Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to příteli dělám a to jak je během toho extreme vzruseny dostává do otáček i mě pak je jak bomba co když vybouchne dejou se věci
neříkám že to bude vyhovovat všem ale znám mnoho chlapů u kterých prý stačí přejet po uchu jazykem lehce mu tam zavzdychat a mění se ve zvíře ![]()
@MiskaKosa no nevím, dostat za to, to dostane, dělá to furt, my si je nenecháme olizovat schválně. Pitomá si z toho fakt nepřipadám ![]()
Jo, rad mi lize ucho, akorat ne proto, ze by se mu to tak libilo, ale proto, ze me tim silene rozrajcuje. ![]()
Nám to dělá dobře oboum
Přítel je extra vzrušivý na uších, takže ho musím trošku přeprat, abych se mu na ně dostala, ale to je pak mazec co to s ním udělá
Iva
Dekuji vsem za odpovedi ![]()
Nevim jestli byl dotaz sprave pochopem, myslela jsem to tak, ze lizat ucho - vnitrek ucha.
![]()
@Anonymní píše:
Dekuji vsem za odpovediNevim jestli byl dotaz sprave pochopem, myslela jsem to tak, ze lizat ucho - vnitrek ucha.
![]()
tak vnitřek ucha to teda ne, to mi chlap udělat, tak je po všem
Iva
Tak lízat ucho leda od psa, ale znával jsem jednu slečnu a ta při kousnutí do lalůčku ztrácela vládu sama nad sebou.
Lidi jsou různé.
@anonymoussss píše:
My to děláme oba, moc se nám to líbí. Jemu dokonce víc než mně.
jo jo my to mame doma stejne ![]()
@anonymoussss píše:
@anonymoussss píše:
@Anonymní píše:
Dekuji vsem za odpovediNevim jestli byl dotaz sprave pochopem, myslela jsem to tak, ze lizat ucho - vnitrek ucha.
![]()
Myslíš jako zvukovod pročistit, jo? Tak to fakt ne. Tam má někdo erotogenní zónu, hm
.