Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!
ka-tko - máš docela dobrý archivní materiály
já testovala minulý čtvtek - prostě jsem to nevydržela, i když jsem věděla , že je brzo - a bylo, v pondělí už tam naskočila i ta druhá / i když slabší, pro jistotu mám ještě jeden testík a nechávám si ho asi na sobotu
K Dr. se chystám až tak za 14 dní, teď jsem 5+2 a myslim, že TO bude o něco mladší, tak abych na UTZ něco viděla
Držim ti palce zítra a budu očekávat zprávy!
Sharane, Hilda - držim palec na testovačku!
No ja mivam cykly 25-27 dni.......
A tenhle cyklus jsem brala Clostilbegyt a jezdila na UZV folikul, takze OVU byla asi 12-12DC...............proto ty // tak brzy......
Ahojky holky, vzpomínám díky Vám na svůj začátek a mám úplně slzičky v očích, když si vzpomenu, jak jsem se testovala, až jsem se otestovala pozitivně. MOC DRŽÍM PALEČKY AŤ BŘÍŠKA ROSTOU!!!!!
![]()
Holky, tak jsem přijela domů z práce a navštívila mě mrcha, takže to bude jistit asi až prosinec 2007
Přeji Vám všem bezproblémové těhotenství, rychlý porod a hodná miminka!!!!!
Snad nic nezakřiknu ale hurá už jsem tu taky! Kačenko tak vzhůru do toho at se brzy dočkáme mimísků ![]()
Jani, tak moc gratuluju, nevím jestli si mě pamatuješ z Října 06.
a holky, všem vám moc držím palce, ať se úspěšně dokoulíte do toho Listopadu ![]()
Stofi pamatuju a moc děkuju , snad ted všechno dobře dopadne.
Ahojky
jen trošku zavzpomínám
Ka-tko- já měla cykly taky vždy tak okolo 26 dnů a už 25DC jsem taky měla na testíku //, a když to bylo brzo,tak jsem tušila že to bude holčička, všichni mě přesvědčovali, že kluk no a je to holčička. Tak bude mít možná tvůj chlapeček sestřičku.Jo a ještě koukám, že jsi z Jablonce, já se tam narodila,žila 22 let a mám tam rodiče. Tak držím pěsti ať vše klape.
Míša
Ahojte
JAni, super, drzim palec
Sharane, je mi lito, ze MS dorazila, drzim palce do dalsiho mesice
Misenko, ja jsem presvedcena ze bude Jituska ![]()
No a byla jsem na UZV, takze mame dutinku, ale pod ni je asi hematom, nebo druha dutinka, tak holt se mam setrit a brat Utrogestan
Pristi ctvrtek mam KO
Čau holky, tak hlásim, že jsem v TOM. V pondělí jdu na UTZ tak uvidíme jak dlouho…teda jestli tam BUDE už něco vidět ![]()
Ahojky!
Sharane - asi ta mrcha nevěděla, že už nemá chodit
Prosinec je taky hezkej měsíc.
Ka-tko dobrý zprávy, příští týden třeba bude vidět víc. Proč bereš ty prášky, možná se ptám hloupě
, ale já tohle neznám.
Hildo - gratuluju k // ![]()
Jani - taky gratuluju k //, tentokrát už to vyjde!
Opatrujte se!
BAboon, jestli je to hematom, tak je to na udrzeni tehotenstvi ![]()
Jinak podle MS jsem dnes jen 4+5 a je fajn, ze uz je dutinka
Ha tak uz jsi tady-Jani -to je dobre-rikala jsem si jestli budes mit odvahu-ale nezapomen nas informovat-nestiham cist vic diskuzi najednou-teda vetsinou.