Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj jsem 36+6 tt a potřebovala bych poradit.Nosila jsem asi do 7 měsíce těhotenský piercing v pupíku(byl spíš delší, než krátký,ale byla jsem nucená ho vyndat, protože se mi po něm udělala dost ošklivá jizva nad pupíkem a ne a ne zmizet. Po porodu bych chtěla naušničku znovu nasadit,ale ta jizva je ošklivá. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti jak se toho zbavtit? Předem děkuji za rady
já jí tam mám bohužel taky, vypadá jako strie, jestli myslíš takovou..
monicskaa píše:
já jí tam mám bohužel taky, vypadá jako strie, jestli myslíš takovou..
to mám taky, už to asi nezmizí ![]()
Mám též
. Byla dost patrná v těhotenství, jak bylo bříško napnuté. Teď (7měsíců po porodu) už nejde vidět…musím se pořádně zaměřit, abych ji našla. Mně ale dírka zarostla a břicho už není jak pekáč buchet
, tak ji znova nasazovat nebudu.
Ja mam jizvu po piercingu taky..a to je uz par let..asi jako kazda jizva proste jen tak nezmizi..
já si každých párdní dírku prorážím bezbolestně piercingem
nějaká mastička nebo tak něco na to není?
Jo ja ji tam mam taky a to jsem piercing vyndala o par let driv nez jsem otehotnela, ale tim jak mi rotlo bricho tak se jizva dost roztahla a zfialovela jak strie fakt… pomalu to mizi, ale ja myslim, za je lepsi pockat az se hodne stahne, dirku uz mas asi zarostlou a pichat znova do ty jizvy, no nevim.. uvidis po porodu treba to nebude tak hrozny…
to už asi nezachráníš,ale zesvětlá to, piercing mám nasazený..:) já to taky dělala..:)
tu jizvičku tam taky mám, a naušnici jsem nasadila znovu, ale ďůra je teda větší než dřív ![]()
Tak já jsem piercing vytáhla hned jak jsem zjistila, že jsem těhotná a ptom jsem ořád mazala-bála jsem se strií a žádnou jizvu tam nemám, jen je ta dírka taková „vytahaná“
ale v těhu vůbec nezarostla, malá má už 18 měsíců a teď jsem tam zkusila dát naušnici a v poho projde.
TeĎ pracuju na tom aby bylo břichi zase trošku výstavní a mohla jsem tam naušnici dát zpět ![]()
ahoj ja piercing vytahla ve 4mesich a zustala me tam oskliva jizva,ptala jsem se dr a nejde se toho nijak zbavit,jen leisrem