Poradna duly
Jana Čurdová
Tak Hilduš hupky šupky do pelechu,čaj s citronem a žádný velký poletování. Nechci strašit, ale já měla příšernou chřipku v lednu,v té době jsem musela otěhotnět a dávám tomu příčinu ,že to tehdy dopadlo, jak to dopadlo.Ale na mě se podepsal ještě lékař,říkala jsem,že se snažíme o mimi a dostala jsem antibiotika,která těhotné v žádném případě nesmí.
Takže teď si dávám na všechno obvzlášť velký pozor - beru jen kys.listovou.
Katko ten Paralen neber - obsahuje paracetamol a vlastně každé analgetikum má teratogenní účinky. Teda nechci být za chytrou ![]()
Jani,po pravdě,já jsem původ.povoláním porodní as.,ale už jsem se po druhém porodu nevrátila,to víš - směny a tak (kolektiv byl strašný) a tak mám vcelku přehled o tom kdo je jaký lékař. A promiň - Farkaš -nikdy!!!
Já nejsem přímo z Lípy,bydlím v Zákupech.
Je mi to jasný, no uvažuji ještě o duškovi je sice předpotopní ale ženský si ho chválej. Za Farkašem jsem byla dvakrát s tím že mám pozitivní test a dostala jsem to a on mi naznačil že je to blbost a že mám snad halucinace, no ale to je jiná.
![]()
Míno ahoj, ty jsi ze Zákup? Tam mám kamarádku, kterou jsem mooooc dlouho neviděla.
Holky, proč berou tolik krve? A proč mi nabral včera krev na HCG, když mi těhu potvrdil ultrazvukem
No asi kvůli tomu kolik máš jednotek, mě brali krev na hcg 3krát a taky potom co jsem byla na ultr.
dobre ranko, tehulky! chtela bych se zeptat vas, co uz mate trochu naskok (s terminem zacatkem listopadu), jak dlouho a jak moc vas bolelo zpocatku v podbrisku? ja jsem porad takova nesva, co se deje, totiz v prvnim tehu me bricho nebolelo vubec, vlastne krome bolavych prsou jsem nic necitila, a ted mam dost silne bolesti. mam lezet, dostala jsem utrogestan, ale je to dobry jen kdyz fakt poctive lezim. jak zacnu jen neco malo delat, hned mi dost neprijemne picha v podbrisku a je mi zle. jak moc silne jste mely ty bolesti? ja to tedy rozhodne nemam jako pred ms, ale spis jako pri ms, nejen bricho ale i krizove bolesti v zadech…
Jani79, aha, jsem myslela, že když je to vidět na uz, tak pak už neberou. No nic, nechám se překvapit, výsledky budou odpoledne
Neboj to bude v pořádku, hlavně že je mimísek tam kde má být.
Adelino já mám taky bolesti v podbřišku, ale ne nijak silný jen trochu, a hlavně večer to mě pak i v zádech jak říkáš při ms.
Jani Duška jsi popsala dobře- ten dokud udrží moč a zrcadla v ruce tak bude ordinovat.Jestli ti můžu dát typ - volila bych raději dr.Branžovskou - je taky na poliklinice,ale nevím jestli bere .A taky nebere ty,co mají zdravotní poj. ministerstva vnitra.
Míno Bradžovská bohužel taky nebere už jsem se ptala,asi skusím toho Duška, je to sice páprda starej ale přístupem je o 100% lepší než Farkaš.
Jani to je fakt a má bezva sestřičku - protože to je moje kamarádka ![]()
Kiki - jsem přímo ze Zákup. Je to malá díra,to bych tu tvou kámošku mohla znát.
Já se taky musím dokopat udělat si metřík,ale možná s tím počkám po kontrole - vůbec netuším jak mi vyjde termín (měla jsem cyklus 35-40) takže po UZ budu moudřejší.
Míno, jmenuje se Andrea Bursová-teda jestli se už nevdala. Trávily jsme spolu dětství, naši byly velcí kamarádi a my vlastně taky. Pak se odstěhovali, vím, že to není daleko od Nového Boru, ale už prostě byla pryč ![]()
Mino, no ja uz ten Paralen vzala......... ono vzdy radeji 1 paralen nez 1 ibac, a docela pomohl, uz je mi lepe
Jinak ja do tehu s Jendou delala na gyn-por. oddeleni sestru ![]()
A kolektiv super, tak bych se chtela vratit, ale uz me nevemou, nejsem por. asistentka, jen zdrav. sestra.......
Koukam, ze budete tehule srazikovat.......... tak doufam, ze sem prijde nejaka Jablonecanda, abych mohla taky, Lipu mam dost z ruky ![]()
Martasku naspis mi TP 2.11 prosim, jo?
Tak to tě zklamu ,ale tu neznám. Ani mi to nic neříká. ![]()
Ale jestli se pak odstěhovali tak to to možná vysvětluje.Já jsem po základce byla na škole v Mostě,takže doma sem toho času moc netrávila.A pak jsem krátce bydlela v Lípě.
Kačko ty jsi byla no kontrole? Nějak se ti ten TP posouvá aby jsi za chvíli neskončila v říjnátkách
Ale neskončíš protože tě nepustíme. ![]()