Exotropní šilhání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janli
27.9.19 15:24

Exotropní šilhání

U dvouleté dcerky se objevilo exotropní šilhání - ujíždí jí oko do vnějšího koutku. Absolvovaly jsme vyšetření na očním a na neurologii s tím, že se zatím neobjevila příčina, ale neurolog ji chce rozhodně sledovat. Chtěla bych znát zkušenosti maminek dětí se stejným onemocněním, zda se u vašich dětí příčina objevila a co jste museli absolvovat. Jsem z toho vcelku rozhozená, malá se narodila ve 33tt a zatím se jevilo všechno naprosto bez problémů. Na internetu jsem nic moc nedohledala…
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
27.9.19 16:26

Syn zacal kolem 2 roku silhat, ale smerem k
nosu. nosi bryle a okluzor na par hodin denne. lepsi se to. kamaradky dcera silha od miminka smerem ven jako vase dcera a nosi okluzor. nasledne budou oba chodit na cviceni. jsou jim 4 roky a holcicka nespolupracuje a nas syn jeste ani nebyl (ma vyvoj dysfazii, takze se predpoklada, ze spolupracovat zatim taky nebude).muj syn je narozen 34 tg a ja jsem taky silhala a nosila bryle. silhavost se mi upravula a bryle jsem mohla odlozit uplne v puberte. u toho exotropniho silhani, ktere vznikne nahle (treba behem par dni
nebo tydnu) je sledovani neurologem velmi vhodne-rikala optometricka na prednasce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí