LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3765
6.3.07 11:46

Ahoj, asi budu patřit k vám. test mně vyšel pozitivní. v pátek jdu na gyndu na potvrzení. chcu se zeptat, taky máte někdo zvýšenou teplotu,? měla sem totiž před týdnem chřipku a nevím, jestli je to z toho nebo kvůli těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.3.07 11:52

Ahoj Jano, no ja mam asi taky zvysenku, teda BT mam porad vysokou a nekdy citim, ze mam teplotu

Nejakou virozu ted zazehnavam, tak snad bude mimi OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
6.3.07 12:07

ahoj, tak to jsme na tom podobně, taky doufám, že vše bude OK. A kolik máš teplotu? já 37,2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.3.07 12:10

No ja uz ted nemam, melajsem v sobotu 37,3 a pak uz radeji nemerila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
6.3.07 15:01

Ahojky!

Vítám nováčky!

Taky jsem teď prošla rýmou, jen lehkou naštěstí, v lednu jsem měla dost hroznou :( a možná, že proto taky lednový snažení nevyšlo.

Kat-ko držim palce na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
6.3.07 16:32

Čau holky,
tak jsem včera byla u toho dr. a byla tam vidět tečka :D Za tři týdny jdu znova tak to už bude určitě vidět mnohem víc. Jinak s tou teplotou jsem měla asi týden 37,1 až 37,3 a od tý doby jsem taky radši neměřila. Měla jsem strach, že by mohla být zase nízká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.3.07 08:19

Dobré ráno těhulky, tak jak jste se vyspaly? Já úplně dorůžova. Právě jsem si udělala česnekovou pomazánku a dala si jí na chlebíček s rajčátkem, prostě bomba. Mám už 14 dní strašnou chuť na česnek, úplně pořád. Aby se mi místo miminka nenarodila česneková palička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.3.07 08:22

Ahojky Hildo já jsem byla dneska na krvi na hcg, na kontr. ultr. jdu v pondělí snad už něco uvidí ted nebylo vidět nic. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.3.07 08:26

Ahojte

No ja spala celkem dobre, az na 4× vstavani k malemu......ale to bylo super, jindy to je i 10×

Na Ko jdu Zitra

Hildo, takze flicek? No super

Moje viroza je uz snad pryc, uz mam jen sople

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.3.07 08:49

Jani , nic si z toho nedělej, u mě před týdnem taky nebylo vidět nic a hcg hodnoty byly nízký, 600 jednotek. No a teď v pondělí to sice už viděl, ale říkal, že je to v úplným počátku a úplně titěrný. Jo a v jednej diskuzi jsem četla, že se to na UTZ klidně taky objeví až 6. tejden. Takže si z toho nic nedělej, určitě tam je. Jsou to mršky malý, schovávaj se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.3.07 08:57

No problém je v tom že já byla den před termínem ms na krvi a hcg bylo jen 56.7 tak mě strašili že to neni normální těhu. Dneska mi brali kontrolní odběry na hcg. Kolik jsi byla když jsi měla tohle hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.3.07 09:37

Byla jsem asi tejden povynechání, takže určitě neplaš. Myslim, že den před MS je tahle hodnota naprosto v pořádku. Já když jsem šla k doktorovi, tak jsem i těhotenský testy měla slabý a když jsem k němu přišla a on viděl poslední MS 26. 1. tak mi řek že jsem přišla dost brzo, že si mám teda lehnout na UTZ ale že je 100% brzy. Fakt se neboj, to bude v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.3.07 10:21

Díky Hildo tak snad bude všechno oki, na ultr. jdu v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.3.07 11:06

Tak dej hned vědět jak to dopadlo, u¨vidíš, že to bude dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.3.07 11:48

Jasný že dám pevně doufám že to bude ok. A mimi se ukáže aspon ten flíček bych brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí