LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
16.4.08 23:12

Sem blbá - Jarouchu Zuzanka je opravdu hodně na tebe. Moc hezké fotečky.Hlavně ta s tátou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.4.08 23:12

ahojky…
tak já taky jen zdravím…
máme stěhovací dny, takže makám…chtěla jsem vám blejsknout malůvky, ale selhaly baterky ve foťáku, takže až zétra :wink:

Zuzi - já na Kacudku mám i číslo…a že se ptáš??? Jasně, že bych šla - teda i s Filipkem, samozřejmě 8)

krááásnýýýý fotečky ......

tak já jdu prát - peru věci ze skříně, páč nebudem mít pračku, tak ať je to zatím čisťoučký - pračka zůstane tam kde je… 8)

jdu krmiti........hladovec mrčí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.4.08 08:18

Dobré ráááno.
Oliver opět nezklamal a budil maminku od půlnoci cvičně každou 1,5hodinu. Dneska máme poradnu, tak se zeptám co s tím. Asi už nemám výživný mlíko nebo co.
Jarouchu - krásný fotečky, moc to tam všem sluší, nejvíc samozřejmě tomu vašemu zlatíčku :P
Míno ono ty děti od začátku zvykáš na nějaké heslo, které si vymyslíš a při tom mu nejdříve přejíždíš obličej mokrou rukou, pak polejváš kelímkem s vodou no a pak hurááá pod vodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
17.4.08 08:53

Dobré ránko,

Míno , díky za odkaz, hned na něj mrknu.

Miiri , my jsme právě ve fázi polévání kelímkem. Příští týden poslední vana (prý si i já můžu vzít plavky) a od května hurá do bazénu. Už se moc těším :D

NAPOLY , tak až dá Peťka vědět, kdy přijede, domluvíme se.

Tak náš táta si k snídani postavil skleničku s pomerančovou šťávou na zem. Asi tak tři metry od Adámka, který byl právě vlezlý pod postýlku (tzn. aby se tam dostal, musel snížit hlavu, aby prolezl pod bočnicí, neviděla jsem to, ale dostal se tam, takže to zvládnout musel). No, chvíli na něj nedával pozor a kde myslíte, že ta šťáva skončila???? Kdo hádá, že na koberci, má bod. Ode dneška jsem vydala přísný zákaz jezení jinde než v kuchyni u stolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
17.4.08 09:15

Holky, co dáváte do kočárku, když odděláte fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.4.08 09:54

Zuzi - jak se Adámkovi polévání líbí?
Do kočárku dávám deku, my už s fusakem nejezdíme dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.4.08 11:24

No tak to by mě nenapadlo,že je to jak s pejskem na cvičáku :lol: :lol: To jsem na to zvědavá 8O .......a po kolika návštěvách bazénu šel Oliverek pod vodu?

Teda dneska je táááák nádherně,že po O okamžitě jdeme ven.Ve sporťáku :wink: .

Zuzi - přikryju dekou a asi to dnes nebude ani na nánožník,je překrásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.4.08 11:26

Ahojky

Sabča chrní venku v kočárku tak mám chvíli klidu neboť vyžaduje většinou pozornost sama už dlouho nevydrží :evil: :wink: :lol:
Odpoledne jdem s Natálkou do cirkusu :D Sabinku pohlídá kamarádka které zas na oplátku beru kluka ať nejdem samy holky :wink:

Já mám v kočárku ten fusák z autosedačky(nepřikrývám jen když je chladněji) a na tom tenčí deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.4.08 11:39

Dobré dopoledne :)

tady Miiri, moc vám to sluší!!! Už musíme taky začít chodit plavčit. :wink:

Zuzanka je taky fešanda. Ta ouška na osušce jsou super. :lol:

Vy máte krásně? Tak to se teda máte… Tady je zataženo, občas sprchne a pěkná kosa. Ráno jsme šli vyvenčit psa, já měla Matese v klokance a myslela jsem, že mi umrzne hrudník. :roll: Krom toho mě už skoro týden prakticky v kuse bolí hlava, takže chodím v šále jako pako… :roll: Nevíte někdo, jak na bolest? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.4.08 11:45

Ahojky!!!

Zuzi…na zkoušku jedu příští týden ve středu, máme ji na 9 hod, takže bych to viděla nějak mezi 11-12 hod, co vy na to? A navrhněte místo :D

Míno…děti se velmi rychle učí zvykat si na vodu. Maxík už to má docela dobře zmáklé…taky poléváme kelímkem a opravdu to vypadá srandovně, když mu dám pokyn a on zavírá očka a pusinku…no prostě paráda!

napoly… nezapomeň se pochválit, jsme zvědavé!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.4.08 12:13

Ahojky

zdravíme všechny z Prahy. Je tu docela uplakaný den…tak snad se to odpoledne trochu zlepší. Ráno bylo krásně…a během hodiny se to šíleně změnilo.
I když se mi ven moc nechce…aby to nedopadlo zase jako včera. Venku vysvitlo sluníčko…tak jsem naložila Ali do kočárku…(zase jsem se zkusila vrátit k hluboké korbičce)… a po cca 500 m - jinak se na mě celou dobu smála a pozorovala, jsem Ali po šíleném řevu byla donucena vyndat ven. A zase bylo ticho… tak jsem celou cestu domu nesla Ali v náručí a před sebou tlačila kočár. Nic pohodlného to nebylo.....Ach jo… a to se ji tam předtím tak líbilo…jak korba…tak sportak.

Miiri - pěkné foto z plavání…kam chodíte? A jaké zaklínadlo na polévání obličeje používáš?, Jinak ti vubec nezavidim to nocni vstávání… my tedy spime ukazkove…vcera od 21 - do rána do 6:30. A to pak ještě když tatínek odjede do práce.....tak v posteli ještě blbneme…až z toho usneme. :D :D :D :D

Jarouchu - pěkná Zuzinka…je ti podobná :dance: :potlesk:

Petule - drzim palce na zkousku… statistiku nezavidim… tam me taky nebavila - je to presne tak jak v te pisnicce… „.....nuda je“, ale myslím, že zase tak cenné údaje nemá, když si je do těch formulářů vždy cudáme z prstů.

Raveno - Viki opravdu fandi Sparte? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.4.08 12:21

Jo a ještě…
včera mi manžel jel podat žádost o rodičovský příspěvek…abychom to měli datumově všechno v pohodě…
Peněžitá pomoc v mateřství mi oficiálně končí 20.4. .. a oni to normálně berou až od 1.5. - že prý na těch 11 dní nemám nárok, že prý průměrný denní mám vyšší…tak že prostě nemám nárok.
Jsem zvědavá, až budu po těch třech letech končit…jestli to taky budou dělat do konce měsíce…a ne do datumu narození ALi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.4.08 12:26

Ahojky,

všechny fotečky jsou parádní, to se musí nechat :-)

táák, jak říkala Miiri, včerejší soukromý srazík se velmi vydařil, jen musím nesouhlasit, že bych se nedostala ke slovu, to není pravda :lol:
Miiri je mooc fajn a Olívek ani nemluvím, celou dobu, pokud nespinkal, tak se řehnil od ucha k uchu :-) a musím říct, že je to už velkej chlap :wink:

holky, říkala Miiri, že jste si kdysi ze začátku posílaly telefony a emailové adresy ..... nechcete to obnovit :?: :?: když je tu tolik nováčků? co vy na to :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
17.4.08 12:42

Ahojky, my tu máme krásně, byli jsme na procházce s těhotnou kamarádkou, za měsíc bude mít Adámek kamaráda:) Nebo kamarádku.. nechtějí říct.
Adámek už od půl jedenácté chrní, takže odpoledne už to na spaní nevidím :(

Miiri, zatím se Adík tváří překvapeně, ale vůbec nepláče. Asi bude vodomil, jako já. Jsem zvědavá, jak se bude tvářit, až ho fakt ponoříme :lol:

Petule, ty máš tu zkoušku na fildě na Křížkárně? A kde budou mezi tím tvoji chlapi? Nejlepší je asi ta kavárna Opera na Horním Náměstí, tam jsou fakt na děti zvyklí a zařízení. Co ty na to? A srazík můžeme dát klidně u muzea. Napoly a co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.4.08 13:00

zaju , dobrej napad s tim seznamkem, koukala jsem, ze naposledy jsem tam nekoho pridavala v lednu, takze muzem zas udelat velkou aktualizaci. zaju, havo, helmitko, enasus, snad jsem nikoho nezapomnela, jestli tam chcete pridat, tak mi SZ poslete svuj mail, telefonni cislo, popr. cislo ICQ , pak tam jeste mame, jestli vam jdou posilat MMS, ale to bylo spis kvuli porodum, to uz tak aktualni neni :wink: . ja to pak dopisu a zase vsem rozeslu mailem.

mino , diky za objasneni, ja znam jen to cislovani 38, 40, 42… a pak to britsky 12, 14, 16…

miiri , pekne si plavco uzivate. hele, a na tom minisraziku jste se nevyfotili? jako ze zaju se nam porad tak jako nechce moc odtajnit :wink:

jarko , krasny fotecky, pekne si zuzanka tatku osedlala :lol: . a slintate taky pekne, myslim, ze fakt na sraziku muzem udelat soutez o slimaka roku…

napoly , nevymyslej si, prej baterky ve fotaku… hele, ze tys nas houpala a zadny nocni malovani se nekonalo, vid :twisted: ?

zuzi , co jsme vyndali fusak, mame tam rozlozenou takovou tenkou jako rychlozavinovacku. kdyz je chladnejc, tak dam i deku, ale vetsinou tohle staci.

kaciku , uzijte si cirkus!

havo , me ted hlava taky boli skoro porad, jak se meni to pocasi. neporadim nic, beru si paralen a kdyz to fakt nejde vydrzet, tak ibalgin.

enasus , mne to taky za duben nedali :evil: , az od 1.5. ale aspon ze mam 39,5 dne dovoleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí