Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A tady je asi ten problém. Myslím, že to není jen kamarád, ale vvztah, ale mám pocit, že se něčeho bojí..jako by se bál, přiznat si, že mě miluje.On ví, že ho miluji. A já to popravdě nechápu a ptát se ho nechci, protože by to mohl brát tak, že ho někam tlačím..Známe se už 6 měsíců.. tak nevím nevím..:nevim:
Já myslím, že někteří chlapi v tomto potřebují popostrčit..že něco cítí, chtějí, ale neřeknou nepřiznají…řekla bych, že docela normální
![]()
@Anonymní píše:Čekat, čekat a potom se vůbec nemusíš ničeho dočkat. Zkus si s ním přece jenom o tom promluvit.
ne s kamarády nespím…mě k němu váže hlubší cit a myslím, že kdyby ho ke mě též nevázal hlubší cit, že se mnou do té postele nejde..jen to nechci nějak uspěchat a pokud opravdu potřebuje čas na to aby pochopil co to je asi mě nezbyde nic jiného než čekat a čakat, ale otázka je jak dlouho. Že?
Příspěvek upraven 12.09.13 v 15:24
@Anonymní píše:řekla bych, že půl roku už je dost dlouhá doba, aby člověk začal zjišťovat, jestli je to vážné nebo ne, jestli vás čeká společná budoucnost, nebo je to jen románek, co se poněkud vleče.
jen to nechci nějak uspěchat a pokud opravdu potřebuje čas na to aby pochopil co to je asi mě nezbyde nic jiného než čekat a čakat, ale otázka je jak dlouho. Že?
@Anonymní píše:
ne s kamarády nespím…mě k němu váže hlubší cit a myslím, že kdyby ho ke mě též nevázal hlubší cit, že se mnou do té postele nejde..jen to nechci nějak uspěchat a pokud opravdu potřebuje čas na to aby pochopil co to je asi mě nezbyde nic jiného než čekat a čakat, ale otázka je jak dlouho. Že?
Asi jsem „stará škola“, co nechtěla uspěchat zejména ten sex. Na něj došlo ve chvíli, kdy bylo jasno, že se o „pouhé“ kamarádství nejedná. Už dostal vše, proč by to měnil? Časy se holt mění…
@Mar__tanka1983 píše: Řekla bych, že tohle už vztah je, jestli je to „kamarádství s občasným sexem“ nebo z toho bude víc, to záleží na vásjá bych to nazvala „milenecký vztah“. Nakolik to je nebo bude vážné, záleží na vás. Řekne ti, že tě má rád? Řekla si mu, že ho miluješ a jak on zareagoval?My s mým chlapem taky v začátku byli v podobném stavu a nějak se to samo vyvinulo, že jsme spolu už 13 let, z toho cca 11 společně samostatně bydlíme, a máme prcka
Jo řekne, že mě má rád, objímá mě, pomáhá v domácnosti a já mu zas venku na zahradě. Ví, že ho miluji, a řekl, že co na něm vidím? To byla první reakce a pak, že mě musí poznat.
A jak dlouho trvalo u vás než se on vyjádřil?
@hanka.br. píše:
Asi jsem „stará škola“, co nechtěla uspěchat zejména ten sex. Na něj došlo ve chvíli, kdy bylo jasno, že se o „pouhé“ kamarádství nejedná. Už dostal vše, proč by to měnil? Časy se holt mění…
trvalo to 5 týdnú než jsme se spolu vyspaly..on je tady v tom oparnej, být po mém tak s ním spím už dříve. To on nechtěl…
Tak kamarádství není přeci kamarádství, pokud se tam promítne sex…i když, přiznám, já třeba měla kamaráda, se kterým jsem spávala, ještě dávno před manželem…nešlo o vztah, o nic, jen sex a chodili jsme spolu na akce…ale už jsme byli milenci…pak to přestalo, on má ženu, já muže, oba máme děti, dokonce stejně starý kluky
A jsme opět jen kamarádama, navíc, jakoby se nikdy nic nestalo..je to opravdu dobrý…ale to se taky moc často nestává..nám to ale kamarádství nerozhodilo..ale taky jsem znala lidi v jeho blízkosti, chodili jsme spolu do kina, do hospody, dokonce mi i uvařil jednou
, navštěvovali jsme se neustále..ale nešlo o vztah, my to ani jeden nechtěli..takže ano, raději si vyložte karty na stůl, aby si nečekala víc, než on…
@Mar__tanka1983 píše: řekla bych, že půl roku už je dost dlouhá doba, aby člověk začal zjišťovat, jestli je to vážné nebo ne, jestli vás čeká společná budoucnost, nebo je to jen románek, co se poněkud vleče.
jednou mi řekl, co se má stát to se stane, že nemám nic řešit…ale tady toto? Víš jak, co jsem, co ode mě vlastně chce, mám se bát, že mě nechá a najde si jinou..ta nejistota je děsnáá jako pro tu, co ho miluje.. ![]()
@Anonymní píše:
trvalo to 5 týdnú než jsme se spolu vyspaly..on je tady v tom oparnej, být po mém tak s ním spím už dříve. To on nechtěl…
Taky jsem stará škola a i tohle je na mě brzy ![]()
@Anonymní píše:
Jo řekne, že mě má rád, objímá mě, pomáhá v domácnosti a já mu zas venku na zahradě. Ví, že ho miluji, a řekl, že co na něm vidím? To byla první reakce a pak, že mě musí poznat.
A jak dlouho trvalo u vás než se on vyjádřil?
ehm…přemýšlím, jestli on se někdy vlastně oficiálně vyjádřil ![]()
Kolik mu je a jak na tom byl s předchozími vztahy? pokud na větu „miluju tě“ odpověděl:„co na mě vidíš a já tě musím víc poznat“, tak se očividně bojí závazku. Tak zjistit, zda je to z nevyzrálosti, ze špatné zkušenosti (není rozvedený??), nebo jen prostě z vypočítavosti, že má, co chce a přitom se slovně nezaváže a má pocit, že je free… ![]()
@Anonymní píše:čoveče, přesně tohle bys mu měla říct…že ti není patnáct a chceš mít jasno.
jednou mi řekl, co se má stát to se stane, že nemám nic řešit…ale tady toto? Víš jak, co jsem, co ode mě vlastně chce, mám se bát, že mě nechá a najde si jinou..
@Mar__tanka1983 píše:
ehm…přemýšlím, jestli on se někdy vlastně oficiálně vyjádřilKolik mu je a jak na tom byl s předchozími vztahy? pokud na větu „miluju tě“ odpověděl:„co na mě vidíš a já tě musím víc poznat“, tak se očividně bojí závazku. Tak zjistit, zda je to z nevyzrálosti, ze špatné zkušenosti (není rozvedený??), nebo jen prostě z vypočítavosti, že má, co chce a přitom se slovně nezaváže a má pocit, že je free…
před rokem ho nechala přítelkyně…ale neměl by to už mít překonaný, když si začal se mnou? A není tu ani náznak, že by to chtěl nějak utnout?
Já si myslím, že mezi vámi vztah je, komunikujete spolu, máte sex, znáte své kamarády, tohle jen kamarádství není a to že to vztahem nenazýváte není až zase tak důležité. Hlavní je, že oba nemáte další takovéto „kamarády“, já být tebou se ho zeptám jestli spolu chodíte a uvidíš hned?
Sedm mesicu spolu psite a jeste mezi sebu nemate jasno co vlastne jste?
Promin ale to je neuveritelne. Podle toho co popisujes vztah mate.Uz to, ze te seznamil s rdinu, prateli