Poradna duly
Jana Čurdová
Bre ranko
mne je dnes docela dobre.........
zjistila jsem ze vzdy odpolko je to horsi, ale ne spatne, jen mne boli bricho kdyz moc taham Jendu, precejen ma 15 kilo a to je znat......
ZAludek boli, kdyz se neneajim, ale taky po 18 hodine uz nemuzu jist, jinak je mi zle.........takze navecer snim pomeranc a je to OK
Celou noc jsem ve snu resila screening 1 trimestri, a tripple testy..........no v utery uderim na doktora, co rekne, rada bych v tom 12tt na ten screening ale davat 1400 je docela darda pro nas.........treba budu mit protekci
a pak se na tripply vykaslat uplne
MArtasku oprav mi u Jendy 1,5 roku, ten rok je neaktualni, blizime se k dvojce ![]()
Čau holky, tak jsem po snídani. Dneska jsem to stihla ještě před záchodem
Nejvíc špatně mi vždycky je když mam hlad tj. ráno a pak hlavně večer. Večer to ale neni zvracecí, to je prostě špatně a nedá se tomu ničim pomoct
Taky vždycky snim pomeranč… Hele holky, za jak dlouho si myslíte, že se daj na UTZ rozeznat dvojčata? V pondělí jsem byla 8+0 a dr. říkal, že vše v pořádku. To by už snad dvojčata poznal, ne? Občas z toho mam malinko hrůzu…
Hildo u mne to videl v 7+2 ze jsou 2 miminka, ale pak v 9tt, uz bylo jen jedno
Jeste u Jenika
Hildo, to druhé mimi může být pěkně dlouho zašité
A čeho se bojíš? Vždyť je to dvojnásobná radost
Máte v rodině dvojčátka?
Ahoj,
na sraz se těším - Praha mi naprosto vyhovuje,sem tam pořád
Katko naše mimi je plánovaný, sice já už o žádnou svatbu nestojím - příšerná zkušenost z minulosti mi zanechala zážitek na celý život,ale už dost roků žiju s přítelem a musím říct,že je to moje životní láska,tak to mimi je takový logický vyústění našeho vztahu. Já ten věk vůbec nijak neřeším a ani nevnímám,každý je tak starý jak se cítí. A četla si včerejší Blesk? Někde rodila další v 66 letech - ale do toho bych už jako fakt nešla ![]()
Janě24 gratuluji k bouchajícímu srdíčku !!!
Mirii taky budeš znovu jako prvorodička? ![]()
A teď už nevím,kdo se to ptal na ta dvojčata, … jsou vidět hned na prvním UZ - jakmile začne tlouct srdíčko (je vidět 2 x akce)
Míno dík, uklidnila jsi mě
Dvojčata fakt nechci. Což o to, kdyby byl baráček se zahradou tak klidně, ale máme byt 2+1, kterej chceme jakoby zvětšit na 3+1 (kuchyň v chodbě), takže by to neklaplo. Manžel navíc dělá vysokou při práci a to by se už zbláznil. Navíc jsme ve 3. patře bez výtahu…
Ty brďo,Hildo,to tě obdivuji,to je asi všechno jenom na tobě,viď.
To je právě ta výhoda mít mimi později,nejsou už finanční a bytové problémy, ale zase už se to hůře kloubí s prací. Já nemohu odejít na mateřskou,tak už jsme domluvený,že bude přítel.
Ahojda. Míno, co děláš, že nemůžeš odejít na mateřskou? Nemrzí tě to?
Marťásku spoluvlastním zdravotnické zařízení s 29 zaměstnanci a navíc ještě teď plánuji něco dalšího,mimo zdravotnictví. Líto mi to není,ono to vypadá drsně,že chudáčka strčím hned na krk taťkovi a taťku donutím kojit,ale já si myslím,že naopak s ním budeme moct být poměrně dost oba.Můžu si pracovní dobu a schůzky domlouvat tak, jak budu potřebovat a dost věcí zařídit z domova.
Ahojky holky.
Mino - to budu jako prvorodička
Obdivuju tvého přítele, že bude na mateřské, můj manžel by to asi psychicky nezvládl. Předpokládám, že mi pomůže, ale na celý den, to by asi nepobral.
Budu ráda, když bude chodit dříve domů, aby mimi viděl vzhůru. Teď slibuje, že ano.
Jinak jsem slyšela, že se může jedno dvojče schovávat, kamarádce ho viděli až kolem 12tt. Ale Hildo ve 2+1 bez výtahu, to by byla fuška.
Miiri
No,ono to je asi o tom,jak poctivě lékař ten UZV provede. Pak mě to příjde jak výmluva říct,že druhé mimi bylo schované - první týdny nemá kde,v děloze je hafo místa. Hildo,neboj, normálně to každý trochu slušný lékař vidí hned na prvním UZ.
.Mína. píše:
Marťásku spoluvlastním zdravotnické zařízení s 29 zaměstnanci a navíc ještě teď plánuji něco dalšího,mimo zdravotnictví. Líto mi to není,ono to vypadá drsně,že chudáčka strčím hned na krk taťkovi a taťku donutím kojit,ale já si myslím,že naopak s ním budeme moct být poměrně dost oba.Můžu si pracovní dobu a schůzky domlouvat tak, jak budu potřebovat a dost věcí zařídit z domova.
Tak to jo, to ti fandím ![]()
Ahoj holky, jen Vás chci pozdravit, jsem ráda, že všechny kontroly dopadly dobře. ![]()
ad Dvojčata-no to by mě kleplo
, kočár by se mi nevešel do výtahu, cestování v MHD zabitý… šmankote. No, ale pokud by to nastalo, tak bych z toho nakonec měla radost…se znám
.
Jinak u nás téměř nic novýho, akorát mi začíná být pěkně blbě, hlavně ta strašná nevolnost ze všech pachů…blééé. No jako v prvím těhu. Tak že by to byla zase holka? To bych brala!
Dneska asi zůstanu doma, nechce se mi vypravovat se ven. Malá sice zatím asi zdemoluje byt, ale fakt nemám sílu.
Asi budu muset konečně přestat kojit, mám pocit, že mě to strašně vyčerpává a není mi to ani příjemný, bolí mě u toho břicho.. ![]()
Zítra jdeme na návštěvu za babí, tak jsem si objednala filé s kaší, na který mám furt chuť, taky mám v plánu, že se prarodiče s tatínkem o dceru postarají a já si dám šlofíka. To bude krása.
Tak Vám přeji hezký víkend!
foxik cca 7+něcott +Baruška23m
ahoj holky,
tak jsem dnesni rano stravila u zubare
. opet zanet dasni, ja z toho asi nevyjdu… a to tehotenstvi tomu asi taky neprida…
baboon , no vidis, to je dobry, ze to mame takhle nastejno
. taky si nebudes moct poradne uzit oslavu tricetin, vid
? ale co, hlavne kdyz bude tehu v pohode a miminko bude zdravy.
mino , to jsi teda dobra… a budes kojit?
foxiku - taky bys chtela i druhou holku? ja hrozne moc, rikam si, ze by bylo fajn, kdyby mela aja doma kamaradku. ja mam jen bratra a hrozne mi sestricka chybela. a stejne planujeme tri, takze kluk by mohl byt az treti. ale taky si rikam - co kdyz pak u tretiho tehu budou dvojcata
, to by byl teprve narez! ale dost planovani, at to bude co to bude, hlavne kdyz to bude zdravy, ze jo. ale mam tak nejak pocit, ze by to mohl byt kluk. ale jista si nejsem. zajimavy je, jak je to tehu uplne jiny. u aji jsem to vedela, ze jsem tehotna, proste hned po par dnech, nejaka intuice ci co, a stejne tak jsem si byla naprosto jista, ze je to holcicka. a ted intuice nejak stavkuje…