Poradna duly
Jana Čurdová
ka-tka píše:Hilda píše:
Taky vám přeju krásný den, dneska jsem opět nezvracela, teda zatim, tak doufám, že to tak zůstane. Prsa mě taky přestávaj bolet, ale zato se mi začaly dělat uhry
Jak je dnes vám ostatním?
Hildo ty pises o mne, vid?
I kdyz spatne mi neni, ale poboliva divne brich, jako bych opet mela zarazene prdy
Kačko, mám pocit, že ty zaražený prdy jsou v těhu dost časté ![]()
Ahoj holky zdravím dneska jsem úplně grogy celej den návštěvy, jedna za druhou, vůbec jsem se sem nedostala. Mě je fajn vůbec nic mi není.
Jo jo, zaražený prdy, ty mam furt
, takže mi to přijde úplně normální. Jo a prsa už zase bolej… Holky a máte taky žravou jako já? Furt mam na něco chuť a zároveň pocit, že se z toho pozvracim ![]()
Dobré ráno těhulky, co se týče žravosti tak tu mám taky a pořád bych jedla maso a nebo sladkosti ![]()
Jsem na tom stejně, pořád bych něco ďobala. Nepřišla jsem sice na nic neobvyklého, co bych dřív nejedla, ale nějak teď vůbec nemám chuť na čokoládu, spíš naopak, při pomyšlení se mi zvedá žaludek. A to jsem ji. dřív jedla po tabulkách.
Tak to já bych dlabala čokoládu furt. Jak jste na to se spaním já pravidelně každej den vstávám o půl 7 nějak nemůžu spát, jsem vyspalá hrozně brzy. AS to jsem bývala spací pytel. ![]()
Já vstávám taky každý den o půl sedmé.. na budík
Pak se ještě čtvrt hodiny povaluju a pak nestíhám. Ale spala bych klidně do devíti
Uvidíme zítra, do kolika vydržím..
Dobré ránko.
S tím ranním vstáváním mám to samé. Ráno nemůžu dospat, za to odpoledne bych si klíďo dala šlofíka
** Seznámek **
Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 5+6
Marťásek nar.81, rak, vdaná, kontrola 26.3., těh. 4+5
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, kontrola 20.3., těh. 7+0
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 29.10 (dle MS), těh. 7+3
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 7+0
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 28.3., těh. 6+4
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11. , kontrola 29.3., těh. 7+1
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1 rok
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Martásku tak to já taky chodím spát po o s malým , ale neni to pravidlem. ![]()
Už si mažete bříška? Když jsem čekala Martínka, tak jsem si ho mazala už od úplného začátku, aby bylo na ten „nával“ pořádně připravené a musím říct, ani jedna strie.
Bříško si nemažu, teda v mým případě se to ani nedá nazvat bříškem… Při Aničce jsem si ho mazala, vypadalo to celou dobu nadějně a 14 před porodem mi tak popraskalo, že jsem se na to hrůzou namohla ani podívat. Mě už pomůže jen plastika ![]()
Ahojte, zrovna jsem si dnes koupila Elasti Q
No a u JEndy jsem mazala a strie zadna, tak snad ted taky nebude!!!!
JE mi dnes fajn, budu mit k obedu steak a hranolky a tatarku, mnam!!!!!
Holky, a tuk tuk, neni mi spatne, a prsa opet bolej, cuzy jedny
Já mám od Avonu nějaký zpevnující mléko tak mažu tím, ale stejně to už nezachráním po dvou dětech, se to už nespraví. ![]()
Ahojky!
No takže jsem se konečně objednala k Dr., bude to v úterý… ale až 27.3. Oni dřív neměli odpoledne volno.
Dneska se mi udělalo báječně zle, prožila jsem krušnou čtvrthodinku. Nejdřív jsem měla najednou hlad jak blázen, tak jsem kousla do jablka a zved se mi kufr, tak jsem spořádala rohlík, pak i to jabklo a pak jsem to rozdejchávala. Dopadlo to dobře. No pak ještě před obědem trošku, teď už se pomalu zase pudu najíst, než dostanu opět hlad. Měla jsem to samý s Kubou. To budu jako koule ještě než začnu tloustnout ![]()
Strie - s Kubou jsem to nějak neřešila a nic se mi naštěstí neudělalo,
teď to radši asi ohlídám, ale i tak myslím, že mám ještě 2 měsíce čas!
Vstávání - když Kuba spí občas jinde, tak stejně dýl jak do 8 nevydržim, a když je doma nemůžu se vykpat z postele. Ale on má jednu zaručenou vstávací větu. Mamí bobana!
Mějte se krásně a užívejte sluníčka dokud je!