Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Měla jsem od loňského léta intenzivní románek s jedním sympaťákem,. Několikrát to vypadalo na happy end. Ještě v prosinci se chtěl opět sejít a tvrdil, že se mě nemůže vzdát, protože mu dávám něco, co jinde nemá a podobné řeči.
Ale po Vánocích z toho sešlo nadobro, když mi oznámil, že že chce být lepším člověkem a vzorem pro své dítě a bude lepší, když se nebudeme vídat, byť to bylo sebehezčí, ale chce se posunout jinam. Těžce jsem to nesla, ale respektuju to.
Ze soc. sítí pak zjistil, že mám další služební cestu do jeho města (jako každý měsíc, když jsme se vídali, jinak bydlíme od sebe daleko). A překvapilo mě, že se zeptal, odkdy dokdy tam budu pobývat. Stroze jsem sdělila data a nechala to být. Od té doby opět ignor. Zajímá mě, proč se na to ptal, když už se mnou nechce mít nic společného. A proč ta náhlá otočka..? ![]()
Že by se někdo z nás zašel zeptat? Promiň, ale jak můžeme vědět, proč se ptal. Třeba ze slušnosti.
@Crieste píše: Více
to už je třetí podobná-stejná diskuse za posledních pár dní,
nemá o tebe zájem, ale když tam pojedeš, na jeden sex by si dal klidně říct - není zač
Asi kdyby náhodou TO na něj v te době zase prislo.. a nemel by s kym… tak vi, ze jsi pobliz ![]()
@izabe píše: Více
Ale ono to bylo v podstate jen o jednorazovem sexu, zrovna kdyz mela cestu do.jeho.mesta…
Uz ji asi nebere tolik, nebo.ma.nekoho. jineho. zakl.se.asi citove vic upnula, on ne no. ![]()
Mně spíš zajímá, že ještě v prosinci vše fungovalo a pak úplně otočil. Ta rychlá změna názoru. Asi se vážně budu muset smířit s tím, že už ho nikdy neuvidím
Lidi se tak chovaji, az se nabazi, zmizi…nic noveho pod sluncem…jak muzi, tak zeny.
Trvaleho skutecneho vztahu uz je schopny malokdo.
@Bytsamsebou píše: Více
Tu má už skoro devět let. V tomhle jsem ho nikdy do ničeho netlačila. Naopak pro něj ideální stav - přijedu a za dva týdny odjedu. Proto nerozumím, proč si teď chce hrát na svatouška.
@Andelskej_Satan píše: Více
Přesně tak. A pokud se zakladatelka chytne tak proč by toho nevyužil že?
Tak treba mu ze sebe zacalo byt spatne…ty jsi zadana, ci vdana?
Prostě v tom už nechce pokračovat. Nevím co nechápeš.