LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
6.5.07 21:30

Jdu se koukat na Ztracený a pak spinkat.
Tak vám přeju klidnou noc a krásné sny :lol:
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.5.07 21:38

to teda byl zápas! hi, já bych o tom mohla povídat..ani jsem ho neviděla. Jen jsem sledovala výsledky na netu. Ale bylo to dost napínavý. Já teď už čekám na Chirurgy, ještě skouknu net a pak taky do hajan. Dneska spinkáme samy. „taťka“ má noční, tak budem cvakat prdelkou :(
Pa a dobrou noc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.5.07 21:43

Teda holky vy jste Kelišky :lol: :lol: chvíli chybím a hned mám co číst :lol:
Koukám že kelímek zabral :D :! A prej je pro velkej zájem v akci :! :lol: :lol: Fakt by mě zajímalo kdo to kupuje.
Raveno ta úvaha o tom kam rodit je správná,jedna nadává na tu nemocnici a druhá tam je zrovna spokojená, a co se týče mé práce - já ani na mateřskou nenastoupím (viz.můj péříspěvek někdy zkraje).
Holky vy rozumíte hokeji víc jak ty reportéři :lol: :lol:

Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.5.07 21:48

Holky, vždycky, jak tuhle stránku pustím, tak je navrchu ta reklama na krém proti striím, takže se chci zeptat (hlavně zkušených): Už si mám bříško a prsa mazat? A je to k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.5.07 21:52

Já při obouch mazala jen bříško olejíčkem,už ani nevím jak se jmenoval,ale dneska jsou na to přímo krémy. Ta kůže se má připravovat co nejdřív a ne ji jen masírovat ale taj jako poštipovat - popotahovat.A nemám jedinou strii.Ale ono je to taky hodně dispozicí.
Natírej,aspoň budeš vědět že si pro to udělala maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.5.07 21:53

no, to s tím krémem by mě taky zajímalo! Taky mám pořád červíka v hlavě jestli mám něco takovýho koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.5.07 22:00

Zeptám se ségry co používala,ta rodila před rokem,v pubertě se jí udělaly strie na stehnech tak z toho měla velký strach.Na bříšku jí pak kůže při mimi vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
6.5.07 22:46

Napoly, váš taťka má taky noční? Náš taky, tak nám bude v noci smutno :(
Zuzajdiku, já mazala krémem proti strijím od začátku a břicho mi popraskalo příšerně, měla jsem ho taky obrovský :? Teď teda taky mažu ale myslim, že víc mi už popraskat nemůže. Mažu obyčejnou modrou indulonou, myslim, že je nejlepší :D
Tak se holky mějte, přeju všem krásný sny a zítra zas pa pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.07 08:18

Dobré raníčko - VSTÁVÁME :! :lol:

Tak já už zařezávám v práci,mám pocit že jsem asi jediná, kdo nemá dovolenou :cry:

Včera večer sem debil sebou tak flákla o zem,že jsem normálně ronila slzy.Ujely mi nohy na parkatách.Naštěstí sem to ve vzduchu nějak stočila,že jsem si nekecla na zadek ale dopadla na kolena.Musím přiznat,že mě pak bralo trochu v podbříšku.Holky je to hned,dávejte na sebe bacha,jedno blbý šlápnutí :?

Zítra má přítel narozky a já vůbec nevím čím ho překvapit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.5.07 08:28

Taky přeju dobrý ránko :D
Míno doufám, že si v pohodě. Mě se včera v noci stalo něco podobnýho, Anička se najednou zvedla v posteli a začala šíleně ječet a já, jak jsem se k ní snažila dostat co nejrychleji tak jsem zakopla a nalítla kolenem na dveře. Břicha jsem se taky ani nedotkla ale koleno mam modrý a dost bolí… Jsme to fakt nemehla… Ale myslim si, že ty naše mimi musí něco vydržet :D
Víš čim bych nejvíc překvapila manžu k narozkám já? Kdybych uvařila romantickou večeři, oblíkla si šaty a pod ně podvazky a pěkný prádlo. Ještě bych to spojila se společnou koupelí… To má radši než jakýkoli dárky, no vlastně ještě bych ho potěšila nějakou počítačovou komponentou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.5.07 08:37

Ahojte

TAk malej byl vsera marodni, mel 38,2 a dnes uz nic, akorat prujem.snad nechytl nejakou strevnici hnusnou…

Zuzajdiku, ja koupila ElastiQ jako u Jendy ale zatim nemazu, nejak jsem lina jak ves.a u Jeni jsem nepraskala, uvidime ted.........

Musim frcet do mesta pro boty do opravny........10dni jsem cekala az zalepi JEnovi boticku......hruza

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
7.5.07 08:38

Dobré ráno, Těhulky. Opět blicí :?

Tak jsme to včera nějak s tou Kanadou splácali, ale byly to nervy, co? :D

Napoly, pěkný metřík, šikulka :wink:

Hildo, neboj, ta doba do kontroly ti rychle uteče. A úplně tě chápu, jak se bojíš. Já byla s nervama v pr… Ale neboj, všechno bude dobrý. Určo :wink:
O tom pásu jsem teda taky přemýšlela. Hodně jezdíme autem a normální pás mě přijde pro mimčo dost nebezpečný. Ale ta cena 8O :?

Zuzi, já už to bříško taky mažu teď. Mám na to olejíček od Weledy. U Martínka jsem ho taky mazala od začátku a ani jedna strie. Ale ono je to u každý určitě jiný a je to prý i hodně dědičný.

Míno, ať ti to v práci rychle utíká. Jsi opravdu dneska asi jedna z mála pracujících. A dávej na sebe pozor, ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
7.5.07 08:41

** Seznámek **

Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , kontrola+tripple 17.5., těh. 15+3
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , kontrola+tripple 10.5., těh. 15+1
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 14+6
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , kontrola 15.5.,těh. 14+6
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 14+6
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 14+4
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , kontr. 17.5., těh. 14+3
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , těh. 14+0
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+trip.test 23.5., těh. 13+3
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 13+2
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 12+6
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 12+4
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 14.5., screening vad 11.5., těh. 12+3
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , kon. 9.5., trip.t.23.5., těh. 11+6
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 11+0
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , kontrola 25.5., těh. 10+6

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky

Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.07 08:45

Hildo ty chlapi jsou úplně všichni stejný, to bych toho svého tímhle rovněž potěšila,ale jak to udělat když jsou doma oba kluci a ještě máme v podkroví ubytované známé z Německa. Museli bychom někam na hotel :lol: :lol: A ještě ke všemu jak se teď znám,po té dobré večeři bych začala zívat a usínat :cry: :lol: Co jsem těhu,hormóny mi tlumí v těle snad úplně všechno :lol: :lol:

Na kterým koleně máš jelito?Já mám modré pravé :lol: Chtěla sem dnes jít v sukni ale rifle to jistily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
7.5.07 08:46

No vidíš, Míno, taková pěkná noc v hotelu bude pro chlapa asi krásným dárkem. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí