Kamarád a šance u něj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
13.9.13 08:55

A ještě by mě zajímalo?

Za jakých okolností ti řekl, že je jen kamarád a nikoli partner. To řekl sám od sebe??? Nebo ses ho na to ptala???
Nevím, já mám přítele necelé 3 roky a nikdy jsme si neměli potřebu říkat - já jsem tvůj přítel, nebo já jsem tvoje přítelkyně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 08:56
@Anonymní píše:
díky jeho práci kamionáka 2krát za měsíc a pak třeba v týdnu jedno odpoledne někdy..a když měl dovču tak celej týden..
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 09:00
@káťa píše:
A ještě by mě zajímalo?Za jakých okolností ti řekl, že je jen kamarád a nikoli partner. To řekl sám od sebe??? Nebo ses ho na to ptala???
Nevím, já mám přítele necelé 3 roky a nikdy jsme si neměli potřebu říkat - já jsem tvůj přítel, nebo já jsem tvoje přítelkyně :nevim:

já se ho ptala jak mě bere a on odpověděl, že mě stále poznává a že mě bere jako dobrou kamarádku tu nejbližší a že se nebrání nějakýmu vztahu, ale že vážnej ted nechce..

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.9.13 09:05

No, takže ti, zdá se, po pravdě odpověděl. Buď ráda, že je upřímnej a že ti na rovinu řekl, jak na tom jste.

A co bys teď od něj chtěla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 09:06
@Anonymní píše:
já se ho ptala jak mě bere a on odpověděl, že mě stále poznává a že mě bere jako dobrou kamarádku tu nejbližší a že se nebrání nějakýmu vztahu, ale že vážnej ted nechce..a tak mě to mate protože se jako kamarád nechová od té doby co to řekl uběhlo 5 měsíců a pak už jsm se o tom nebavili a někdy mi napíše čau kamarádko a vyplázlej smajlík..tak nevím..
  • Citovat
  • Upravit
káťa
13.9.13 09:09

Tak nad tím pořád nepřemýšlej. On ti na rovinu řekl, jak to cítí, tak to tak ber…
Nějak nechápu, co pořád kolem toho vymýšlíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 09:11

Ale mě to mate od té doby jsme spolu o tom nemluvili a občas napíše čau kamarádko a vyplázej jazyk udělá..a je to už 5 měsíců a on se jako kamarád nechová..těžko by spal s kamarádkou..a zajímal se o tvé dítě..ostatní kamarádi co mám se tak nezajímají jak on..chtěla bych aby jsm byla vvíc než jen kamarádka a nebo milenka, chtěla bych aby jsme byly pár..aby mi aspon jednou řekl miluji tě..

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.9.13 09:11

Jednou za ty 2 týdny si s ním hezky užij a nic víc po tom vztahu nechtěj, on čas sám ukáže, jestli se to nakonec přehoupne do vztahu nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.9.13 09:14

A nenech se zmást, já i přítel také rádi komunikujeme a zajímá nás o přátelích i jak se mají jejich děti atd.

Aby jste byli pár, musí to chtít oba, nejen ty. Pokud se ale takhle trápíš, tak mu to řekni, ale buď připravená na variantu, že ti může říct, že on to takhle necítí. Ale alespoň bys pak mohla najít někoho, pro koho je také důležité mít někoho „jistého“ a být oficiální pár.

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.9.13 09:16

Jo a miluji tě mi přítel nikdy neřekl a nikdy jsem to neřešila. :nevim: já jsem to jemu taky nikdy neřekla a ani vlastně nikdy žádnému chlapovi, tahle věta mi nějak nejde přes jazyk…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 09:19
@káťa píše:
A nenech se zmást, já i přítel také rádi komunikujeme a zajímá nás o přátelích i jak se mají jejich děti atd.Aby jste byli pár, musí to chtít oba, nejen ty. Pokud se ale takhle trápíš, tak mu to řekni, ale buď připravená na variantu, že ti může říct, že on to takhle necítí. Ale alespoň bys pak mohla najít někoho, pro koho je také důležité mít někoho „jistého“ a být oficiální pár.

to vím že musí chtít oba a mě přijde že i on chce, ale bojí se kvůli tomu, že mu dvě ženy utekly a i jeho dětma..a je to tak 14 ní co mi řekl, že mi nevěří to, že ho miluji…dobře vy se třeba zajímáte, ale já to myslím tak že mí kamarádi se mnou nespí a nevyptávaj se na dceru pořád jak on a tak..nevím asi to tak nechám a časem se ukáže co z toho bude..ted je to heký a nchci si to kazit..že mu třeba řeknu tak á končím a on pak přišel s tím, že to bral jako vztah jen to neuměl pojmenovat..víš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 09:22
@káťa píše:
Jo a miluji tě mi přítel nikdy neřekl a nikdy jsem to neřešila. :nevim: já jsem to jemu taky nikdy neřekla a ani vlastně nikdy žádnému chlapovi, tahle věta mi nějak nejde přes jazyk…

tak mi přijde že on na takový řečičky ten můj kamarád-přítel asi taky není..on to bere jako že to tak je a něco jako-jsem tu s tebou nikoho jiného nemám tak proč to řešit..máme hezký vztah, je nám dobře já tě mám rád..toto mi řekl vlastně i normálně..

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
13.9.13 09:25
@Anonymní píše:
Mám kamaráda, kterého jsem poznala přes inzerát. Od té doby si vyměňujeme sms a voláme si. Časem jsem u něj začala přespávat a on u mě. Když se mu stane něco dobrého hned píše stejně když se mu stane nějaká nemilá věc. Teď mě seznámil s rodiči se synem a vůbec s jeho rodinou. Když mám přijet vždy mě tam čeká nějaký dárek. Když jsem já na dně je to on kdo mě aspoň slovem podrží. Některé akce děláme spolu(gril, jeho kamarádi).A jo, spíme spolu. V postely mě drží za ruku, přes den mi hladí vlasy a plácne přes zadek. Někdy si pro mě přijede autem k bus zastávce. Onehdá mi řekl, že si píše jen se mnou. A to jak se na mě dívá a naslouchá když mu něco říkám. Tak mě napadá, jestli se takto kamarád má chovat.
A já se ptám. Myslíte, že by eventuélně z toho mohl být vztah?

Jsi v tom až po uši. Zeptej se ho, co bude dál. Pokud chce být kamarád a takto tě oblbovat a zneužívat, kopni ho do pozadí. Pokud chce víc, zoficiálněte vztah a není co řešit.

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.9.13 09:27

To je jediný rozumný, co můžeš udělat. brát to tak jak to je, nijak to s ním nerozebírat a užívat si to…
Ono to buď dopadne, anebo ne - jako každý vztah. Máš v něm úplně stejnou jistotu, jako ženská, která slyší miluju tě v každý druhý větě ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 09:29
@ArankaC. píše:
Jsi v tom až po uši. Zeptej se ho, co bude dál. Pokud chce být kamarád a takto tě oblbovat a zneužívat, kopni ho do pozadí. Pokud chce víc, zoficiálněte vztah a není co řešit.

to jsem…přítel se ke mě chová úplně jinak než ty dva co jsem měla před ním..jeden tam bylo domácí násilí a druhej řekl že jede do německa a přitom byl ve vězení…a tady ten..je hodnej nenadává mi a nelže hlavně, cítím, že je ke mě úpřimný…dává mi rady a pomáhá mi jak jen může..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky