Lněné semínko ve 28.týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
pkp
748
16.2.12 10:13

lněné semínko ve 28.týdnu těhotenství

ahoj všichni… chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenost s užíváním lněného semínka - četla jsem, že se doporučuje při zácpě - takže jsem zakoupila a teď jsem narazila na článek, že by se mělo až od 34.týdne a já jsem 28. :think: myslíte, že se na to mám raději vykašlat nebo je to jako se zeleným čajem, který se prostě jen nedoporučuje (ten teda piju) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
16.2.12 10:32

Každopádně bych to nedoporučovala. Nevím přesně, ale má to podobné účinky jako čaj z maliníku, který připravuje porodní cesty a urychluje porod. Teda asi jak komu, ale před 34 tt to radši nezkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.2.12 11:04

Lnene seminko se pred porodem pouziva aby se miminko vice oslizlo a lepe klouzalo ven, ja jsem jedla, ale ucinek nemuzu potvrdit. Kazdopadne jsem na nej mela hroznou chut, ze jsem chtela snist vic jak jednu lzici.

na co se musi dat bacha je, ze se musi u seminka hodne pit, jinak ma opacny ucinek (bolestne ozkouseno)

co do sebe nacpat svestkovy kompot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.12 11:09

Lněné semínko opravdu funguje mimo jiné jako „mazadlo“ v porodních cestách a u mě opravdu fungovalo. Jeho konzumace je přírodní a levná varianta Dianatal gelu.Rozhodně bych s tím ještě počkala a na zácpu vřele doporučuju sušené švestky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.2.12 11:09

a co zkusit glycerinový čípek, volně prodejné v lékárně, zavést a nejmíň 10 minut vydržet a chodit a pak teprve zkusit na wc
a hodně pít !!! vlákninu a to psyllium, co píše helenkka
(a nebereš magnesium? na mě Magnosolv působil jako projímadlo :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
16.2.12 11:17

díky za typy- bohužel takový ty osvědčený rady - na lačno teplá voda, švestky,švest.kompot atd mám vyzkoušené - sušené švestky už nemůžu ani vidět :roll: a nic nezabralo… ten glyc.čípek mi pomohl, ale zas to beru jako chemii, které jsem se snažila předejít… otruby asi vyzkouším… jinak jsem byla ve zdravé výživě, paní řikám, jaký mám problém a že jsem těhotná a doporučila mi lněný semínko - tak ta je asi taky mimo, když ho ve finále nemůžu :pocitac: no a dovršila to bába v bylinkářství, který to oslim taky a ta mi prodala čaj - že je to jediný, co má pro těhotný no a doma jsem zjistila, že obsahuje sennu, která se opět nedoporučuje těhotným - na palici fakt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.2.12 11:50

no ten glycerin není „chemie“ vůbec se to nevstřebává z konečníku, a miminko to vůbec neohrozí, takže jednou za pár dní určitě můžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamča001
16.2.12 21:07

Já bych to nejedla.. Skutečně je to na přípravu porodních cest. Přeci jen je to risk a na zácpu si dej třeba švestkovej kompot..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky