Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
spíš mě do nich kouše, ale jen když se třeba „perem“ protože ví, že mě to lechtá
lízat bych si je teda nenechala, bylo by mi to asi dost nepříjemný ![]()
Proč Tě zajímá, co má doma někdo jiný? Jako že by sis chlapa na toto půjčila, nebo co?
![]()
Spíš on si rád nechává hrát s uchem, ne tedy dovnitř
, ale boltec, lalůček tak kolem, to se mu líbí. Mně to zas tak moc nedělá, většinou mám náušnice, každopádně nesmí se u toho dýchat a moc nahlas mlaskat - je třeba u toho trochu přemýšlet, aby to spíš pro druhého nebylo nepříjemné. ![]()
Zkusil to jednou a málem mu jedna přiletěla
nesnáším žužlání, slintání, lízání apod. uší, krku, obličeje…
![]()
Manželovi se líbí když si hraju s lalůčkem atd. ale decentně někdy mi to oplatí ale mě to nic nedělá
Pokud ti to je nepříjemné řekni mu to ![]()
@MiskaKosa píše:
Zkusil to jednou a málem mu jedna přiletěla![]()
![]()
nesnáším žužlání, slintání, lízání apod. uší, krku, obličeje…
![]()
![]()
![]()
![]()
Ucho mi teda nelíže
nanejvýš trošku kousne, ale jsem citlivá na jakýkoliv dotyk na uších a krku, mě to strašně lehtá, tak to dělá jen výjmečně, že mě škádlí.
Mám ráda, když mi zkousne lalůček, nebo mě poškrábe třídenním strništěm, ale slintat do ucha si nenechám
Teda stejně jako kamkoliv jinam
![]()
Pritel to miluje. Lalucek i zajet jazykem dovnitr
Kdyz to zkousi na me, tak dostavam zachvaty smichu.
My to děláme oba, moc se nám to líbí. Jemu dokonce víc než mně.
Přítel mi to dělá, i když ví, že to nemám ráda
Ale má spoustu předností, tak se na něho nezlobím
Ne, neděláme to, protože máme pitomého psa, který má jako zlozvyk to, že na tebe vyskočí a začne ti olizovat uši. Takže by nás to ani nenapadlo.
@Xverunka píše:
Ne, neděláme to, protože máme pitomého psa, který má jako zlozvyk to, že na tebe vyskočí a začne ti olizovat uši. Takže by nás to ani nenapadlo.
Pitomý není pes, ale jeho páníček… to je trochu o výchově ![]()
Předem prosim o zachvani anonymity, je to pro me velmi citlive tema
Máte nekdo doma pertnera, co Vam rad lize ucho, usi? Ne neni to vtip myslim to vazne.
Dekuji za odpovedi