Obrovská žárlivost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2785
21.1.26 12:57

Obrovská žárlivost

Mám o generaci starší milenku. Jsem bisexuální a nikdy bych nevěřila tomu, že se dokážu do ženy i zamilovat.
Stalo se a já jsem s ní zažila neuvěřitelné štěstí.
Před pár dny se vyhrabala z dlouhotrvající chřipky, kdy jsem na ni pořád myslela, přinesla jsem jí květiny, které tolik miluje a nějaké sladkosti a vitamíny.
Bohužel Vlasta jede na dva týdny za svojí bývalou milenkou, která žije v nějakém domě pro sociálně slabší lidí. Je to jiné město, než ve kterém žijeme, bude u ní bydlel a já na ni žárlím jak pes
Problémy, které jsem občas řešila se svým mužem, jak kdyby pominuly a on mi je teď úplně volný.
Miluji Vlastu.
Nikdy mě tak žárlivost netrápila, jak mám s ní bojovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1031
21.1.26 13:04

Ja bych zasla do mekace na syrovku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.1.26 13:08
@lísteček píše: Více

Už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1747
21.1.26 14:00

Vlasto poď se mnou za sto, poď se mnou za sto, za sto, za stodolu…🎶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24761
21.1.26 14:09

@Klopotkova už o ní píšeš dýl, čím tě vyzobaná slunečnice tak okouzlila, čéče? :lol: žárlíme, když milujeme, no, s tím nic neuděláš…
chudák traktorista a spol., na ty jsi kvůli Vlastičce zanevřela? :lol: co na to říká Urozený? hlídá princátko, když jsi s Vlastou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.1.26 16:40
@Lucy75 píše: Více

Muž Vlastu nemusí kvůli tomu, že je slušně řečeno paní v letech, nazývá ji tak nějak jak ty, vyzobaná slunečnice už taky padlo.
Mluví o ní, že je jednoduchá a hloupá. Stavuje se totiž po noční směně v pekárně, kde Vlasta občas brigádničí a vždy se na něj tlemí, Vlasta je veselá kopa, velmi milý, pozitivní človíček.
Hlídá někdy muž, někdy rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová