Poradna duly
Jana Čurdová
tááák a už Tě přiznal a prý co s Tebou mám
prej to je fakt dobrý ..
No holky,tady se dějou věci
.......jak je i ten svět netu malej ![]()
A Adel,ty ses minula povoláním,ty by si dokázalam rozkrýt i kauzu Čunek
![]()
.Mína. píše:A Adel,ty ses minula povoláním,ty by si dokázalam rozkrýt i kauzu Čunek![]()
![]()
mino
… ale no tak jo, skromne musim priznat, ze mi to docela pali
. akorat jsem pri tom rozkryvani malem vyvarila vodu na plotne, nejak jsem na ni pozapomnela
. pak jsem sla kojit viktora a musela ho v pulce odpojit, jak uz to sycelo ![]()
Dobré dopoledne!
U nás je krásně, takže za chvíli vyrážíme na procházku. A pak jedeme k našim, tak tu zase dva dny nebudu.
Koukám, že se tu budou organizovat už i třídní srazy.
to by mě adel zajímalo, podle jakejch stránek jsi to poznala … ale typuju, že podle volejbalovejch ![]()
Ahoj holky,
potřebuju poradit. Švagrové se v úterý narodil chlapeček, Anežčin bratranec, bohužel byl trochu přidušený a taky se narodil s nedovyvinutým konečníkem, včera ho operovali, už by snad mělo být všechno na dobré cestě. Je na jipce, švagryně se na něj chodí dívat. Umíte si představit, v jakém byla psychickém stavu, už se naštěstí vzchopila, protože to snad vážnější už nebude. Chtěla by kojit, ale ty sestry tam jí nejsou schopné dát nějaké info, jestli to půjde. Dneska jí tam nesu kvalitní odsávačku, ale když malý nebyl doteď u prsu, půjde to vůbec ještě? A asi malý papat mléčko ještě nebude moct, nevím. Odpoledne budu vědět víc, ale chtěla bych jí říct něco pozitivního, ale zas ne nějaký blábol.
helmitko , myslím, že nejlíp by Ti asi poradila Miiri, ta taky odstříkávala, když se Olívek narodil dřív a teď normálně kojí a náš Matýsek taky žačal pít z prsu až třetí den a vpoho, kojím pořád, myslím že to půjde, ale Miiri by Ti asi opravdu řekla víc, podkud chceš dám Ti na ni kontakt, určitě se nebude zlobit, když jí zavoláš a ráda Ti řekne svoji zkušennost
uvidíš, všechno bude dobrý
hlavu vzhůru
Dík zaju, už tak jsi mi poradila, miiri nebudu otravovat, počkám, až se připojí sem, přece jen Olívek nebyl po operaci a pít asi mohl, tak byla v trochu jiné situaci. Asi všechno závisí na tom, jestli ho bude moct kojit kvůli té operaci, jinak to tedy, jak říkáš, problém není. Ježíš, píšu tak zmateně, asi fakt počkám, co se dozvím odpoledne, díky.
já teda nevím, ale mám takový pocit, že ani ani Olivek hned nepil mlíčko, myslím, že Miiri říkala, že odstříkávala a vylévala … ale abych nekecala
No tak je to passé, švagryně začala brát antidepresiva a kojení vzdala. No nic, ani se jí moc nedivím, hlavně, ať je Vojtíšek v pořádku.
zdravime a ne moc pozitivne Vikous prujmikuje a maminka blinka jak o zavod…jsme fakt dvojka nastesti bez teplot:( prej je toho v Lipe ted povicero
tak Mino radsi nejezdete do Lipy ![]()
vcera se staral tatinek, vubec jsme malou ani neunesla a pak nas chodil kontrolovat jestli mu jeste zijeme ![]()
co jsem stihla zapamatovat…Adel to je dobry
svet je vazne malej a ty bys klido mohla byt detektiv na volne noze
![]()
Pane jooooo O L I V E R K O V I vse nej nej a Viki posila http://www.sirmi.ic.cz/smajl/477.gif jasne ze bez bacilu ![]()
Ale fakt to nejni mozny s kazdym mesicem mi to prijde vic a vic desny, ze uz mame za rohem dortiky se svickou
.
Dneska mi kamaradka poslala svuj prvni 8tt UZ no kraaaaaaaaaaasa jen tam nic nevidim
![]()
No nekdo se mne ptal jestli Viky fandi Sparte…ja pomalu ani nevim, ze tatka fandi, jenze do dupacek se zamiloval ![]()
Hlmitko no moc vesely to nejni, ale snad bude vse OK a zvladnout to jak maminka tak prdolka! Drzime palecky
Ahoj, bohužel jsem přišla k pc až teď.
Helmitko, to je škoda, že to vzdala, ale umělá strava taky jde. Nejdříve bude prcek asi na kapačkách. Držíme jí moc palečky, hlavně ať se dá brzy dohromady, to je to jediné, co pro drobečka může teď udělat. Chodit za ním v co nejlepším psych.stavu. Ty děti to cítí.
Adel, koukám,že jestli zaju pojede na srazík, tak můžete udělat rovnou třídní sraz
![]()
Byla jsem dnes na nasazování spodních rovnátek (Mína asi ví o čem mluvím), tak jsem si pak hned střihla posilovnu a saunu, protože jestli se to přes víkend rozbolí, tak budu ráda, že jsem ráda ![]()
Venku je krásně, tak jdeme ven. Papa
Všecko nejlepší Oliverkovi!!! Jsem teda trochu opožděná, ale lépe pozdě nežli vůbec, že…
![]()
Helmitko, jak psala Miiri, hlavně ať je švagrová v co nejlepší psychický formě. Vím, že je to těžký a (zaplaťpámbůh) vlastně si to ani neumím představit, ale fakt ty děti poznají všechno. U Matýska stačilo, když jsme se s manželem pohádali…
Helmitko - držím švagrové palečky a chlapeček ať se brzy uzdraví!!! Je to hodně smutný!
Miiri - jak já jsem ráda,že už mám rovnátka z huby.Mně ani nevadilo to nasazování nebo utahování,ale můj dr. jezdil do PHY jen 1 x za měsíc (je to Francouz) a pokud se mi uvolnil zámeček,tak jsem s tím musela chodit a měla věčně rozpíchané či odřené tváře od drátku.
Raveno - a vůbec-jak odrodil šéf? Psala si,že jim rupla voda.Tak ať se holky brzy uzdravíte!!!!!Za týden začínáme!
zaju píše:
to by mě adel zajímalo, podle jakejch stránek jsi to poznala … ale typuju, že podle volejbalovejch
jo jo, zaju, byl to seznam lidi z nejakeho turnaje ci co, telefony, maily, adresy… hele, ale stejne je to sranda, ja jak jsem cetla tu tvoji mailovou adresu, tak mi v tu chvili v hlave blesklo, jak jsem nedavno videla na tridni strance fotku tomase s miminem, a proste mi to nedalo, abych nezkusila tuhle naprosto nepravdepodobnou teorii overit
. svet je proste malej.
helmitko , to je smutny, ale urcite to dobre dopadne. drzime palce!!!
raveno , drz se, tyhle blici virozy jsou priserny, ale nastesti netrvaji moc dlouho. tak at jste co nejdriv v kondici!
no a ja si jdu vzit neco na hlavu, uz mi zas tresti
. k tomu aja priserne chrci, dostava mucosolvan, ale moc to nepomaha. tak hlavne doufam, ze nenakazi viktora, drzet ji od nej dal je naprosto nemozny ![]()