Kamarád a šance u něj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anoonymka
12.9.13 17:24

S dovolením se tady trošku vetřu páč mám podobný probém…:( též jsem poznala kluka, chvíli jsme si psali dlouhé dopisy po netu a pak po asi 14 dnech sme se rozhodli, že se potkáme..setkání bylo super, sedli jsme si jako kdybychom se znali léta…stále jsme si měli co říct, nakonec to dopadlo tak, že jsem s ním strávila noc a bylo to úžasné…oba jsme se shodli na tom, že se nám to nikdy nestalo..znát se tak krátce a přitom po prvním setkání..:) já byla už nějaký měsíc po dlouhodobém vztahu, on též..pak jsme si parkrát napsali a párkrat sme se viděli..což bylo strašně fajn..i pro něj jak mi řek…v srpnu mi nečekaně volal jestli s ním nechci na pár dní na dovolenou, že by byl strašně rád a, že mě zve takže s financema si nemám dělat hlavu…rozhodnutí ze dne na den a jelo se…byla tam i partička dalších dvou párů takže o srandu bylo postarané:)..moc sme si to užili, jenže od té doby, když mu písnu sms, tak se ozve s tím, že v práci nestíhá nebo se neozve vůbec :,(…neviděli jsme se měsíc s tím, že jak bude čas, že někam zajdem…takže stále čekám, ale nějak ztrácím naději…opravdu má tolik práce nebo je zatím něco jiného…přemyšlím nad tím jestli třeba nezačal ke mě něco cítit a nelek se toho, když za sebou má docela drsný konec vztahu…hned na začátku jsme si sice ujasnili, že momentálně žádný vztah nechceme, že by nerad, abych se do něho zamilovala páč se na to necítí..nechala sem to tak, ale pak když mě psal ty krásné věci, zaplatil tu dovču..nějak se to ve mne pere :roll: a nevím jak to brát…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.9.13 17:33
@Virginian píše:
On je to spis internetovy slang, nez anglictina, ale dam si priste teda majzla. :)

ostatním to klidně piš, jenom mě ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
12.9.13 17:44
@anoonymka píše:
S dovolením se tady trošku vetřu páč mám podobný probém…:( též jsem poznala kluka, chvíli jsme si psali dlouhé dopisy po netu a pak po asi 14 dnech sme se rozhodli, že se potkáme..setkání bylo super, sedli jsme si jako kdybychom se znali léta…stále jsme si měli co říct, nakonec to dopadlo tak, že jsem s ním strávila noc a bylo to úžasné…oba jsme se shodli na tom, že se nám to nikdy nestalo..znát se tak krátce a přitom po prvním setkání..:) já byla už nějaký měsíc po dlouhodobém vztahu, on též..pak jsme si parkrát napsali a párkrat sme se viděli..což bylo strašně fajn..i pro něj jak mi řek…v srpnu mi nečekaně volal jestli s ním nechci na pár dní na dovolenou, že by byl strašně rád a, že mě zve takže s financema si nemám dělat hlavu…rozhodnutí ze dne na den a jelo se…byla tam i partička dalších dvou párů takže o srandu bylo postarané:)..moc sme si to užili, jenže od té doby, když mu písnu sms, tak se ozve s tím, že v práci nestíhá nebo se neozve vůbec :,(…neviděli jsme se měsíc s tím, že jak bude čas, že někam zajdem…takže stále čekám, ale nějak ztrácím naději…opravdu má tolik práce nebo je zatím něco jiného…přemyšlím nad tím jestli třeba nezačal ke mě něco cítit a nelek se toho, když za sebou má docela drsný konec vztahu…hned na začátku jsme si sice ujasnili, že momentálně žádný vztah nechceme, že by nerad, abych se do něho zamilovala páč se na to necítí..nechala sem to tak, ale pak když mě psal ty krásné věci, zaplatil tu dovču..nějak se to ve mne pere :roll: a nevím jak to brát…

No tak to bych si taky říkal, co se děje…na smms reaguje jen, že napíše, že má moc práce a o ničem se nechce bavit? Pokud jo, je to zvláštní :nevim: Člověk si za měsíc přeci najde 32 minuty na poslání normální sms, tedy pokud chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
12.9.13 17:45
@Lo píše:
No tak to bych si taky říkal, co se děje…na smms reaguje jen, že napíše, že má moc práce a o ničem se nechce bavit? Pokud jo, je to zvláštní :nevim: Člověk si za měsíc přeci najde 32 minuty na poslání normální sms, tedy pokud chce…

promiň za chyby…ještě obsluhuju FB a půlročního kluka :D Takže ne říkal, ale říkala, ne smms, ale sms, ne 32 minuty, ale 3 minuty..omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
12.9.13 17:46

@K-Black mně taky ne, dala jsme si to do googlu a ani ten mi to pořádně nepřeložil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anoonymka
12.9.13 17:50

Lo…jj znám takže sem to odšifrovala..právě si říkám, že snad těch 5 minut po práci by ho nezabilo, byť vím, že teď toho má fakt hafo :,(..i s tím psaním po netu to nějak vázne, dřív odepsal hned ten den večer nebo na druhý den, teď i tři dny a více nic :,(..neuháním, nedoprošuju se, jen občas písnu jak se má…ale trošku mě to mrzí páč marně přemyšlím proč je teď takový…

• Citovat
  • Upravit
Virginian
12.9.13 17:52
@anoonymka píše:
Lo…jj znám takže sem to odšifrovala..právě si říkám, že snad těch 5 minut po práci by ho nezabilo, byť vím, že teď toho má fakt hafo :,(..i s tím psaním po netu to nějak vázne, dřív odepsal hned ten den večer nebo na druhý den, teď i tři dny a více nic :,(..neuháním, nedoprošuju se, jen občas písnu jak se má…ale trošku mě to mrzí páč marně přemyšlím proč je teď takový…

Obavam se, ze se chce nenapadne odpoutat a ztratit v davu.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.9.13 17:52
@Lo píše:
@K-Black mně taky ne, dala jsme si to do googlu a ani ten mi to pořádně nepřeložil :mrgreen:

tak si ulož tohle, kdyby náhodou :lol: http://cs.wikipedia.org/…skus%C3%ADch

• Citovat
  • Upravit
anoonymka
12.9.13 17:59

..též nad tím přemýšlím…ale zase na druhou stranu, shodli jsme se, že budem kamarádi, tak proč „zdrhat“…žádné sliby, ultimáta ani nic jiného jsem z něho netahala..ani jsem se nechovala jak zamilovaná pubertačka, pokud ano tak jen ze srandy a to on moc dobře ví… :lol:

• Citovat
  • Upravit
3780
12.9.13 18:09

No, my jsme si s chlapem taky nikdy neříkali, že spolu chodíme, nebo tak něco, jsme spolu asi 11 let, dvakrát jsme se spolu stěhovali, máme spolu dvě děti ;-) teda, že mně miluje, jsem už párkrát slyšela, ale už si nepamatuju, jestli to bylo v prvním půl roce ;-) a doufám, že už to spolu doklepeme

někdo prostě není na nějaký vyznávání, velký slova,… tedy reaguju na zakladatelku… v tom druhým případě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
12.9.13 18:17

@K-Black Hezkýý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
12.9.13 18:29
@anoonymka píše: ..též nad tím přemýšlím…ale zase na druhou stranu, shodli jsme se, že budem kamarádi, tak proč „zdrhat“…žádné sliby, ultimáta ani nic jiného jsem z něho netahala..ani jsem se nechovala jak zamilovaná pubertačka, pokud ano tak jen ze srandy a to on moc dobře ví… :lol:

Nojo, ale muzsky to holt takhle nekdy delaj - pripadaj si ze zabredli uz moc hluboko, nebo ze to berou uz moc vazne a dej si pauzu nebo odstup a rikaji si ze ji to treba trkne.

Ale situaci neznam, jen vlastni zkusenosti - ktery mne ted taky obcas mrzej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.13 18:37
@analoja píše:
No, my jsme si s chlapem taky nikdy neříkali, že spolu chodíme, nebo tak něco, jsme spolu asi 11 let, dvakrát jsme se spolu stěhovali, máme spolu dvě děti ;-) teda, že mně miluje, jsem už párkrát slyšela, ale už si nepamatuju, jestli to bylo v prvním půl roce ;-) a doufám, že už to spolu doklepemeněkdo prostě není na nějaký vyznávání, velký slova,… tedy reaguju na zakladatelku… v tom druhým případě nevím

No, asi na ty slova fakt nebude..nejspíš mě budou muset stačit jeho činy a to jak se ke mě chová..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.13 18:40
@anoonymka píše: ..též nad tím přemýšlím…ale zase na druhou stranu, shodli jsme se, že budem kamarádi, tak proč „zdrhat“…žádné sliby, ultimáta ani nic jiného jsem z něho netahala..ani jsem se nechovala jak zamilovaná pubertačka, pokud ano tak jen ze srandy a to on moc dobře ví… :lol:

A co se s ním sejít osobně a vyříkat si to? Toto mi přijde hodně zvláštní, ještě víc než u mě, když nevím na čem jsem..Nešlo by to se sejít? Máme to trochu podobné, obě nevíme o co se jedná :lol:

• Citovat
  • Upravit
3780
12.9.13 18:47
@Anonymní píše:
No, asi na ty slova fakt nebude..nejspíš mě budou muset stačit jeho činy a to jak se ke mě chová..

ono, jde třeba o to, jestli to chceš nějak posunout - děti neplánujete ani jeden - tak leda společný bydlení, ale vzhledem ke zkušenostem a závazkům, který oba máte, mi půl rok nepřijde tak závratná doba, osobně bych tomu dala čas, je vám spolu dobře, nemáte kam spěchat a řeči o promarněným času, ve vztahu který nikam nevede mi přijdou trochu přehnaný - žijeme teď, nikdo neví, co bude za týden - tak proč si kazit hezkej vztah nějakýma pochybnostma, užij si co máš a evidentně je toho dost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí