Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, přeju krásné slunečné pondělí ![]()
Já mám skvělé těhu kalhoty z CA za 700,–Kč. Jo a v té halence co jsem dostala se co nejdříve vyfotím, ať vidíte, jak vypadá těhu břicho
Vypadám jako v 5.měsíci, zatím jsem přibrala 2 kg.
Pa Miiri
Mirri, no v CA jsem nebyla, ale naposled jsem v ca sehnala kalhoty za 1300 a nic moc ![]()
Fakt ti tamani to asi jisti, mne akorat stve ze ti vzdy stoji za zadkem a nenechaji te ani vydychnout......navic ja na to potrebuji byt sama, a s Jendou se nakupovat neda…
Asi ho budu muset umistnit ke tchyni na hlidani, az budou penizky.......
Mino, ja mam taky 2 kila dolu a jim tak normalne........no dala jsem si zavazek ze vic nez 75 pri porodu nechcu cili muzu nabrat 10 kil
Miiri já ti náhodou moc závidím,že už ti roste bříško,každé ráno se ošahávám jestli už konečně neucítím nějakou bouli,a zatím nic ![]()
Jen ty moje kozy mi říkají,že se mi tělo chystá na mimi ![]()
Katko u prvního jsem přibrala symbolické kilo a při druhém už normálně - 10 kg. Tak uvidím teď,jsem pinďa (jen 164 cm) tak nemůžu ze sebe udělat hrocha,budu spokojená když skončím před porodem na 67 kg.Ale hlavně ať mimi roste,tak jak má,viď ![]()
No ja u JEndy pribrala 12 a taky mam 164
Ale predporodni jsem mela 61 a ted predporodni byla 67
já teď mám 56 kg,takže ten limit 67 kg by mohl být dosažitelný ![]()
To jsem mela kdyz jsem se vdavala, pak hormony a jelo to nahoru.............ale co, pak to shodim
Katko vůbec to nestojí za nějaký nervíky,důležitý je,aby všechno probíhalo teď tak jak má a pak až porodíme,to zas bude taková honička,že to půjde samo dolů.Ale u nás bude na mateřský přítel,tak aby mi z toho nehubnul on
a já naopak ![]()
No ja budu klusat kolem batolete a mimina, to bude natresk, navic budu na to sama,manzel v Praze, ach joj
Krásný den těhulky,
Míno píšeš mi z duše taky se každý ráno ohmatávám jestli už nevyskakuje boule a nic no snad už začne vykukovat mělo by se začít zvětšovat okolo toho 13 tt. ![]()
Jani já si matně vzpomínám že u Kuby kolem 14 t jsem jednoho rána měla bouli v podbříšku jako hrom - až jsem se zarazila. Přišlo mi,že to bylo snad ze dne na den
Tak musím ještě měsíc vydržet,ty už to máš za pár ![]()
Ahoj těhulky ![]()
tak já mám taky bouli neboli špek jako Katka
Jinak já už si taky koupila těhu ryfle a jen za 900,– sou pěkné,taky kuknu k ťamanům na trika a pláťáky myslím že je to nejrozumnější a za pár korun ![]()