Lízání ucha od partnera/ky

Anonymní
13.9.13 12:29

Lízání ucha od partnera/ky

Předem prosim o zachvani anonymity, je to pro me velmi citlive tema :kytka:

Máte nekdo doma pertnera, co Vam rad lize ucho, usi? Ne neni to vtip myslim to vazne.

Dekuji za odpovedi :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5065
13.9.13 12:32

:D :mrgreen: spíš mě do nich kouše, ale jen když se třeba „perem“ protože ví, že mě to lechtá :) lízat bych si je teda nenechala, bylo by mi to asi dost nepříjemný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
13.9.13 12:33

Proč Tě zajímá, co má doma někdo jiný? Jako že by sis chlapa na toto půjčila, nebo co? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.9.13 12:33

Spíš on si rád nechává hrát s uchem, ne tedy dovnitř :mrgreen:, ale boltec, lalůček tak kolem, to se mu líbí. Mně to zas tak moc nedělá, většinou mám náušnice, každopádně nesmí se u toho dýchat a moc nahlas mlaskat - je třeba u toho trochu přemýšlet, aby to spíš pro druhého nebylo nepříjemné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
13.9.13 12:38

Zkusil to jednou a málem mu jedna přiletěla :zed: :zed: :zed: nesnáším žužlání, slintání, lízání apod. uší, krku, obličeje… :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
13.9.13 12:41

Manželovi se líbí když si hraju s lalůčkem atd. ale decentně někdy mi to oplatí ale mě to nic nedělá ;) Pokud ti to je nepříjemné řekni mu to :palec:

• Citovat
  • Upravit
3011
13.9.13 12:42
@MiskaKosa píše:
Zkusil to jednou a málem mu jedna přiletěla :zed: :zed: :zed: nesnáším žužlání, slintání, lízání apod. uší, krku, obličeje… :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.9.13 12:42

Ucho mi teda nelíže :mrgreen: nanejvýš trošku kousne, ale jsem citlivá na jakýkoliv dotyk na uších a krku, mě to strašně lehtá, tak to dělá jen výjmečně, že mě škádlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
13.9.13 12:43

Mám ráda, když mi zkousne lalůček, nebo mě poškrábe třídenním strništěm, ale slintat do ucha si nenechám :lol: Teda stejně jako kamkoliv jinam :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anomym
13.9.13 12:44

Pritel to miluje. Lalucek i zajet jazykem dovnitr :D Kdyz to zkousi na me, tak dostavam zachvaty smichu.

• Citovat
  • Upravit
anonymoussss
13.9.13 12:45

My to děláme oba, moc se nám to líbí. Jemu dokonce víc než mně.

• Citovat
  • Upravit
9622
13.9.13 12:45

Já to nenávidím, vždycky z toho mám husinu na celým těle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 12:49

Přítel mi to dělá, i když ví, že to nemám ráda 8) Ale má spoustu předností, tak se na něho nezlobím

• Citovat
  • Upravit
1210
13.9.13 12:53

Ne, neděláme to, protože máme pitomého psa, který má jako zlozvyk to, že na tebe vyskočí a začne ti olizovat uši. Takže by nás to ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
13.9.13 12:54
@Xverunka píše:
Ne, neděláme to, protože máme pitomého psa, který má jako zlozvyk to, že na tebe vyskočí a začne ti olizovat uši. Takže by nás to ani nenapadlo.

Pitomý není pes, ale jeho páníček… to je trochu o výchově ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí