Poradna duly
Jana Čurdová
Napoly - Filípek má úžasnej úsměv
No a výtvory bomba!!!
Míno - tam nejde tolik o zvučnost, ale že to slovo nemáš v normálním životě používat. Prostě když řekneš voda, tak Sofi by měla zadržet dech, tak ať je to slovo, které moc nepoužíváte. Klidně wasser, hodně holek používá cizí výrazy.
Enasus - to je super, Olívek si na nohy sahá, ale chuť na ně nemá, i když jsou tak sladký
Tak mu je pusinkuju já ![]()
Jéééé Olivek už je velký chlapák…tak všechno nejlepší.....
ale jestli už spinká…tak už ho nebuď…
![]()
Enasus - právě jsem zvažovala, že pro něj dojdu, abych mu řekla, že mu gratulujete
, ale když myslíš, tak mu to řeknu až zítra
![]()
Děkujeme a určitě pošle Olívek Anežce i Aličce pusinku. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/279.gif
Napoly, jsi šikulka! A hezké fotky.
Pozdě, ale přece. Gratulujeme Oliverkovi!
OLIVERKOVI VŠE NEJ NEJ NEJ
VIDÍM DOBŘE
TEN „MRŇOUS“ UŽ MÁ 8 MĚSÍCŮ
![]()
jo a díky za pochvaly
dobre ranko,
oliverkovi dodatecne vse nej, ale pusinku viktorek posilat nebude ![]()
a adelka taky ne, ma prisernej kasel, tak nebude posilat bacily, ze.
enasus, hava , pokud chcete do seznamku kontaktu, co si posilame mailem, tak mi pisnete SZ se svym mobilem, mailem, popr. icq.
zaju , tvoje mailova adresa me zaujala, mas preci jen ne tak caste prijmeni, tak jsem si te hodila do googlu - a trochu patrala. zda se mi to teda jako hodne velka nahoda, ale nejmenuje se tvuj manzel tomas?
krásné ranko,
i když tady je mlha, že by se dala krájet
ale rybníček Brčálník za ní asi není ![]()
také se opožděně připojujeme ke graulaci Olívkovi a musím jen potvrdit, že už je to opravdu velkej chlapák http://www.sirmi.ic.cz/smajl/121.gif
k odtajnění , ono to ani tak není o tom, že bych se nechtěla ukázat, jako že nemám žádnou kloudnou fotku
teda kloudnou, aby mi alespoň trochu bylo vidět do obličeje … většina fotek co mám, je sportovní, a když už mi je vidět do očí, tak mám něco na hlavě, třeba šátek, helmu, přilbu a tak, takže to by Vám taky moooc neřeklo
ale že jste to vy, před nějakou dobou mě fotila kamarádka s Matýskem, foto nic moc neboť buď koukal do foťáku Mates nebo já, ale oba, to nějak nešlo
…
adelina77 píše:zaju , tvoje mailova adresa me zaujala, mas preci jen ne tak caste prijmeni, tak jsem si te hodila do googlu - a trochu patrala. zda se mi to teda jako hodne velka nahoda, ale nejmenuje se tvuj manzel tomas?
jj, adel, jmenuje a je klidně možné, že se znáte neboť je taky z Hradce
já už jsem se dlouho chtěla zeptat, jestli se neznáte, ale Tvoje jméno mu nic neřeklo, což může být ale taky tím, jestli Tě znal za svobodna
ale přiznám se, že Tvoji fotku jsem mu neukazovala … znáte se
![]()