Littlest Pet Shop

Anonymní
7.10.15 09:42

Littlest Pet Shop

Holky prosím o radu. Dceři je 9 let myslíte je vhodné Littlest Pet Shop zda to není pro menší děti. Vůbec nemám představu do kolika let sice píše od 6 na některých od 4 let, ale v tescu měli krásný domeček byl sice roztržená krabice z 2000 na 500 kč. 200 dílku zda jsem to nekoupila špatně. Děkuji Vám všem za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
7.10.15 10:03

Určitě nekoupila. Dcerce bude 9 za měsíc a na Pet shop ujíždí nejen ona, ale celé holčičí osazenstvo třídy. Nás jejich nákup ještě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.15 10:15

@lijael děkuji jen mě zmátlo určitě nekoupila či koupila. Ale moc děkuji mám jiné starosti ohledně rodičů a moje holčička je zlatíčko takže jsem koupila dobře vůbec teď nemám šajnu co je in a ona je tak hodná, že nic nevyžaduje. Takže opravdu je to aktuální a měli i krabičku s mělými pett já tomu říkám příšerky, asi jich bylo kolem 30 za 200kč měli u nás výprodej ve velkém tescu tak jsme to dala do košíčku. Děkuji ti.

• Citovat
  • Upravit
3432
7.10.15 11:05

Mojí dceři je skoro 10 a půl a ujíždí na LPS slušně, vlastně o ničem jiném skoro nemluví a už plánuje, co by chtěla k vánocům za další doplněk k LPS, co už má. :-) Její kamarádky ve třídě to mají podobně, i 12 letá neteř si s nima hraje. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35528
7.10.15 11:11

No, zrejme to bude regionální. Moje deti uz si s nimi nehraji, bavilo je to tak pred rokem, presunuli jsme je tedy k sestrenici( je ji 6).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.10.15 11:13

Trochu se vetřu s dotazem.- dceři je 5 a mluví o LPS neustále. ale já nevím, zda na to není ještě malá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.10.15 21:15
@atominnka píše:
Trochu se vetřu s dotazem.- dceři je 5 a mluví o LPS neustále. ale já nevím, zda na to není ještě malá :nevim:

Určitě není :D Dcerka si s nimi hraje od 3 let a nyní v 5 letech si dokáže hrát pěkně dlouho. Vymýšlí situace, příběhy…Miluje jejich domečky, a různé doplňky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
7.10.15 22:03

Já kupuju LPS pro dvanáctiletou :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.15 08:36

@me56h holky moc Vám děkuji za radu. Dcerka je stále dětská oproti jiným děvčatům ze třídy takže si myslím že bude mít velkou radost. Dost jste mě uklidnili že i holčičky si ve 12 s LPS hrají. Je to dobře než být na PC ať mají dětství.

• Citovat
  • Upravit
me56h
8.10.15 16:06
@Anonymní píše:
@me56h holky moc Vám děkuji za radu. Dcerka je stále dětská oproti jiným děvčatům ze třídy takže si myslím že bude mít velkou radost. Dost jste mě uklidnili že i holčičky si ve 12 s LPS hrají. Je to dobře než být na PC ať mají dětství.

No právě, já mám ještě starší (patnáctiletou) a ta pořád - již před desátými narozeninami začala - jen hraje hry a studuje (dobrovolně). Je mi jí strašně líto, neměla nikdy pořádné dětství :(

• Citovat
  • Upravit
22614
8.10.15 19:18

@mamaho a neměla bys nějaký tip, co pořídit jako první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
15.10.15 14:25

@atominnka začněte pár zvířátky a nechte dcerku fantazírovat. Ta naše začala stavět domečky z krabic od bot, z lega apod. K vánocům jsem pak pořídila domeček a to bylo radosti. Takže určitě to nepřehánět a nechat malou, aby si něco vysnila. obejít hračkářství a uvidíte, po čem začne koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.10.15 14:27

@mamaho už jsem objednala - zrovna včera :-) https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
15.10.15 14:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.10.18 09:41

Ahoj holky, ráda bych obnovila tuto diskuzi a ráda se zeptala jak jsou na tom vaše děti - jestli to stále letí. Dcerka 6 let by si to přála k vánocům ale bojím se že už to není „in“ tím pádem to bude další hračka do počtu.
Moc děkuji za vaše postřehy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati