Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Barusatko U nás LPS ještě pořád letí. Momentálně u 5, 7 a 8 leté. Máme výhodu, že holkám základ věnovala starší ségra, ale i tak si dcerky přejí nové kousky k vánocům ![]()
Naše semiletá (v únoru jí bude osm) je teprve teď o prázdninách pořádně objevila ![]()
Holky a máte radu s čím začít? Měla jsem představu buď to LPS tématickou sadu a nebo LPS domeček pro zvířátka + nějakou menší sadu zvířátek.
Protože původně s tím dcerka přišla ze školy, že se ty zvířátka dají převlíkat - ale nic s těma doplňkama v sadě nemůžu najít - byly podle všeho dřív ale to už koupit dávno nejde. ![]()
@Barusatko My máme zatim jen zvířátka. Na netu se jí líbil domeček, ale ani ten už neni k dostání, tak jsme koupily domeček pro Filly poníky.
No právě - to co se prodává teď tak to už není podle všeho z daleka tak hezké a kreativní jak to bylo třeba 3 roky zpět. Aspoň mi to tak přijde. Tak proto hledám informace co se kde a jak ujalo ..
Naše malá, skoro 6 let na nich těď taky ujíždí, měla jich pár po starší sestře, ale teď k svátku dostala ty galaxy a od rodiny jsme koupili tu loď a moc si s ní vyhraje
k Vánocům taky kupuji domeček pro Filly koníky, může tam mít koníky, petshopáky i hatchimals ![]()
U me sestilete je to top zabava uz skoro rok.....domecky a doplnky kupuji na internetovych bazarcich,tam jsou super veci x let stare,poklady…k vanocum dostane autobus pro ne ![]()
Ahoj. Dcera objevila LPS loni. Můžete mě někdo zasvětit? Nechápu, proč jsou nový figurky tak drahý a proč jsou použitý ještě dražší (i 400 za kus
). Kde seženu lps s většími otvory (aby se napíchly třeba v kolotoči na rampu apod.) a jak poznám originál od padělku? Maji všechny originál lps ty malý dírky na doplňky? Předem děkuji za info, dámy
.
@berrunka1 tak proč jsou tak drahý to nevím
hrůza. ale dcera v devíti letech je má pořád ráda. Ty starší se dají sehnat po různých bazárcích a musí to mít tu značku lps. Na bazosi, nebo sbazaru, mimi bazar, tam všude se dají ty starší sehnat ![]()
@luciie88 právě že v Číně se daj sehnat padělky s nápisem lps, ale já chtěla originál a nevím, jak to rozpoznat v inzerátech ![]()
@berrunka1 no asi pokud to člověk nevidí osobně, tak to nepozná, jedině ať inzerující vyfotí ten znak LPS
@berrunka1 jo aha, to já když objednávala z Číny, tak mi přišli bez znaku