LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
27.4.07 13:06

JAni, moooc me to mrzi......... nevim co rict…
ale podle toho cos vcera psala, jsi musela mit tuseni, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
27.4.07 13:23

Kačko s tím tušením mě ani nestraš.
Já byla pořád v pohodě a teď čím blíž je ta kontrola, tím více jsem nejistější. Ale asi je to normální.
Ta Janča mě teda teď dorazila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.4.07 13:51

Holčiny já to taky rozdýchávám,je to hodně smutný :cry:

Mějte se zatím,dávejte na sebe všichni pozor a hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
27.4.07 14:27

Tak už je to jistý miminko je bez srdíčka a 7 tt a já bych měla být 12 tt zítra ráno o půl 9 nástup na revizi. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.4.07 14:30

Jani beruško, je mi to moc líto :cry: Ani ve snu mně nenapadlo, že bys přišla se špatnou zprávou. Drž se a uvidíš, že brzy k nám sem nakoukneš a budeš v nějaké následující diskuzi.
Držím všechny palečky, ať se z toho co nejdříve dostaneš a myslím na tebe.
Papa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
27.4.07 14:31
jana79 píše:
Tak už je to jistý miminko je bez srdíčka a 7 tt a já bych měla být 12 tt zítra ráno o půl 9 nástup na revizi. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Janičko, moc na tebe myslím a strašně mě to mrzí. Nikdy nepochopím, jak může být život takový nespravedlivý. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.4.07 17:17

Ahoj holky, hlásím se po dlouhé době, ale bála jsem se už cokoli psát, abych něco nezakřikla.
Ale nejdříve: JANI, moc mě mrzí co se Ti přihodilo. Nevím, co napsat pro útěchu… nic mě nenapadá, snad jen, že čas všechno vyléčí… :(
Jinak já se zmítám od začátku těhu s pěknými problémy, před několika týdny mě začalo strašně bolet v podbřišku, pak jsem začala i slabě krvácet, na ultrazvuku byly vidět hematomy a prý to krvací z nich. Příčinou asi je, že se starám o dvouleté dítě celé dny sama, furt malou zvedám, honím a podobně..
Doktor mi naordinoval klid a utrogestan, který jsem nakonec nebrala, protože pořád kojím… :roll:
Manža se o mě staral jak mohl, tchýně v rámci svých možností také (moje maminka ne, jelikož prý nemá čas..HM :? ). Krvácení přestalo, i bolesti ustaly. V pondělí jsem byla na KO a mimísek je živý, odpovídající velikosti, hematomy tam stále jsou a tak občas trochu špiním, ale to je prý v pořádku. Doktor mi opět doporučil klid, dal mi konečně průkazku :! (což tedy svědčí o tom, že už věří, že by to mohlo dopadnout dobře). ťuky ťuk
Takže tak.
Tak zatím!
Foxík 10+6tt, TP 16.11.
KO: screening vrozených vad 11.5., poradna 14.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.4.07 17:29

Ahojky Foxíku - gratuluju k pozitivním informacím :)
Jinak přeju všem příjemný prodloužený víkend.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.4.07 18:26

Taky gratuluji Foxíkovi.Aspoň zase něco pozitivního.Opatruj se (vidím,že nejen já mám svojí matku na dvě věci ) :!

Dnešní smutek z Jany ve mě zůstává. Jani ať ti to dobře zítra dopadne a budu čekat ,že dáš o sobě vědět jak se ti vede. Nechci být za chytrou ale říká se že všechno zlé je pro něco dobré a taky že není všem dnům konec,takže se určitě brzy osobně potkáme na špičáku v poradně. Já tomu věřím :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
27.4.07 18:38

Ahóóój. Jsem zpátky z procházky. Tam je tak krááásně. Škoda, že není krásně pro každého :(

Foxíku , moc ti gratuluji ke kontrole. Jsem ráda, že je vše v pořádku. A teď už si to budeš jen užívat :wink: Ještě tě nemáme v seznámku. Pošli mi prosím info. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
27.4.07 18:57

Jani, strašně mě to mrzí, od chvíle, kdy jsem si to přečetla, na tebe pořád musím myslet. Zrovna včera jsem si říkala, jak je fajn, že z nás nikdo „neodpadl“, a dnes taková smutná zpráva… Přeju, ať máš zítřek rychle za sebou a co nejdřív se můžeš pustit do dalšího snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.4.07 19:39

Jani, je mi to straaaašně líto :( Nevím co dál říct, protože to stejně nepomůže a mě to tak mrzí :( Jani drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
28.4.07 06:48

Ahoj holky, co se stalo Janči mě taky strašně mrzí. Doufám, že už žádný špatný zprávy nebudou.
Foxiku určitě to dopadne dobře. Já byla včera na kontrole, tak mimčo se hezky vrtělo, že doktrorka měla problém ho změřit. Byla to nádhera. Právě mně doktorka říkala, že občas se stane, že se mimčo nehýbe a to je pak špatně.
Jinak Mar´tásku další kontrolu mám 25.5. a uprav mně tam prosím metřík na 11 +2. Zajímavý je, že termín porodu mám v průkazce uvedený na 1.11.
Tak hezkej víkend, já pádím do školy, studuju, dálkově ještě vejšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.4.07 08:02

ahoj holky.
prave jsem si precetla, co se stalo jane, a uplne me z toho mrazi… jani, preju hodne sily, aby ses pres to dostala…
jinak ja jsem byla ve stredu na kontrole, vsechno mame v poradku, mimi roste. akorat mi dr. zase posunul termin, pry je to mladsi. budu muset predelat metrik, ale nejak jsem se k tomu jeste nedostala. mela bych byt dnes 10+4. martasku prosim do seznamku:
TP 20.11. (dle UZ), KO 9.5. (NT) a 23.5. (tripple test)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.07 08:10

Dobre ranko

mne je taky od vcera nejak divne, boli mne bricho jako na MS, tak asi pojedeme do porodky na KO........uz jsem volala a pry by to nemelo byt......

Janicko, ja uz ti psala, moooc je mi to lito, ale verim ze jednou donosis zdrave mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí