Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to opravdu nechápu. Připadá mi jako by si hledal výmluvu, páč chce píc. at jen do prd.le 😄 😄 😄
@Anonymní píše: Více
Jestli vypadáš jak Věra Mikulcová, tak bych asi věděl, proč si tě vybral za partnerku…
@Mmmrkvička tak to opravdu není, nejraději má orální sex tam se mu to taky neděje, on ten anální nějak nemusí, jen prostě si téhle věci při sexu všiml, že ho to bolí jen při vaginálním, a nevymýšlí si, jelikož já při tom též cítím větší tlak, myslím na délku, než u análního, je to prostě složitější
@JancaS84 ne, prostě říkal že ho bolí ty topořivý tělíska z nárazů, ale u análu ne, asi to mám vevnitř divné je, ale u gynekoložky jsem s tím ještě nebyla
@Anonymní píše: Více
Protože to trochu znecitlivy penis. Jestli jini chlapi neměli s tím u tebe problém, tak ho ma jen on, a možná ze v hlave
@Cizinka 999 @Cizinka 999 tak bez i s kondomem je to stejné
jeho nebolí žalud ani močová trubice z těch nárazů, proto byl i u urologa
spíš část penisu mimo vagínu, prý
Zdravím, měla bych trošku nevšední dotaz, s přítelem máme ten problém, že ho se mnou bolí klasický vaginální sex, paradoxní je, že anální sex naopak ne, čekala bych že to bude bolet spíš vzhledem k tomu že je užší, ale on má problém zasunout úplně jen u vaginálního
U urologa byl, a žádný zánět ani problém s močovými cestami nemá, takže nechápu co by to mohlo být, já bolesti nemám žádné, neví někdo čím to může být? díky moc za rady