Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
tak mne je vzdy rano bajecne a odpoledne a na vecer se to vzdy pose.e
Nechapu, pak vecer umiram a radeji v 8 uz spim............manza uz zacina prudit se sexem, ze nic neni, no bodejt by jo, kdyz jsem rada, ze dejcham a nebleju
Doufam, ze to brzy prejde
Do toho Jeste rvouci Jenda, to taky neprida.......
Ale mam co jsem chtela
Krasny den
Kačenko určo už to brzy přejde! No my jsme včera jeli na vejlet a já se po 10 min. jízdy poblila no manža se mi tlemí že mě budou nechávat doma,ale já za to nemůžu
![]()
Čau holky, přeju krásnou neděli
Mě je dnes zatím dobře, tak ten čas využívám k žehlení, protože se mi to tady šíleně nakupilo
Ale aspoň mam vaříno, včera jsem dělala rajskou a fakt se povedla a je jí jak pro regiment
Tak jdu zase žehlit a za chvilku se zas ozvu. Každou chvilku si musim sednout, bolí mě nohy ![]()
Ahojky, přeji všem kráně sluníčkem prosvícený den.To je snad žehlící mánie.
Já už jsem začala včera, nevím co mě to popadlo, ale začala jsem až ve 21:45h a skončila ve 23:11.Protože jsme dnes pozdě vstávali a pozdě snídali, tak jdu vařit až teď.Budu dělat maso v bramboráku.Už slintám.
Jinak s žehlením budu pokračovat večer,raději půjdu ven.Je fakt nádherně.
Pa pa
Já bych tedy taky potřebovala nutně vyžehlit, je tady toho kopa za 14 dní, ale fakt nezvládám. Buď zvracím, nebo rozdýchávám zvracení. Nic jiného se mnou není
.
Dobré ráno, Těhulky. Jakpak se daří? Tchýně mi koupila čaj na žaludek a je mi po něm líp. Už aby ale skončil ten 1.trimestr
Jinak už mám problém dopnout kalhoty. Snažím se už nosit něco volnějšího. Jsem pořád nafouklá, jak kdybych byla v 5.měsíci. Skoro nikomu jsme neřekli, že jsem těhotná, tak si všichni za chvíli začnou myslet, teda chudák holka, pěkně ztloustla. ![]()
** Seznámek **
Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , kontrola 4.4., těh. 8+2
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 4.4., těh. 7+5
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 3.4., těh. 9+3
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 8+5
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 9+4
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 9+0
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 13.11. , kontrola 27.4., těh. 7+5
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 8+2
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4, těh. 9+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 6+6
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 25.11. , kontrola 16.4., těh. 6+1
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 22.11. , kontrola 2.4., těh. 6+5
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.4., těh. 5+6
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 30.10. , těh. 9+6
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Míno , ty máš dneska kontrolu, viď? Tak držím pěsti a doufám, že se přijdeš pochlubit ![]()
Ahoj Martasku koukám že jdeme spolu na ko, no se těším a dostanu průkazku hurááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!
ahojky,
přeju hezký den. Hlásím stav po ko - vše v pořádku,ale na srdíčko je prý ještě brzy. Podle UZV se termín prozatím posouvá na 4.12.
Ale mám nádhernou fotečku,ale nevím jak ji dostat k podpisu.
Jinak sem se ptala na ten screening v 1.trimestru - dělá se v termínu 11+3 - 13+6 . Můj dr. mi říkal,že není nutné, aby to bylo v 3D provedení,dělají ho tam kde mají výkoný UZV. Zkoumá se,zda mimi nemá vady páteře,v obličeji,a pod. Pro Janu z Lípy - tady na okrese to dělá dr.Ulrich v Novém Boru,stačí jen doporučení od tvého lékaře. Miiri tobě to taky z důvodu věku doporučí - nad 35 let se na to musí.
Taky sem se vyptávala na amniocentézu - v Ústí n.L. se na výsledky čeká 4 týdny
a tam,kam bych chtěla já - Praha,Kostelní - prý jsou výsledky hned druhý den!!!! Oveřím si to,a jestli je to pravda není o čem přemýšlet.
Miiri,proč nemůžeš na amnioc? (jestli ti neva o tom psát).
Já jsem v ústí už vedená takže tam budu docházet pravidelně na kontroly do gen. poradny. Jinak ti moc gratuluju ke KO jke super že mimísek roste.
Míno , gratuluji ke KO. Samozřejmě, že bude vše v pořádku a za 4 týdny se už budeš těšit ze srdíčka
Kolikátý si teda týden? Termín porodu zatím v seznámku opravím, ale doufám, že zůstaneš věrná nám listopadkám
Fotečku hoď alespoň do galerky, ať se pokocháme. Já ještě žádnou fotku nemám ![]()
Jani , už se nemůžu středy dočkat. Na jednu stránku se hrozně těším, ale na druhou vím, jak bude zase vyklepaná. Minule touhle dobou taky ještě bylo všechno v pořádku ![]()
Marťásku dnes dutinka se žl.vakem měla opakovaně měřeno 4+6 - termín 4.12. Já věděla,že jsem musela otěhotnět déle a že ten termín podle posled.menses moc nesedí. No jasně že zůstanu „listopadka“,já už se nikam stěhovat nechci ![]()
A ničeho se neboj,každé těhotenství je jiné!!!! A tak tohle nemůže být stejné jako minulé - a logicky tedy bude všechno v pořádku. To sem ti to hezky vysvětlila ![]()