Kamarád a šance u něj

Anonymní
12.9.13 15:08

Kamarád a šance u něj

Mám kamaráda, kterého jsem poznala přes inzerát. Od té doby si vyměňujeme sms a voláme si. Časem jsem u něj začala přespávat a on u mě. Když se mu stane něco dobrého hned píše stejně když se mu stane nějaká nemilá věc. Teď mě seznámil s rodiči se synem a vůbec s jeho rodinou. Když mám přijet vždy mě tam čeká nějaký dárek. Když jsem já na dně je to on kdo mě aspoň slovem podrží. Některé akce děláme spolu(gril, jeho kamarádi).A jo, spíme spolu. V postely mě drží za ruku, přes den mi hladí vlasy a plácne přes zadek. Někdy si pro mě přijede autem k bus zastávce. Onehdá mi řekl, že si píše jen se mnou. A to jak se na mě dívá a naslouchá když mu něco říkám. Tak mě napadá, jestli se takto kamarád má chovat.
A já se ptám. Myslíte, že by eventuélně z toho mohl být vztah?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3733
12.9.13 15:09

Když spolu spíte, tak je to milenecký vztah…kamarádstvím bych to fakt nenazvala :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.9.13 15:10

Vidíš, a já bych řekla, že to už vztah je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.9.13 15:10

To ale není kamarád, s kamarádama se nespí, tohle je milenec, jestli z toho může být vztah, to ti my tady nikdo nepovíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
12.9.13 15:11

Mně to taky příjde jako vztah :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
12.9.13 15:14

Hladí ti vlasy, spí s tebou a plácá tě po zadku. Ty se ptáš, jestli by z toho mohl být vztah? A co jiného myslíš, že je tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.9.13 15:16

Kamarádi jak vyšití :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Lo píše:
Mně to taky příjde jako vztah :mrgreen:

A tady je asi ten problém. Myslím, že to není jen kamarád, ale vvztah, ale mám pocit, že se něčeho bojí..jako by se bál, přiznat si, že mě miluje.On ví, že ho miluji. A já to popravdě nechápu a ptát se ho nechci, protože by to mohl brát tak, že ho někam tlačím..Známe se už 6 měsíců.. tak nevím nevím..:nevim:

• Citovat
  • Upravit
30408

S kamarády obvykle spíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.9.13 15:18
@Anonymní píše:
A tady je asi ten problém. Myslím, že to není jen kamarád, ale vvztah, ale mám pocit, že se něčeho bojí..jako by se bál, přiznat si, že mě miluje.On ví, že ho miluji. A já to popravdě nechápu a ptát se ho nechci, protože by to mohl brát tak, že ho někam tlačím..Známe se už 6 měsíců.. tak nevím nevím..:nevim:

Tak si o tom promluvte a uvidíš, jak to mezi váma vidí on atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
12.9.13 15:19

Tak tak, bez komunikace to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.9.13 15:20

Zakladatelko, nevím :nevim: mám pocit že jste spíš jen kamarádi, jako bratr a sestra :think:

• Citovat
  • Upravit
3733
12.9.13 15:20

@Kelly3 přesně - možná to bere jako kamarádství s „výhodami“ a pokud ty chceš plnohodnotný vztah a patřičnou budoucnost…tak se musíš zeptat natvrdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.13 15:21
@hanka.br. píše:
S kamarády obvykle spíš? :mrgreen:

ne s kamarády nespím…mě k němu váže hlubší cit a myslím, že kdyby ho ke mě též nevázal hlubší cit, že se mnou do té postele nejde..jen to nechci nějak uspěchat a pokud opravdu potřebuje čas na to aby pochopil co to je asi mě nezbyde nic jiného než čekat a čakat, ale otázka je jak dlouho. Že?

• Citovat
  • Upravit
31287
12.9.13 15:22

Řekla bych, že tohle už vztah je, jestli je to „kamarádství s občasným sexem“ nebo z toho bude víc, to záleží na vás ;) já bych to nazvala „milenecký vztah“. Nakolik to je nebo bude vážné, záleží na vás. Řekne ti, že tě má rád? Řekla si mu, že ho miluješ a jak on zareagoval?

My s mým chlapem taky v začátku byli v podobném stavu a nějak se to samo vyvinulo, že jsme spolu už 13 let, z toho cca 11 společně samostatně bydlíme, a máme prcka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí