevypadám… Hele říkala jsi, že některý holky z října už maj pohyby? Je to vůbec možný? Chodim totiž na virtuální porodnici a tam dr říkal, že nejdřív je možný cítit pohyby v 17. týdnu. Já mam občas takovej „pocit“, ale spíš jako tvrdnutí. Neni to jako pohyby ale spíš cítim, že tam něco je… Jsem na to taky zvědavá, ale přes to moje sádlo to spíš ucítim až pozdějc :?
Míno rajčata jim taky a furt, nemůžu bez nich bejt :D Ještě nedavno to byly pomeranče a ty zas teď nejim vůbec…
Katko na mě zase rejžujou na těch bio potravinách. Nikdy jsem to nekupovala a teď to dělám pořád… Budu muset přestat, hrozně to leze do peněz… Včera jsem přinesla pár věcí a bylo to hned za 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.5.07 12:58

Mě rostou chloupky okolo bradavek, fakt sexy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
2.5.07 13:33

Ahojky!

Tak jsem tu pár dní nebyla a takový smutný zprávy na mě čekaly. Jani, Kikijo buďte statečný! Bolí to hodně,ale ono to přejde…

Ve čtvrtek nám přišly penízky ze společnýho zdanění manželů, tak jsem v sobotu hned jeli utrácet… No koupili jsme pro mě nejaký trička, časem určitě nafotim. A kubovi taky nějakou parádu.

Chloupky - v prvním těhu mi rostly spíš míň..nevim, teď rostou slabší a pořád. Jinak kolem bradavek je mám taky a kníra taky.

Pohyby - taky si myslim, že je moc brzo, myslim, že ten 17.týden to jistí. Mimča mají tak 10cm a musí prokopnout dělohu a břicho se špekem (u mě).

Mějte se krásně a přeju všem žádný špatný zprávy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 13:58

Já teda zatím knírek ani chlupatý bradavky nemám ( zato mi pouštějí moje fialový prsa :lol: ), ale jinak mi ty chlupy rostou jako o závod. Už zarůstám vousem a vlci už jdou sem...... No fakt holím se mnohem častěji než dříve. :?
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.5.07 14:00

Miri si pamatuji, ze jsk mi po porodu psdsli vlasy cca 3 mesice po, tak i chlupy mi slezli, ale pak to dohnali.........takze jsem se radovala jen chvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.07 14:02

Ahóóój Těhulku.
Moc mě potěšilo, že na mě myslíte. :D A určitě to i pomohlo. Všechno je v naprostém pořádku a já se teď kochám nad fotkami svého broučka a nad svoji těhotenskou průkazkou. Jsem strašně šťastná. Manžel mi fotky v práci naskenuje a pak je sem hodím. Doktor měl co dělat, aby mimčo nějak vyfotil, protože se tam strašně mrskalo. Živočich malej. Jen už bych nerada prožívala ty strašné nervy v čekárně. V životě jsem se snad tolik nebála, ale stálo to za to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.5.07 14:05

MArtasku GRATULUJI!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 14:05

Marťásku - obrovská gratulace :lol: :lol: :lol:
Už se těším na fotky. Jinak nechceš se zapojit do diskuse, nemáš taky nějakou úchylku? :D
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.07 14:08

Tak fialový prsa teda nemám :D
Ale přebytečných chlupů mám teda dost. Kolem bradavek, na pupku a knírek. Ještě že s tím knírkem chodím ke kosmetičce.
Jinak bych řekla, že mi chlupy rostou rychleji :? Holím se obden a vůbec mě to nebaví :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.5.07 14:11

TAk ja obden neholim, ale taky nenosim sukne a nic, kde by to bylo videt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 14:13

Jen se holte, ať nejsme jako YETI :lol:
Jdu do videopůjčovny, ať se tady neunudím.
Pak sem zase kouknu.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí