Kamarád a šance u něj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepř. G12
14.9.13 22:57

Sice vůbe nechápu, z čeho se raduješ, ale hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
15.9.13 06:43

Já nechápu taky z čeho se raduješ. Říct mi někdo, ať s ním přespím v kamionu, tak mu takou střelím, až se posměje. Proč tě rovnou nevzal k sobě? Až pak s tím začal. Na Vánoce spolu? Do Vánoc je daleko a tohle ti řekl jen aby ti zavřel pusu. A že má doma tampony, to už smrdí do nebes. Snad se mýlím, ale trošku se bojím, aby to nedopadlo úplně špatně, nakonec status přítele stále nevyřešen. U mě by tento chlápek neměl šanci ani jako milenec, kdybych byla sama. Můžu se zeptat kolik je ti let? A to nemyslím špatně… Nicméně tvá důvěřivost je bezmezná.

• Citovat
  • Upravit
káťa
15.9.13 08:31

Já jsem ten jeho případný možný „dvojí partnerský život“ také již jednou zmínila a inuice mi tam něco našeptává, ale jsou to absolutně nepodložené domněnky, tak nechci třeba úplně zbytečně zakladatelku strašit a vkládat jí brouka do hlavy.

Podle mě zakladatelka časem sama pozná, kam se jejich vztah ubírá a jaké nabírá obrátky. Je pravdou, že je rozdíl si nepojmenovávat vztahy vůbec anebo vysloveně říct, že vztah beru jako kamarádství a vážný vztah nechci. Já osobně bych také hodně zbystřila, kdyby mě chlap, se kterým spím a sdílím volný čas, představil jako „kamarádku Petru“ - to vím, že by mě hodně urazilo a kdyby mě chlap potom i na otázku, jak náš vztah bere, potvrdil, že jako kamarádský a vážný nechce, tak bych se s ním asi (pokud bych také nehledala jen milence na zpestření jednou za čas) rozešla.

Zakladatelka to ale neudělala a teď v tom tápe a trápí se. Podle mne má jeho chování dvojí možnou příčinu ato už jsem sem psala. Buď za a) - se cítí tak trochu zakladatelkou někam tlačen a to se mu nelíbí a tak instinktivně couvá, čemuž bych rozumněla a taky bych to tak dělala a proto jsem radila zvolnit
anebo za b) se prostě rozhlíží kolem a vybírá mezi ženskými a se zakladatelkou sice spává, ale hledá dál, protože to není pro něj úplně to pravé ořechové a tak nechce zakladatelku balamutit nějakými řečičkami o vztahu anebo prostě nějakou jinou babu už má (ono když se se zakladatelkou vidí jednou za 2 týdny a 2× deně si napíšou nebo zavolají - to se dá krásně časově stihnout i při jiném „kamarádství“) To, že hezky mluví a chová se uctivě, není znak lásky ale řečnické dovednosti, a znám několik lidí, kteří tento dar mají a to, co říkají, vůbec nekoreluje s tím, co cítí či jak se chovají.

Tím ale nechci zakladatelku v žádném případě strašit, nikdo ho tu neznáme a vůbec to tak být nemusí.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
15.9.13 11:21

Já sama mám negativní zkušenost s takovým vztahem nevztahem, kde sice dotyčný mě označil za svou přítelkyni, nicméně vídali jsme se max 2× za týden, někdy 2 týdny nepřijel, tvrdil, že pracuje v Německu, znala jsem ho už předtím, věřila jsem mu, dokud se se mnou nespojila jeho snoubenka s dítětem a po pár dnech i třetí přítelkyně na fb, těhotná. Dostal kopačky jak Brno a dal mi lekci jako nikdo. To byla naštěstí jen krátká kapitola mezi biologickým otcem mého syna a mým současným přítelem(vlastně i bývalým v jedné osobě, ale to by bylo na dlouho). Nicméně pointa je v tom, že díky tomuhle Cassanovovi, který mě 2 měsíce trápil, jsem pochopila, na co si dát u chlapů pozor…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 11:47

Já se prostě neumím vyjadřovat. Pro ArankaC.-on ten kamion parkoval v mém městě a domů jel až odpoledne.Tak chtěl abych tam s ním přespala. Já tam pak za ním jela večer, protože jsem měla v jednání s mým bývalým exmanžou. Byly jsme spolu celý víkend. A to s těma tamponama je jak píše Martanka..prostě byly ve skřínce protože je ještě nevyhodil. A nevšimla jsem si ničeho co by nasvědčovalo tomu, že by v tom bytě byla jiná žena. Žádný jiný vlas, neuklizeno za ty 3 týdny co jsme se neviděly a neměl ani vypráno týden..prý čekal až přijedu a pomůžu mu s tím. Nechci tu nikoho přesvědčovat, ale jen píšu jak to je u něho doma.
Káťo-já si myslím, že to je tak, že jsem moc tlačila..sám v sobotu začal o našem vztahu mluvit, že se bojí, že když budu jeho třetí žena že uteču jak ty dvě. On že už nechce zažívat to zklamání..ale že vidí že mi na něm záleží, ale že chce být opatrný. Toto mi sám řekl. A kdybych se měla dívat na to jestli má v jiným městě jinou nebo nemá, žila bych pernamentně ve strachu a vím!,že nemám důvod mu nevěřit a když mi řekne píšu si jen s tebou a nikoho jiného nemám, pak je na mě zda mu věřit a já mu věřím, protože nemám sebemenší důvod mu nevěřit.
Vím, že Vánoce jsou daleko a změnit se může cokoliv, ale já v tom vidím jen to, že nad tím uvažoval, že budeme Vánoce trávit spolu.
Je pravda, že nikdo neví a nezná jaký je.Je to na něm, na mě a vlastně na nás jak se s tím popereme. Káťo, já už vím, že nemám nic řešit, protože tím ničeho nedosáhnu. leda toho, že mi řekne a dost končíme a to já nechci.
Víkend s ním byl nádhernej a všímala jsem si jak se ke mě chová, pohledů a co dělá za činy. Z toho usuzuji, že jsem opravdu jediná žena momentálně v jeho životě. Mě nestrašíte, to já si sama zadělávala na rozchod tím, že jsem chtěla vědět a tlačila jsem..

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
23.9.13 14:33

Komu není rady, tomu není pomoci…

• Citovat
  • Upravit
3780
23.9.13 14:42
@ArankaC. píše:

mně zas baví, jak po jedný špatný zkušenosti máš okamžitě jasno ;-)

já mám s jedním takovým váhavým naopak pozitivní zkušenost ;-) (a dvě děti,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.9.13 14:40
@ArankaC. píše:
:lol: vid´Aranko. To jistě píšeš sama o sobě :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.9.13 12:37
@analoja píše:
mně zas baví, jak po jedný špatný zkušenosti máš okamžitě jasno ;-)já mám s jedním takovým váhavým naopak pozitivní zkušenost ;-) (a dvě děti,…)

tak od soboty vím, že váhavý není..jen se bojí jít do jinýho vztahu..že nevěří, že by ho někdo mohl milovat.. :( ale já mám času dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.22 19:44

Miluju tě a kamarád?

Potřebuju poradit… S jedním kamarádem, opravdu kamarádem, jsme si oba ve stejnou chvíli řekli miluju tě. Napsala jsem mu, co budeme dělat dál - dělat jakoby nic, říkat si to nebo spolu chodit - on mi napsal že chce abychom si to jen říkali ale to já nechci, akorát nevím jestli mu to říct, že to takhle nechci, nebo být zticha… Ale zároveň ho nechci zranit protože je to taková hromádka neštěstí.. Co by jste dělali vy? Řekli to, nebo byli zticha? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí