Poradna duly
Jana Čurdová
ajoj,
Hildo,kdepak jsou slibované fotečky ![]()
Dneska tu máme pod mrakem,ale docela teplo,tak přesně taková je má nálada - nic moc ![]()
Ahoj holky,
Míno manža na to zapomněl, slíbil, že prej zejtra… Kdyžtak je tam dám jak jsem je vyfotila.
Před chvílí jsme se s manžou vrátili, byli jsme Aničce kupovat novou autosedačku, to byla zase pálka
Ale koukala jsem tam na všechny ty věcičky na miminka a začala jsem se strašně těšit, až začnu nakupovat. Všechno je to takový hezoučký a malinkatý
Ještě tak měsíc a pak už to asi nevydržim… Co vy holky, už jste si troufly něco koupit?
Já zatím nic,čekám jak dopadne amniocentéza a až se dozvíme co to vlastně bude.Při druhém jsem si hned na začátku těhu koupila krásnej růžovej dudlík a pak to byl opět kluk. Teď tu chybu neudělám ![]()
Jdu se nechat rozmazlovat -na kosmetiku-to si zas nádherně schrupnu.
pa pa,hezký den
Ahojte
Tak dnes mam vahu jeste min nez vcera a to jsem vecer sezrala smazaka s hranolkami ![]()
Holky, ja jeste nenakupuji, nejak me to zatim nebere, asi taky pockam, co to bude a hlavne, mam plnou skrin veci po Jendovi, sice klukovske, ale neco je i neutralni a na doma je to jedni, zejo. No a jestli to fakt bude Jituska, jako ze bude, tak zacnu pak nakupovat doruzova a holcici…
JA spise porad dumam nad kocarkama…ale na to je taky cas.
Dekuji za palce, KO mam az v 18 vecer, pak snad dam vedet..........doufam ze to bude OK.
Dnes jsem si volala na vysledky Stitne zlazy, tak to mam v norme. NAposled to byla katastrofa, doktorka rikala, ze takhle neotehotnim a bumho, hned ten mesic, co jsem u ni byla
Ta bude prekvapena......
To spineni, no ukazalo se, ze jsem ted v dobe MS, tak asi i proto, ale fakt to bylo jen 1× na toaletaku a pak uz nic, i kdyz me porad poboliva brisko......asi deloha…bricho uz neschovam, normalne to na mne kazdy vidi.....a jak jsem si rikala, ze do 16tt a mozno i dyl nebudu muset odpovidat na otazky ohledne tehu, nebo obezity ![]()
Tak já jsem včera šla přes z práce výjimečně přes město (Olomouc) s úmyslem udělat si radost (teda spíš mimouškovi) něčím drobným, třeba prvníma dupajdama. A nenarazila jsem ani na jeden obchod s mimi věcmi. Jinak nějakými bodýčky mě už zásobila ségra a kamarádka, jedno jsem neodolala a koupila sama v C&A a něco mám napletené z éry, kdy jsem pletení propadla. Ale už se na to nakupování fakt strašně těším. Od kdy máte v plánu začít dávat výbavičku systematicky dohromady?
No já mam taky spoustu věcí po Aničce, ale musim taky něco koupit
Začnu to asi shromažďovat tak v tom 6. měsíci. Taky řešim plínky, rozhodla jsem se, že budu používat takový ty novodobý látkovky, ale musim o tom zjistit něco víc. V Čechách se to zatim moc nerozběhlo, tak mam zatim info jen z internetu, ale chci to vidět v reálu, sáhnout si na to.
Fakt se na to nakupování těšim. Dneska jsem v takovej euforii, protože jsme dopoledne byli v obrovským centru s mimi věcma a já tam pobíhala okolo úplně všeho a ze všeho jsem byla nadšená… Všechny ty postýlky, hračky, dupačky, čepičky… Všechno takový nyny… Hlavně bych tentokrát ráda porodila menší dítě, abysme ty malinký věcičky užili. Když jsem přivezla z porodnice Aničku, tak jsem doma zjistila, že jí nemam co oblect, všechno co jsem koupila a dostala bylo tak na 3 kilový dítě…
Ahoj
mě to taky už strašně bere když to v těch obchodech vidím ale musím počkat alespoň do konce 3 měsíce!U Natálky jsem taky začala pomalinku nakupovat až po 3měsíci ale už se těším.
Hildo kolik vážila Anička?Taky jsi měla takového drobka jako já Natálka měla 4,10kg ![]()
hildo, ja jsem mela presne opacnej problem s obleckama
. cekala jsem, ze mimi bude vetsi, vzhledem k tomu, ze s manzou nejsme zadni drobci, no a sly jsme z porodnice s 3.10kg. ja byla u prvniho tehu poverciva, nic jsem predem nenakupovala, mela jen to, co jsme zdedili nebo dostali, a tak mamca hned klusala do mesta a kupovala mini oblecky
.
ted uz to neresim, mame toho spoustu po aje a kamaradka mi pujcila dve velikansky krabice oblecku po synovi, abychom nemeli jen ruzovoucky vecicky. vcera jsem to zrovna prebirala a rozplyvala se nad tema miniaturnima bodyckama a dupackama… takze mame snad vystarano.
akorat chci tentokrat koupit par veci, co jsme nemeli - monitor dechu (ten jsme nemeli, a porad jsem k aje vstavala, jestli dycha - byla extremne blinkaci, tak jsem porad mela strach, jestli se neudusila), koupaci kyblik a klokanku (asi spis nez satek, protoze mam veliky prsa, a satek se mi zda, ze sedi lip holkam s malyma), tak uz to vybiram s predstihem.
zitra nas ceka kontrola, po mesici, tak snad konecne uvidim srdicko…
Adelino tak ja monitor budu kupovat jedine, kdyby miminko melo nejake problemy.......
Satek nemam, mela jsem klokanku, ale nevyuzivala ji, pac Jenda byl tezkej
A koupani, vana to jisti ![]()
katko, ja jsem si tohle presne rikala u prvniho tehu, ze je monitor zbytecny, kdyz je dite zdrave. ale fakt to za ty nervy nestalo. ja jsem prvni mesice poradne nespala, porad jsem sahala aja na hrudnicek, jestli dycha (no asi hysterka
)… nekolik kamaradek monitor melo a diky tomu byly schopne v noci „vypnout“, byly proste klidnejsi.
ten kyblik bych chtela hlavne kvuli cestovani, ze je takovej skladnejsi - u aji jsme vozili lavorek a zabral hrozne mista. ale o tom kybliku zatim jen premyslim, kdezto do monitoru jdem urcite.
Ahoj holky,
zdravím po delší době. Celkem nic nového, stále zvracím nebo se dávím, ale už ne naštěstí celodenně. Jen ráno a večer, takže příjemná změna
.
Zdravím těhulky! ![]()
Siamino - já si to dost dobře takhle na zimu nedovedu představit s dítětem v šátku. Jsem zastáncem kočárku, a šátek s tím kombinovat.
Taky držím palečky na kontroly!
Hildo - polepši se s fotkama, taky jsem je tam hledala ![]()
Zatím se mějte
Miiri
TAk ja se jdu chystat na KO...............mam prujem
holt nervacek ![]()
Zdravím všechny těhulky!
Tak to vypadá, že bude zase krásný den ![]()
Miiri