Poradna duly
Jana Čurdová
Jdu se koukat na Ztracený a pak spinkat.
Tak vám přeju klidnou noc a krásné sny ![]()
Miiri
to teda byl zápas! hi, já bych o tom mohla povídat..ani jsem ho neviděla. Jen jsem sledovala výsledky na netu. Ale bylo to dost napínavý. Já teď už čekám na Chirurgy, ještě skouknu net a pak taky do hajan. Dneska spinkáme samy. „taťka“ má noční, tak budem cvakat prdelkou ![]()
Pa a dobrou noc ![]()
Teda holky vy jste Kelišky
chvíli chybím a hned mám co číst ![]()
Koukám že kelímek zabral
A prej je pro velkej zájem v akci
Fakt by mě zajímalo kdo to kupuje.
Raveno ta úvaha o tom kam rodit je správná,jedna nadává na tu nemocnici a druhá tam je zrovna spokojená, a co se týče mé práce - já ani na mateřskou nenastoupím (viz.můj péříspěvek někdy zkraje).
Holky vy rozumíte hokeji víc jak ty reportéři
![]()
Hezký večer
Holky, vždycky, jak tuhle stránku pustím, tak je navrchu ta reklama na krém proti striím, takže se chci zeptat (hlavně zkušených): Už si mám bříško a prsa mazat? A je to k něčemu?
Já při obouch mazala jen bříško olejíčkem,už ani nevím jak se jmenoval,ale dneska jsou na to přímo krémy. Ta kůže se má připravovat co nejdřív a ne ji jen masírovat ale taj jako poštipovat - popotahovat.A nemám jedinou strii.Ale ono je to taky hodně dispozicí.
Natírej,aspoň budeš vědět že si pro to udělala maximum.
no, to s tím krémem by mě taky zajímalo! Taky mám pořád červíka v hlavě jestli mám něco takovýho koupit.
Zeptám se ségry co používala,ta rodila před rokem,v pubertě se jí udělaly strie na stehnech tak z toho měla velký strach.Na bříšku jí pak kůže při mimi vydržela.
Napoly, váš taťka má taky noční? Náš taky, tak nám bude v noci smutno ![]()
Zuzajdiku, já mazala krémem proti strijím od začátku a břicho mi popraskalo příšerně, měla jsem ho taky obrovský
Teď teda taky mažu ale myslim, že víc mi už popraskat nemůže. Mažu obyčejnou modrou indulonou, myslim, že je nejlepší ![]()
Tak se holky mějte, přeju všem krásný sny a zítra zas pa pa ![]()
Dobré raníčko - VSTÁVÁME
![]()
Tak já už zařezávám v práci,mám pocit že jsem asi jediná, kdo nemá dovolenou ![]()
Včera večer sem debil sebou tak flákla o zem,že jsem normálně ronila slzy.Ujely mi nohy na parkatách.Naštěstí sem to ve vzduchu nějak stočila,že jsem si nekecla na zadek ale dopadla na kolena.Musím přiznat,že mě pak bralo trochu v podbříšku.Holky je to hned,dávejte na sebe bacha,jedno blbý šlápnutí ![]()
Zítra má přítel narozky a já vůbec nevím čím ho překvapit ![]()
Taky přeju dobrý ránko ![]()
Míno doufám, že si v pohodě. Mě se včera v noci stalo něco podobnýho, Anička se najednou zvedla v posteli a začala šíleně ječet a já, jak jsem se k ní snažila dostat co nejrychleji tak jsem zakopla a nalítla kolenem na dveře. Břicha jsem se taky ani nedotkla ale koleno mam modrý a dost bolí… Jsme to fakt nemehla… Ale myslim si, že ty naše mimi musí něco vydržet ![]()
Víš čim bych nejvíc překvapila manžu k narozkám já? Kdybych uvařila romantickou večeři, oblíkla si šaty a pod ně podvazky a pěkný prádlo. Ještě bych to spojila se společnou koupelí… To má radši než jakýkoli dárky, no vlastně ještě bych ho potěšila nějakou počítačovou komponentou ![]()
Ahojte
TAk malej byl vsera marodni, mel 38,2 a dnes uz nic, akorat prujem.snad nechytl nejakou strevnici hnusnou…
Zuzajdiku, ja koupila ElastiQ jako u Jendy ale zatim nemazu, nejak jsem lina jak ves.a u Jeni jsem nepraskala, uvidime ted.........
Musim frcet do mesta pro boty do opravny........10dni jsem cekala az zalepi JEnovi boticku......hruza
K
Dobré ráno, Těhulky. Opět blicí ![]()
Tak jsme to včera nějak s tou Kanadou splácali, ale byly to nervy, co? ![]()
Napoly, pěkný metřík, šikulka ![]()
Hildo, neboj, ta doba do kontroly ti rychle uteče. A úplně tě chápu, jak se bojíš. Já byla s nervama v pr… Ale neboj, všechno bude dobrý. Určo ![]()
O tom pásu jsem teda taky přemýšlela. Hodně jezdíme autem a normální pás mě přijde pro mimčo dost nebezpečný. Ale ta cena
![]()
Zuzi, já už to bříško taky mažu teď. Mám na to olejíček od Weledy. U Martínka jsem ho taky mazala od začátku a ani jedna strie. Ale ono je to u každý určitě jiný a je to prý i hodně dědičný.
Míno, ať ti to v práci rychle utíká. Jsi opravdu dneska asi jedna z mála pracujících. A dávej na sebe pozor, ženská.
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , kontrola+tripple 17.5., těh. 15+3
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , kontrola+tripple 10.5., těh. 15+1
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 14+6
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , kontrola 15.5.,těh. 14+6
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 14+6
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 14+4
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , kontr. 17.5., těh. 14+3
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , těh. 14+0
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+trip.test 23.5., těh. 13+3
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 13+2
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 12+6
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 12+4
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 14.5., screening vad 11.5., těh. 12+3
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , kon. 9.5., trip.t.23.5., těh. 11+6
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 11+0
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , kontrola 25.5., těh. 10+6
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Hildo ty chlapi jsou úplně všichni stejný, to bych toho svého tímhle rovněž potěšila,ale jak to udělat když jsou doma oba kluci a ještě máme v podkroví ubytované známé z Německa. Museli bychom někam na hotel
A ještě ke všemu jak se teď znám,po té dobré večeři bych začala zívat a usínat
Co jsem těhu,hormóny mi tlumí v těle snad úplně všechno
![]()
Na kterým koleně máš jelito?Já mám modré pravé
Chtěla sem dnes jít v sukni ale rifle to jistily ![]()
No vidíš, Míno, taková pěkná noc v hotelu bude pro chlapa asi krásným dárkem.
![]()