Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, asi budu patřit k vám. test mně vyšel pozitivní. v pátek jdu na gyndu na potvrzení. chcu se zeptat, taky máte někdo zvýšenou teplotu,? měla sem totiž před týdnem chřipku a nevím, jestli je to z toho nebo kvůli těhotenství
Ahoj Jano, no ja mam asi taky zvysenku, teda BT mam porad vysokou a nekdy citim, ze mam teplotu
Nejakou virozu ted zazehnavam, tak snad bude mimi OK
ahoj, tak to jsme na tom podobně, taky doufám, že vše bude OK. A kolik máš teplotu? já 37,2
No ja uz ted nemam, melajsem v sobotu 37,3 a pak uz radeji nemerila ![]()
Ahojky!
Vítám nováčky!
Taky jsem teď prošla rýmou, jen lehkou naštěstí, v lednu jsem měla dost hroznou
a možná, že proto taky lednový snažení nevyšlo.
Kat-ko držim palce na kontrolu.
Čau holky,
tak jsem včera byla u toho dr. a byla tam vidět tečka
Za tři týdny jdu znova tak to už bude určitě vidět mnohem víc. Jinak s tou teplotou jsem měla asi týden 37,1 až 37,3 a od tý doby jsem taky radši neměřila. Měla jsem strach, že by mohla být zase nízká ![]()
Dobré ráno těhulky, tak jak jste se vyspaly? Já úplně dorůžova. Právě jsem si udělala česnekovou pomazánku a dala si jí na chlebíček s rajčátkem, prostě bomba. Mám už 14 dní strašnou chuť na česnek, úplně pořád. Aby se mi místo miminka nenarodila česneková palička ![]()
Ahojky Hildo já jsem byla dneska na krvi na hcg, na kontr. ultr. jdu v pondělí snad už něco uvidí ted nebylo vidět nic. ![]()
Ahojte
No ja spala celkem dobre, az na 4× vstavani k malemu......ale to bylo super, jindy to je i 10×
Na Ko jdu Zitra
Hildo, takze flicek? No super
Moje viroza je uz snad pryc, uz mam jen sople
Jani , nic si z toho nedělej, u mě před týdnem taky nebylo vidět nic a hcg hodnoty byly nízký, 600 jednotek. No a teď v pondělí to sice už viděl, ale říkal, že je to v úplným počátku a úplně titěrný. Jo a v jednej diskuzi jsem četla, že se to na UTZ klidně taky objeví až 6. tejden. Takže si z toho nic nedělej, určitě tam je. Jsou to mršky malý, schovávaj se ![]()
No problém je v tom že já byla den před termínem ms na krvi a hcg bylo jen 56.7 tak mě strašili že to neni normální těhu. Dneska mi brali kontrolní odběry na hcg. Kolik jsi byla když jsi měla tohle hcg?
Byla jsem asi tejden povynechání, takže určitě neplaš. Myslim, že den před MS je tahle hodnota naprosto v pořádku. Já když jsem šla k doktorovi, tak jsem i těhotenský testy měla slabý a když jsem k němu přišla a on viděl poslední MS 26. 1. tak mi řek že jsem přišla dost brzo, že si mám teda lehnout na UTZ ale že je 100% brzy. Fakt se neboj, to bude v poho
Díky Hildo tak snad bude všechno oki, na ultr. jdu v pondělí.
Jasný že dám pevně doufám že to bude ok. A mimi se ukáže aspon ten flíček bych brala.