Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
Zuzajdiku gratuluji ke kontrole
Janno, a jaky UZV ti delali,? Vaginalni? Nebo pres bricho.....ono nekdy to jeste opravdu neni videt, treba jsi otehotnela pozdeji
Od vcera mne desne pali zaha...........fujtajbl..
ultrazvuk mně dělala vaginální ale ani tak nic neviděla. Krev mně vůbec nevzala. rovnou řekla, abych došla znovu 29.3. ještě mně píchla nějakou hormonální injekci bu´d , aby se těhotenství potvrdilo a nebo abych dostala ms. Moc tomu nerozumím. Teď jsem si koupila v lékárně jinej těhotenskej test a ten mně vyšel zase pozitivní. tak teď nevím , co si mám myslet. Ještě v letáčku píšou, že pozitivní by mohl být i kvůli cystě vaječníků nebo mimoděložního těhotensví. Ale to by se na ultrazvuku snad ukázalo ne?
JAno
no pokud mas opakovane pozit // a n ejsou to jen slabe carky, tehotna jsi......
mimodelozne muzes byt take, ale podle toho co mas na metriku, uz by to prasklo, nebo by jsi mela docela velke bolesti jako na slepak
Ta injekce asi byla Agolutin, ten opravdu neublizi pokud jsi tehu, pokud ne, prijde MS
Moooc dzim palce at je to tehu........jen me zarazi, ze te objednal dr. tak pozde
ještě jsem to tak trochu počítala s kalendářem, sice je pravda, že se těhotenství počítá od 1. dne poslední ms, ale na druhou stranu, jsem otěhotněla určitě někdy pozděj. vím, že když sem si dělala test 27.2. tak byl ještě negativní,od té doby jsem to zkoušela až o týden později 5.3. a to už vyšel pozitivní. Takže je pokud je to tak, tak můžu být teprve ve třetím týdnu těhu a to by se na ultrazvuku asi neukázalo. ale jsou to jenom spekulace.
Jani já jsem byla na ultr. min. tejden a taky nebylo nic vidět, držím palečky aby tam mimi bylo, ale myslím že je jen se neukázalo. Však se ti 23. ukáže v plné kráse uvidíš. ![]()
jani 79 a v kolikátým si byla týdnu, když si byla na tom ultrazvuku?
snad se k vám zase brzo přidám ![]()
Jani já si taky myslim, že se ukáže, že je prostě jen moc brzy ![]()
Katko asi mi ňák špatně počítá metr, viď?
asi 3tí týden od oplodnění což je málo. řekla mi to i dr. takže se ničeho neboj drobek se ukáže.
Ahojky
Hildo - musíš si zadat jak poslední MS tak TP, mě metřík udělal to samý. Ale já ho mám zatím schovanej u sebe v počítači, čekám až budu mít po kontrole.
Martásku - seznam dobrej. Pošlu ti nějaký info o sobě.
Janno 24 nezoufej a doufej, fakt je ještě dost brzo.
Zuzajdíku - gratuluju k úspěšný kontrole!
Přeju krásný víkend!
Baboon , dík, už jsem to opravila
No a jak vám jinak holky je? Já mám dneska celej den žaludek tak divně na vodě, chvílema se mi chce skoro zvracet… Doufám, že to nebude jako při prvním těhu, to jsem byla furt na záchodě ![]()
Ahoj těhulky, zabrousila jsem na listopadňátka 2007 a koukám, že už je Vás tady docela dost - tak všem budoucím maminkám moc gratuluji.
Zatím ještě nevím, jestli se k Vám přidám, protože už mi sice vyšly 3 testíky pozitivně, ale u nás to není plánované těhu, tak jako se to zdá být u vás všech. Už máme doma pětiměsíčního chlapečka, rodila jsem v září 2006 a jelikož stále ještě plně kojím a neměla jsem od porodu jahodové prázdniny, tak lze zatím jen těžko říct, na kdy by mi vyšel TP, můžu usuzovat jen podle data početí (které znám přesně, protože jsme měli nehodu s ochranou…), ale byl by to asi každopádně listopad. U Dr. už jsem byla v cca 4. týdnu, dělala mi UTZ a řekla, že to na 90% bude těhu podle narostlé děložní sliznice (ta by prý jinak u plně kojící ženy nebyla), ale že mám přijít na KO UTZ 26.3., takže uvidíme. Nemáte některá náhodou zkušenosti s otěhotněním během kojení?
Duhovko, ahoj
Ted nevim , mam gratulovat???? Vim jaky je zahul o dite a do toho byt tehotna......
Ja otehotnela kdyz Jendovi bylo 7 mesicu, nekojila jsem, ale taky jsem hned potratila, takze nic…
Holka reknu ti, ze vtedy to byla jeste pohoda byt tehu, ted je to zabiracka........spala bych jak ruzenka, jenze to moje strasidlo je vzhuru vzdy od 5.30 a ma skoro 15 kilo, takze porad ho odev:,–( sundavam dolu.....
zase na druhou stranu, to miminko v brisku musi byt klistatko, kdyz to takhle zvlada tuk tuk
Verim tomu ze i kdyz to mate neplanovane, tak je chtene......drzim palce na potvrzeni