Poradna duly
Jana Čurdová
Jéé,Katko tak to bys mohla znát mé spolužačky co pak šli do Jablonce dělat - Ničová,Krikorková,ježiš a pak jedna měla řecké příjmení,si už nepamatuju.Ale stejně to jsou příjmení za svobodna a to je tuty už jinak.
Tak si dodělej nástavbu jestli tě ta práce bavila - určitě se dá i dálkově.
Míno, ne ne, oni se právě odstěhovali z N.Boru do těch Zákup. Jejich babička bydlí v tom krajním domku naproti zámku-nevzpomenu si na jméno. Jo a ještě vlastně jednu holčinu tam znám, chodila na peďák do Litoměřic, jmenuje se Hanka, ale příjmení si už nepamatuju ![]()
Míno v pohodě. Vzpoměla jsme si na jméno Hanky-Komárková, zas tak hroznou sklerozu nemám ![]()
Holky, tak jste dneska tak ubulený? Pořád tady bulím nad klávesnicí. Cokoliv si přečtu, tak mě to hrozně dojme
![]()
Holky a jak se jinak cítíte, nevolnosti, únava atp. mě se zrovna chce strašně spát, ale ještě musím vydržet až dorazí syn ze školy a toho nejmladšího dám spát, pak udělám hají už se děsně těším.
Kiki tak to nečti, ale já jsem na tom podobněnedávno jsem brečela při spidermanovi 2, a děti na mě koukal jak na cvoka.
.Mína. píše:
Jéé,Katko tak to bys mohla znát mé spolužačky co pak šli do Jablonce dělat - Ničová,Krikorková,ježiš a pak jedna měla řecké příjmení,si už nepamatuju.Ale stejně to jsou příjmení za svobodna a to je tuty už jinak.
Tak si dodělej nástavbu jestli tě ta práce bavila - určitě se dá i dálkově.
Mino, rekni mi krestni jmena, ty prijmeni mi nic nerikaji ![]()
Jinak ja bych studovala rada, ale pry na MD to nelze, takze mam smulu a na denni studium nemam cas, hlidani a ani prasule
Já teda plačtivou nemám,ale spinkala bych a spinkala.
.Ale musím pracovat.
Ty deprese příjdou jak se mi postava začne měnit v hrocha ![]()
jana79 píše:
Kačko ty jsi byla no kontrole? Nějak se ti ten TP posouvá aby jsi za chvíli neskončila v říjnátkáchAle neskončíš protože tě nepustíme.
JAni nebyla, jsem si to vypocitala podle OVU ![]()
Katko Renata Ničová - její matka snad kdysi dělala vrchní,pak Lenka Krikorková a Anna ?
To je škoda že tý mateřský nemůžeš využít i ke studiu.To jako by ti zaměstnavatel nedal doporučení nebo kvůli dávkám? Vidíš,mě ta práce taky moc bavila ale ten kolektiv
No, teď dělám co mě živí a jsem svým pánem,což je dost dobrý.
Jo tak renata je ted Abrahamova
Lenka je URBANOVA
a Anna je appletova- dela ted stanicni, a dokonce sme bydleli vedle sebe na patre, ona me doporucila na gyndu.......
Teda dneska se to tady ale rozjíždí ![]()
Míno , z toho nachlazení ani strach nemám. Myslim si, že pokud tam mimi má zůstat, tak tam zůstane. To už zažilo věci… Když jsem byla necelý 3 tejdny těhotná (nevěděla jsem to), tak mi měli drtit ledvinovej kámen, kterej mi našli 2 měsíce předtim. Musí se stim bejt asi 5 dní v nemocnici, dokud to nevyčůráš. Udělali mi tam RTG ledvin a pak mě položili na takovej stůl a napíchli ATB. Snažili se ten kamen zaměřit a najednou zjistili, že už tam neni. Prostě ho nenašli, tak mě pustili zase domu. Pak jsem zjistila, že jsem v tom, tak jsem z toho byla úplně šílená, že mi dělali ten RTG, že budu asi muset na potrat… Muj dr. mi řek, že do 21 dnů po oplodnění je to buď všechno nebo nic. No a to, že mi nerozbíjeli ten kamen považuju za znamení, protože to by mimís teda asi nepřežil… Prej je to strašně nepříjemný, jakoby tě někdo silně kopal do zad…
Jinak holky, dnes budu vařit boloňské špagety, doufám, že se mi povedou ![]()
Hildo určitě všechno dopadne dobře.
Kačko ahá tak já myslela že už jsi byla zase na kontrole,já se už těším ještě týden a jdu na kontrolu.
JAni jdu v utery dostanu prukazku a pokyny na odbery.........
Hildo, no kdyz mimo prezilo tohle, tak to bude kliste jako hrom ![]()
Hildo s tím RTG buď úplně v poho,protože když sem čekala první a ještě to nevěděla tak mi jedna bába přivřela prsty do dveří u vlaku a museli mi dělat snímky. Při druhém jsem zas byla na RTG s prvním a taky už sem musela být těhu. No a oba se jeví že jsou normální ![]()
Já se musím pro dnešek rozloučit,mám teď něco pracovně a pak budu spěchat domů,užít si trochu sluníčka.
Pa a opatrujte se!