Jizva po piercingu při těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
675
15.2.12 20:56

Jizva po piercingu

ahoj jsem 36+6 tt a potřebovala bych poradit.Nosila jsem asi do 7 měsíce těhotenský piercing v pupíku(byl spíš delší, než krátký,ale byla jsem nucená ho vyndat, protože se mi po něm udělala dost ošklivá jizva nad pupíkem a ne a ne zmizet. Po porodu bych chtěla naušničku znovu nasadit,ale ta jizva je ošklivá. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti jak se toho zbavtit? Předem děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6224
15.2.12 20:58

já jí tam mám bohužel taky, vypadá jako strie, jestli myslíš takovou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.2.12 21:00
monicskaa píše:
já jí tam mám bohužel taky, vypadá jako strie, jestli myslíš takovou..

to mám taky, už to asi nezmizí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2746
15.2.12 21:01

Mám též :lol:. Byla dost patrná v těhotenství, jak bylo bříško napnuté. Teď (7měsíců po porodu) už nejde vidět…musím se pořádně zaměřit, abych ji našla. Mně ale dírka zarostla a břicho už není jak pekáč buchet :? , tak ji znova nasazovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
15.2.12 21:01

Ja mam jizvu po piercingu taky..a to je uz par let..asi jako kazda jizva proste jen tak nezmizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
15.2.12 21:02

já si každých párdní dírku prorážím bezbolestně piercingem :oops: nějaká mastička nebo tak něco na to není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
15.2.12 21:04

Jo ja ji tam mam taky a to jsem piercing vyndala o par let driv nez jsem otehotnela, ale tim jak mi rotlo bricho tak se jizva dost roztahla a zfialovela jak strie fakt… pomalu to mizi, ale ja myslim, za je lepsi pockat az se hodne stahne, dirku uz mas asi zarostlou a pichat znova do ty jizvy, no nevim.. uvidis po porodu treba to nebude tak hrozny…

• Citovat
  • Upravit
6224
15.2.12 21:04

to už asi nezachráníš,ale zesvětlá to, piercing mám nasazený..:) já to taky dělala..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.2.12 21:09

tu jizvičku tam taky mám, a naušnici jsem nasadila znovu, ale ďůra je teda větší než dřív :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
15.2.12 21:12

díru mám furt stejnou,alespon tu po piercingu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
15.2.12 21:30

Tak já jsem piercing vytáhla hned jak jsem zjistila, že jsem těhotná a ptom jsem ořád mazala-bála jsem se strií a žádnou jizvu tam nemám, jen je ta dírka taková „vytahaná“ :mrgreen: ale v těhu vůbec nezarostla, malá má už 18 měsíců a teď jsem tam zkusila dát naušnici a v poho projde.
TeĎ pracuju na tom aby bylo břichi zase trošku výstavní a mohla jsem tam naušnici dát zpět :palec:

• Citovat
  • Upravit
4999
15.2.12 22:04

ahoj ja piercing vytahla ve 4mesich a zustala me tam oskliva jizva,ptala jsem se dr a nejde se toho nijak zbavit,jen leisrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí