LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
6.5.07 17:38

zrovna na něm pracuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.5.07 17:42

Ahoj holky, NAPOLY, ty jsi někde z Moravy? Zatím mi tady připadá Morava v naprosté menšině, všimla jsem si jen, že Kačik je ze Zlínského kraje, ale jinak všichni hrozně daleko… Ne, že by to bylo nějak důležité, ale třeba kvůli tomu případnému srazíku - do Prahy je to z Olomouce taaaaaaaaaak daleko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.5.07 17:43

No prave ta jejich agrese by nam mohla pomoct, prijde mi ze vylucuji celkem spravedlive a i za male prohresky…tak kdyz budeme mit casto presilovky tak to treba zvladnem…
Joo a pry ten vcerejsi posledni gol se slovakama nemel platit, ze byl strelen kdyz meli piskat ofside…rikali to dneska, jenze melo se to reklamovat hned ted je nam to houby platny…

jak muze byt neco co vyplachujes hygienictejsi:( fakt je to brrrrrrrr

Martasku tak jestli muzu i k Vam do seznamku tak moje udaje jsou:
1980, Vodnar, TP 26.10, tripltest +kontrola 17.5. tehu 15+2, prvni miminek:), svobodna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
6.5.07 17:48

Raveno a Napoly, děkuji za info. Pěkně se nám seznámek rozrůstá. To bude najednou miminek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.5.07 17:49

jůůů zuzajdiku tak to je malá haluz. Já jsem taky z Olomouce :D . No myslím, že Morava začíná SÍLIT!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.5.07 17:51

Tak to je fajn, poznala jsem to podle toho, že jsi napsala, že jsi na oběd měla „mrkvu“, za to mě moje mamka vždycky opravuje a nechápe, jak to tak můžu říkat :wink: Tak třeba bude nějaká odnož srazíku i v Olomouci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.5.07 18:02

no to třeba joo. Hele, všimly jste si něčeho :?: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.5.07 18:03

Krásný metřík 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.5.07 18:08

Napoly - krásný metřík :lol:
Jinak ten kelímek mi přijde divný :? A co když s ním sportuješ, plaveš, nebo ležíš, to se asi vylejvá ne? 8O
Až to jednou zase dostanem - tak za rok, tak zůstanu u vložek a tamponů. :)
Jo a hokej - jenom aby nám nepískal zase nějaký rusák :x
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.5.07 18:10

holky tak jdeme fandit:-) alespon at usmudlaji ten jeden bod…

Jinak krasny zbytek vecera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.5.07 18:15

óóó děkuji za ódy na můj metříček :P Ty vaše taky nejsou špatný :D :lol:
Jo s tím kelímkem je to pěknej fujtajbl. Ale prej si ho zavadíš jako tampon a on se ti přizpůsobí, takže se nevyleje. Už jsme to řešily s holkama v práci, že to musí být hnus, když na něho třeba zapomeneš a on začne přetíkat… :?
No nic, jdu fandit k našim, jelikož přítelíček jde na noční, tak chrní! Tak zatím čágo po hokeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
6.5.07 18:28

Čau holky,
teda..........menstruační kelímek, jo? To bych se při tom čištění asi vždycky pozvracela :? Tak se taky pořád pozoruju, jestli už něco neucítím, ale žádný pohyby. Ale občas mam takovej hodně intenzivní pocit čehosi uvnitř :D Už se na pohyby taky hrozně těšim, aspoň budu v klidu. Kontrolu mam až příští středu a bojim se už teď :( Aspoň že mam v troubě bábovku, ta mi zvedne náladu :D Holky, koukala jsem na netu na jakejsi těhotenskej pás do auta a přemejšlim, jestli si to koupit. Máte to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.5.07 19:25

O těhotenským bezpečnostním pásu jsem nikdy neslyšela, kde ho najdu?
Jestli je to bezpečnější, tak to možná stojí za úvahu :)
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
6.5.07 19:37

Miiri tady je odkaz na ten autopás http://www.bejbycentrum.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.5.07 21:22

Hoky, tak postupujem ! :lol: Hurááá. Ale příští soupeř Rusko nebo Švédsko, to nevím nevím :?
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital