Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni
Setkali jste se někdy u přítele, milence nebo manžela, že ho vzrušuje, když mu lížete chodidla, jazyk mezi prsty nebo mu ty prsty i cucáte?
Jsem ted už z manželem 10let a ten je na to blázen
Když sme se poznali, tak to hned neřekl, ale za nějaký čas cca rok se zmínil, jestli bych mu to nechtěla zkusit dělat a on u toho bude masturbovat
Prvně mě to trošku zaskočilo, ale nakonec mě tak nejak překecal a na druhou stranu sem si řekla, ze to zkusím a udělám mu radost
První vteřiny mi to nic moc neříkalo, ale postupem mi to nepřišlo až tak zlý
Manžel je u toho úplně hotovej, kroutí se, vzdychá a masturbuje u toho…
Me to na jednu stránku dělá dobře ten pohled, že mu dělám něco, co se mu tak strašně líbí, hlavně jazykem mezi prsty na nohou, to úplně žere
Máte to taky někdo doma?
@Lil Kitkatt napsala jsem neco špatně? Čekala bych nějaký názor, pohled nebo tak něco
Teď nevím, co si z odpovědi myslet 😞
@Zwetta píše: Více
Tak umyté nohy mi nepřijdou o nic horší než penis ![]()
@Zwetta v pořádku, chápu že to je spíše takové tabu, pro mě také bylo
Před ním to po mě nikdo nechtěl
@Samantha33 možná tak nějaké hrátky ve vaně, vířivce..ale tedy nemusím mít asi všechno. Já nevím, možná jsme to dřív udělali právě v té vodě, ale normálně se mi to ekluje.
Když ti napíšu něco ve stylu “velebnosti jdu blejt” tak ty haksny chlapovi lízat přestaneš? Nebo co je cílem této diskuse?
Mě stačí ten nejspis.
, ani si to. Nechci představovat! Plísně, kuří oka, mykóza, ponožky, pevná obuv. ![]()
@Atisia píše: Více
Na Amatérech jsem kdysi viděl docela hezkou holku, která hledala chlapa s několik dní nemytým penisem a „tvarůžkem“ pod předkožkou. Oproti tomu jsou čisté nohy pochoutka, a to nejsem foot fetišista.
![]()
@ivašot. píše: Více
noo.., já si představila takové ty zanedbané mužské chodidla s mozoly, ztvrdlýma patama, přerostlými nehty a smrdící po celém dni v uzavřené obuvi…
![]()
Málokterý chlap o svoje nohy pečuje tak, abych si uměla představit je vzít do huby…, to prostě nedám, sorry
![]()
@jege píše: Více
Tvl, tak ‚tvaruzek‘ po ranu mi hezky navalil.
![]()