Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak buď budeš mazat kortikoidovou masti, nebo mu necháš udělat obrizku a to do něj teprve narvou sra. čky při anestezii, ne opravdu nechápu. Když mu to nenechas udělat, nejspíš bude trpět na balanitidy a ty sakra bolí, proplachuji se pnc, ti podekuje, že ses bála lokálně použít kortikoid, který v tak malém množství se do těla ani nedostane… Jo a poslední možnost je, že až vyroste, postaví se mu, utrhne se to a bude to hodně bolet, hodně krvácet a bude mít krásnou jizvu. To je dnes moderní trápit děti?
@Tejule píše:
Tak buď budeš mazat kortikoidovou masti, nebo mu necháš udělat obrizku a to do něj teprve narvou sra. čky při anestezii, ne opravdu nechápu. Když mu to nenechas udělat, nejspíš bude trpět na balanitidy a ty sakra bolí, proplachuji se pnc, ti podekuje, že ses bála lokálně použít kortikoid, který v tak malém množství se do těla ani nedostane… Jo a poslední možnost je, že až vyroste, postaví se mu, utrhne se to a bude to hodně bolet, hodně krvácet a bude mít krásnou jizvu. To je dnes moderní trápit děti?
Čtyřletý Franjo Benedikt kvůli zbabrané anestezii při zbyečné obřízce v dětské nemocnici v Hamburku zemřel.
Ahoj, můj šestiletý syn má pořád srostlou předkožku, půlka mu pořád nejde přetáhnout. Před necelým rokem jsme byli kvůli zánětu na urologii a paní doktorka nám dala tuto mast s kortikoidy a za rok (tj už za měsíc) máme přijít na kontrolu. Já jsem mu to doteď nemazala, doufala jsem, že se tomu vyhnu, ale pořád to má stejné a za chvíli jdeme na tu kontrolu a paní doktorka se bude určitě ptát jestli jsme mazali. Chtěla jsem s tím tedy teď začít aspoň na chvíli ale čtu si o tom na netu a mám strach z těch kortikoidů.
Jak to budou řešit pokud to stále nepůjde úplně přetáhnout, nemáte někdo zkušenost?