LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
17.4.08 22:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.4.08 22:04

Napoly - Filípek má úžasnej úsměv :lol: No a výtvory bomba!!!

Míno - tam nejde tolik o zvučnost, ale že to slovo nemáš v normálním životě používat. Prostě když řekneš voda, tak Sofi by měla zadržet dech, tak ať je to slovo, které moc nepoužíváte. Klidně wasser, hodně holek používá cizí výrazy.
Enasus - to je super, Olívek si na nohy sahá, ale chuť na ně nemá, i když jsou tak sladký :lol: Tak mu je pusinkuju já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.4.08 22:11

Jééé Helmitko děkujeme za medvídka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.4.08 22:16

Jéééé Olivek už je velký chlapák…tak všechno nejlepší.....
ale jestli už spinká…tak už ho nebuď… :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.4.08 22:30

Oliverkovi (zase pozdě :( )

http://www.sirmi.ic.cz/kocka/7.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.4.08 22:33

Enasus - právě jsem zvažovala, že pro něj dojdu, abych mu řekla, že mu gratulujete :lol: , ale když myslíš, tak mu to řeknu až zítra :lol: :lol: :lol:
Děkujeme a určitě pošle Olívek Anežce i Aličce pusinku. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/279.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
17.4.08 22:57

Napoly, jsi šikulka! A hezké fotky.

Pozdě, ale přece. Gratulujeme Oliverkovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.4.08 23:25

OLIVERKOVI VŠE NEJ NEJ NEJ

VIDÍM DOBŘE :?: TEN „MRŇOUS“ UŽ MÁ 8 MĚSÍCŮ 8O 8O 8O

jo a díky za pochvaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.4.08 23:31

Jakej mrňous, jen počkej, za chvíli bude mít 7kg 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.4.08 09:07

dobre ranko,
oliverkovi dodatecne vse nej, ale pusinku viktorek posilat nebude :D
a adelka taky ne, ma prisernej kasel, tak nebude posilat bacily, ze.

enasus, hava , pokud chcete do seznamku kontaktu, co si posilame mailem, tak mi pisnete SZ se svym mobilem, mailem, popr. icq.

zaju , tvoje mailova adresa me zaujala, mas preci jen ne tak caste prijmeni, tak jsem si te hodila do googlu - a trochu patrala. zda se mi to teda jako hodne velka nahoda, ale nejmenuje se tvuj manzel tomas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.4.08 09:12

krásné ranko,
i když tady je mlha, že by se dala krájet ;) ale rybníček Brčálník za ní asi není :-(

také se opožděně připojujeme ke graulaci Olívkovi a musím jen potvrdit, že už je to opravdu velkej chlapák http://www.sirmi.ic.cz/smajl/121.gif

odtajnění , ono to ani tak není o tom, že bych se nechtěla ukázat, jako že nemám žádnou kloudnou fotku :-( teda kloudnou, aby mi alespoň trochu bylo vidět do obličeje … většina fotek co mám, je sportovní, a když už mi je vidět do očí, tak mám něco na hlavě, třeba šátek, helmu, přilbu a tak, takže to by Vám taky moooc neřeklo ;-) ale že jste to vy, před nějakou dobou mě fotila kamarádka s Matýskem, foto nic moc neboť buď koukal do foťáku Mates nebo já, ale oba, to nějak nešlo :-( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.4.08 09:17
adelina77 píše:zaju , tvoje mailova adresa me zaujala, mas preci jen ne tak caste prijmeni, tak jsem si te hodila do googlu - a trochu patrala. zda se mi to teda jako hodne velka nahoda, ale nejmenuje se tvuj manzel tomas?

jj, adel, jmenuje a je klidně možné, že se znáte neboť je taky z Hradce :-) já už jsem se dlouho chtěla zeptat, jestli se neznáte, ale Tvoje jméno mu nic neřeklo, což může být ale taky tím, jestli Tě znal za svobodna :-) ale přiznám se, že Tvoji fotku jsem mu neukazovala … znáte se :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.4.08 09:20

zaju, tak to je dobry :lol: . chodili jsme spolu 8 let do tridy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.4.08 09:24

adel, hezký a jak ses jmenovala za svobodna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.4.08 09:27

zaju, kleinerova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie